pankin написа:Какво начало, то за вас авантите нямат край![]()
![]()
![]()
За вас сигурно няма, нали? Ой милите те! Пу да не ви уроки, толкова сте честни

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
pankin написа:Какво начало, то за вас авантите нямат край![]()
![]()
![]()
T&T написа:Само Сините! написа:Обичам Левски написа:Ако отида примерно със 10 човека във чуждо село и да хвърлям бомбички да обиждам и да хвърлям железа по хората и мен ще ме набият
Да хвърляш железа?Ама ти серизно ли си толкова прост?
Феновете на Цска са хвърляли преди мача железа и камъни по полицията олигофрен такъв !
lisynger написа:ralka_levskarka написа:Това ли успя да измислиш? Нещо за директиви няма ли? Господ? Съдия? Пу, пу, сладур :* !
Ти мойто момиче като ти гледам снимката не си в позиция да се заяждашсъс никой
mad forest написа:obi4am_pirin написа: ...имало е доста фенове с автобуси от турция гласоподаватели на ДПС
Щом това ще те успокои-може и да е имало!
miro_rz написа:Имахме 3 засичания с фенове на Цска , който бяха от групичка по 7-8 човека , поздравихме се и доста културно си пожелахме успех
Винаги има виновни !!!
mad forest написа:miro_rz написа:Имахме 3 засичания с фенове на Цска , който бяха от групичка по 7-8 човека , поздравихме се и доста културно си пожелахме успех
Винаги има виновни !!!
По 7-8 човека из град който и да е ще е като писенце! Тук става въпрос, че се чувства безнаказаност в момента, в който се стъпи на стадиона и от там почват проблемите!
И аз цял ден из града срещах цесекари, които изглеждаха дружелюбно ,напълно нормални хора, но в момента, в който ги видях на опашката нещата бяха различни! Една част от тези фенове имат проблем и са лекар, ако ли не за ареста, но за по-дълго, че да се сетят, че това е само един мач, а не война!
Alexander Barthe написа:А защо не кажеш защо хвърляхте бомбички във съседния сектор? И там нашите фенове са си платили билетчето, гледаха си мача, докато по едно време някакви лумпени не започнаха да ги замерват...Големи мъже, няма спор
MONK1TO написа:Радвайте се че не бяха тия хора които трябваше в сектора .. И ако бяхме повече НЯМАШЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ТУРЦИ
Да питам аз зелената сган .. Кога бяхте в 'Б' група кога дойдохте в 'А' Кога станахте европейци? Кога станахте ултраси? Кога станахте разбирачи ? Преди да се сравнявате c ЦСКА - ЛЕВСКИ - БОТЕВ и още отбори с история традиция Първо станем отбор и тогава се сравнявайте Ане отбор с знаме на турските страни -> http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-57272
Аре стига вече глупости Отбор от турция до африка ми говори за Голям отбор европейски
Потребители, разглеждащи този форум: mistreated и 12 госта