Жоржиньо написа:Защо и Калвопо-добре Рамос да махнат.Калво втория полусезон ни дърпа напред.Но съм сигурен,че иска висока заплата и затова няма да остане,другия също.
Според мен е точно обратното, но всеки си има своето мнение.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Жоржиньо написа:Защо и Калвопо-добре Рамос да махнат.Калво втория полусезон ни дърпа напред.Но съм сигурен,че иска висока заплата и затова няма да остане,другия също.
Sardukar написа:Честита годишнина
ПП Радвам се, че махаме двама екскурзианти, които взимаха космически заплати, а имаха само проблясъци!
фифи перото написа:И какво му е на Калво?Това,че е от школата на циркаджиите и се държи по същият начин?Има два финта на кръст и в повечето случае само прави физиономии и ръкомаха?Колко картона си изпроси?Колко мача игра?Колко гола вкара?За 20 хиляди евро,трябва да играе постоянно ,а той има 16 мача(общо) и три гола....Плюят Йовов,но на тези години ,спрямо Калво е като Пеле.Арш го изгониха ,въпреки че през мач вкарваше.
По принцип с това ръководство и тези скаути ще сме пак така...Дончо скаут?!?Колкото гонзо-треньор![]()
Пак се почва-тука има,тука нема...
Уж купуваме компютри,а все излизат компоти...
milen.hristov написа:Тонев вчера наговори една камара глупости след мача.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: ChelseaFUN, csimoen2, ElCochino, Google [Bot], shampi и 51 госта