Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот ralka_levskarka » 24 май 2012 22:29

pankin написа:Какво начало, то за вас авантите нямат край :) :) :) :)

За вас сигурно няма, нали? Ой милите те! Пу да не ви уроки, толкова сте честни :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 май 2012 22:30

T&T написа:
Само Сините! написа:
Обичам Левски написа:Ако отида примерно със 10 човека във чуждо село и да хвърлям бомбички да обиждам и да хвърлям железа по хората и мен ще ме набият :lol:

Да хвърляш железа?Ама ти серизно ли си толкова прост? :lol:

Феновете на Цска са хвърляли преди мача железа и камъни по полицията олигофрен такъв !

Ами защо не са ги арестували тогава? Или който хвърля железа и камъни по полицията следва да очаква не арест, а сблъсък с мутри.[/quote]

Там е турция а не България и за тва правилата са такива
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 май 2012 22:30

lisynger написа:
ralka_levskarka написа:Това ли успя да измислиш? Нещо за директиви няма ли? Господ? Съдия? Пу, пу, сладур :* !

Ти мойто момиче като ти гледам снимката не си в позиция да се заяждашсъс никой

Къде видя да се заяждам? Напротив много ми е спокойно даже и пиша съвсем коректни мнения. Като каза снимка аз поне имам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 май 2012 22:31

Имахме 3 засичания с фенове на Цска , който бяха от групичка по 7-8 човека , поздравихме се и доста културно си пожелахме успех
Винаги има виновни !!!
Изображение

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 24 май 2012 22:32

Вечно вторите да мълчат , дойде " хилядната " червена армия, половината е още в разградската болницата, другата половина тръгна с пълни гащи . ЗАПОМНЕТЕ ЧЕРВЕНИ К. ЛУДИТЕ Е...Т НА РЕД , ЩАСТЛИВЦИ СТЕ ЧЕ НЕ ВЛЯЗОХМЕ ПРИ ВАС . оБИКНОВЕНИ БРАНТИЙЙЙ :mrgreen:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 май 2012 22:32

mad forest написа:
obi4am_pirin написа: ...имало е доста фенове с автобуси от турция гласоподаватели на ДПС

Щом това ще те успокои-може и да е имало! ;)

убеден съм че е така
какво е партизанското ти име ?Меди съкратено от Мехмед
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 май 2012 22:36

miro_rz написа:Имахме 3 засичания с фенове на Цска , който бяха от групичка по 7-8 човека , поздравихме се и доста културно си пожелахме успех
Винаги има виновни !!!

По 7-8 човека из град който и да е ще е като писенце! Тук става въпрос, че се чувства безнаказаност в момента, в който се стъпи на стадиона и от там почват проблемите!
И аз цял ден из града срещах цесекари, които изглеждаха дружелюбно ,напълно нормални хора, но в момента, в който ги видях на опашката нещата бяха различни! Една част от тези фенове имат проблем и са лекар, ако ли не за ареста, но за по-дълго, че да се сетят, че това е само един мач, а не война!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 24 май 2012 22:38

mad forest написа:
miro_rz написа:Имахме 3 засичания с фенове на Цска , който бяха от групичка по 7-8 човека , поздравихме се и доста културно си пожелахме успех
Винаги има виновни !!!

По 7-8 човека из град който и да е ще е като писенце! Тук става въпрос, че се чувства безнаказаност в момента, в който се стъпи на стадиона и от там почват проблемите!
И аз цял ден из града срещах цесекари, които изглеждаха дружелюбно ,напълно нормални хора, но в момента, в който ги видях на опашката нещата бяха различни! Една част от тези фенове имат проблем и са лекар, ако ли не за ареста, но за по-дълго, че да се сетят, че това е само един мач, а не война!

Не,че нещо искам да ви нападам, но защо официалната емблема на клуба е Л Razgrad???? Смесица от кирилица и латиница???? Да ви имам и европейското мислене - пълни непрофесионалисти!!! Учете се от ЦСКА! :) Отбор с история и традиции!
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 24 май 2012 22:40

Alexander Barthe написа:А защо не кажеш защо хвърляхте бомбички във съседния сектор? И там нашите фенове са си платили билетчето, гледаха си мача, докато по едно време някакви лумпени не започнаха да ги замерват...Големи мъже, няма спор :lol:

Щот копел*тата от "офанзива" си разпределиха билетите и влязоха най-крайните луди келеши, дето за първи път отиват на мач на ЦСКА...... :x
А Дучето остана само със 100билета!
И между другото в клетката нямаше 750 човека а 1100 фена!
И нямаше как останалите 200 човека, които чакаха до началота на второто полувреме да влязат, след като офанзива подготви всичко предварително.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Alexander Barthe
Контакти:

Мнениеот Alexander Barthe » 24 май 2012 22:42

MONK1TO написа:Радвайте се че не бяха тия хора които трябваше в сектора .. И ако бяхме повече НЯМАШЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ТУРЦИ

Да питам аз зелената сган .. Кога бяхте в 'Б' група кога дойдохте в 'А' Кога станахте европейци? Кога станахте ултраси? Кога станахте разбирачи ? Преди да се сравнявате c ЦСКА - ЛЕВСКИ - БОТЕВ и още отбори с история традиция Първо станем отбор и тогава се сравнявайте Ане отбор с знаме на турските страни -> http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-57272

Аре стига вече глупости Отбор от турция до африка ми говори за Голям отбор европейски

Селяните от София ли ще ни учат как да бъдем европейци хахахахах
Какви знамена на турски страни - Белгия, Сърбия, Бразилия и още няколко, които са всъщност всички страни от които има играчи на Лудогорец. Яд ви е, че загубихте ама се научете да не ревете като Тройчо, а да приемате загубата като мъже, а не като женски полови органи. Никой нищо не говори за традиции, само ти бълнуваш глупости.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”