someone написа:А какъв е замисъла на тази статия на автора й- Мартин Нешев... За какво изобщо има подпис: Има една страна - България...в нея има един отбор - Левски...за него съм роден и за него ще умра ! или пък другата песен Завинаги оставам аз левскар, ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ... ... и изобщо знае ли им смисъла в действителност, а не само на думи.
Да не мисли автора на статията, че футболистите не са искали да вземат премии от по 60 000 евро, да не би да си мисли, че те не дадоха всичко от себе си на терена, напротив играха колкото им позволяват възможностите и съперника всички до един, сега отделен въпрос е кои от тях стават за такива големи мачове и кои не, това не е работа на феновете да преценяват, а на ръководството- спортно и техническо или квито се водят.
koi4i е прав, Дебрецен са по-класен отбор с оглед показаното в София снощи и няма какво да се вайкаме, ама защо така стана... ами какво България да не би да е по-напред от Унгария или стандарта на живот е по-добър, изградили са си отбор унгарците и показаха, че повече заслужават да играят в групите на ШЛ. Изобщо пък не ме интересува какво ще каже Пенчо-фен на ЦСКА или Иванчо-фен на Ботев ПД, Черно море или някой друг отбор. Ние феновете трябва да ходим на мачовете и да подкрепяме отбора пък, ако не се получава играта им и има такива загуби, като снощната-майната му... нали си си направил кефа на стадиона и твоята работа си я изпълнил на трибуните... Нека ходим на мачовете и да подкрепяме Левски, сега в първенството и в групите на ЛЕ (най-вероятно) ще имат нужда от подкрепата ни.
Благодаря, че ми спести писането, дори не мислех да поствам тук днес.
Разочарованието е голямо, но такава е моментната форма, живота продължава и не ме интересува мнението на никой.
АЗ ЗАМИНАВАМ В НЕДЕЛЯ ЗА БУДАПЕЩА ..... А ВИЕ?