Евровизия 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евровизия 2012
В крайна сметка нали е важен крайния резултат? След един час ще го видим.Според мен Софка ще е в 10 -та и на финала.Това според мен!!!
Коеф. за Софито да спечели е 300. 

ivo77 написа:Коеф. за Софито да спечели е 300.
Да се класира за финала колко е?
- Синьо сърце
- Контакти:
Метъл е силно казано...Не са тези моите хора, то е ясно, че няма кой да свири там Angel Of Death, но поне да има за какво да се хване човек! Боза! Все си мисля, че група с добър китарист ( като Ингви, дори и на една пета от него) би имала успех, но не знам кой и как си избира представителите. Едно време за Харди бях убеден, че ще спечелят-цяла рок- Европа гласува за тях, но това трудно ще се повтори.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
sl321 написа:ivo77 написа:Коеф. за Софито да спечели е 300.
Да се класира за финала колко е?
5.00
Последна промяна от ivo77 на 24 май 2012 23:16, променено общо 2 пъти.
- KategorieC
- Контакти:
Мангалката грачи ли вече ? Чудя ви се как може да гледате тая идиотщина, още повече, че знаете какъв скопен вълк представлява България. На всичкото отгоре родината ни се представя от НЕбългарски изпълнител. Парченцето хартия, наречено паспорт, не променя нито природните закони (на черно бяло не може да се каже), нито това, че тая ваклата не е българка, ако ще и на Дондуков да е раждана!
Последна промяна от KategorieC на 24 май 2012 23:16, променено общо 1 път.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Не бъдете такива нихилисти. Вокално Софка стоеше много добре. Друг е въпроса, че вота в такъв конкурс е етнически и чисто музикалните качества са винаги на втори план.
- Neftochimic1892
- Контакти:
Големи сте националисти хаха
- KategorieC
- Контакти:
Neftochimic1892 написа:Големи сте националисти хаха
Дефинирай националист, моля.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Синьо сърце написа:Метъл е силно казано...Не са тези моите хора, то е ясно, че няма кой да свири там Angel Of Death, но поне да има за какво да се хване човек! Боза! Все си мисля, че група с добър китарист ( като Ингви, дори и на една пета от него) би имала успех, но не знам кой и как си избира представителите. Едно време за Харди бях убеден, че ще спечелят-цяла рок- Европа гласува за тях, но това трудно ще се повтори.
В царството на слепите и едноокият е цар...