Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Не ви ли писна да се подигравате с нас?!?

Мнениеот Nikona » 20 авг 2009 19:54

someone написа:А какъв е замисъла на тази статия на автора й- Мартин Нешев... За какво изобщо има подпис: Има една страна - България...в нея има един отбор - Левски...за него съм роден и за него ще умра ! или пък другата песен Завинаги оставам аз левскар, ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ... ... и изобщо знае ли им смисъла в действителност, а не само на думи.
Да не мисли автора на статията, че футболистите не са искали да вземат премии от по 60 000 евро, да не би да си мисли, че те не дадоха всичко от себе си на терена, напротив играха колкото им позволяват възможностите и съперника всички до един, сега отделен въпрос е кои от тях стават за такива големи мачове и кои не, това не е работа на феновете да преценяват, а на ръководството- спортно и техническо или квито се водят.
koi4i е прав, Дебрецен са по-класен отбор с оглед показаното в София снощи и няма какво да се вайкаме, ама защо така стана... ами какво България да не би да е по-напред от Унгария или стандарта на живот е по-добър, изградили са си отбор унгарците и показаха, че повече заслужават да играят в групите на ШЛ. Изобщо пък не ме интересува какво ще каже Пенчо-фен на ЦСКА или Иванчо-фен на Ботев ПД, Черно море или някой друг отбор. Ние феновете трябва да ходим на мачовете и да подкрепяме отбора пък, ако не се получава играта им и има такива загуби, като снощната-майната му... нали си си направил кефа на стадиона и твоята работа си я изпълнил на трибуните... Нека ходим на мачовете и да подкрепяме Левски, сега в първенството и в групите на ЛЕ (най-вероятно) ще имат нужда от подкрепата ни.

Благодаря, че ми спести писането, дори не мислех да поствам тук днес.
Разочарованието е голямо, но такава е моментната форма, живота продължава и не ме интересува мнението на никой.

АЗ ЗАМИНАВАМ В НЕДЕЛЯ ЗА БУДАПЕЩА ..... А ВИЕ?
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот DukeUnv » 20 авг 2009 19:56

Вече няма за какво да му се извиняваме. С какво си е заслужил извинението? Айде съгласен съм, че ни изкара срещу Миньор, ама до тук. Аз не мога да разбера на какво се дължат тия фрапантни пропуски. :shock:
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 20 авг 2009 20:01

Айде не чак толкова да ги обиждате, а какво ще кажете? Хубаво паднали са - има реванш, още нищо не е решено напълно. Прочетете има една статия в гонг.бг - пише, че играчите се чувстват доста зле след загубата, ама нали за това сме фенове - да подкрепяме отбора независимо от техните загуби! Обаче има фенове (ако могат така да се наричат), които са такива само щом отбора ние бие. Щом загубят, се почват псувните по адрес на футболистите и прочие. Оставете тия псувни и подкрепяйте!!!
Изображение

mile_bg8
Контакти:

Мнениеот mile_bg8 » 20 авг 2009 20:03

Приятен път ! Ако ти хареса ,не се връщай !

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 20 авг 2009 20:05

DukeUnv написа:Айде не чак толкова да ги обиждате, а какво ще кажете? Хубаво паднали са - има реванш, още нищо не е решено напълно. Прочетете има една статия в гонг.бг - пише, че играчите се чувстват доста зле след загубата, ама нали за това сме фенове - да подкрепяме отбора независимо от техните загуби! Обаче има фенове (ако могат така да се наричат), които са такива само щом отбора ние бие. Щом загубят, се почват псувните по адрес на футболистите и прочие. Оставете тия псувни и подкрепяйте!!!

Вчера не съм млъкнал от първата до последната минута на мача , че и след него ...5-6 минаха покрай наказателното поле ...и си влязоха в съблекалните. Поне да се извинят на всички левскари , бе , мама му стара...

миле , марш в Анадола да грухтиш!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 20 авг 2009 20:07

mile_bg8 написа:Приятен път ! Ако ти хареса ,не се връщай !

Тихо мухъл никой не те иска тук. Марш веднага!
Изображение

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 20 авг 2009 20:15

DukeUnv написа:Айде не чак толкова да ги обиждате, а какво ще кажете? Хубаво паднали са - има реванш, още нищо не е решено напълно. Прочетете има една статия в гонг.бг - пише, че играчите се чувстват доста зле след загубата, ама нали за това сме фенове - да подкрепяме отбора независимо от техните загуби! Обаче има фенове (ако могат така да се наричат), които са такива само щом отбора ние бие. Щом загубят, се почват псувните по адрес на футболистите и прочие. Оставете тия псувни и подкрепяйте!!!

Ма то и аз се чувствам много зле, но не пишат за мен статии, а да си призная аз не съм виновен за това че се чувствам зле,

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 20 авг 2009 20:37

Addler написа:Ма то и аз се чувствам много зле, но не пишат за мен статии, а да си призная аз не съм виновен за това че се чувствам зле,

Ти се сравняваш с Левски така ли? :shock:
Изображение

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Литекс ни показа как се прави ! Сега е наш ред !

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 21:04

Момчета аз мисля,че не е лошо да надъхваме момчетата.
Хвърляме се яко и каквото стане !
При бърз гол там Дебрецен ще се насерат.
От там целта е само втори,та дори и да допуснем ние.
И в интерес на истината май тия момчета се притесняват да играят пред много публика. Т.е. изнервяме малко обстановката преди мач с прогнози за категорични победи.
Дано имаме шанс !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Re: Литекс ни показа как се прави ! Сега е наш ред !

Мнениеот spiker » 20 авг 2009 21:26

Абе вие не разбрахте ли че отпаднахте от ШЛ?
1934---1938---1982---2006

Върни се в “Архив”