Лудогорец - възможни съперници в ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Лудогорец - възможни съперници в ШЛ

Мнениеот Жоржиньо » 24 май 2012 20:50

dreben23 написа:Базел ще ви приляга най-много! :lol:
[offtopic]И гледайте да се доберете до Арсенал, за да се насладя на червено-бяло отмъщение![/offtopic] :mrgreen:

Как ще се доберат до Арсенал,единствено ако стигнат групите ?

Потребителски аватар
C'mon Chelsea
Контакти:

Мнениеот C'mon Chelsea » 24 май 2012 20:51

Откъде накъде фенове на Левски и ЦСКА предричат провал за Лудогорец в Европа ?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 24 май 2012 21:14

FC Basel ** Sui 53.360
Anderlecht Bel 48.480
Celtic Sco 32.728
BATE Borisov ** Bls 29.641
FC Salzburg ** Aut 29.265
Dinamo Zagreb ** Cro 24.774
CFR Cluj Rom 18.764
MSK Zilina ** Svk 14.974
Partizan Belgrade ** Srb 14.350
Helsingborg IF **

Това ги чака в във втори кръг, ако минат първи кръг. Онова , дето го пише в началото е в първи кръг.

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 24 май 2012 21:16

А ако минат през втори кръг , първите пет в трети кръг , 100%

nikolay_stoychev_
Контакти:

Мнениеот nikolay_stoychev_ » 24 май 2012 21:17

С нетърпение ще чакам мачовете на Лудогорец в ШЛ, за да се налаждавам на разгрома, който ще помеат. :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 май 2012 21:28

Това си е мач - мечта срещу Арсенал, а вие ни наричате гадини! Нали Лудогорец е най-добрият, затова трябва да се докажат срещу най-добрите! На мен, ако някой ми предричаше подобен жребий, бих се радвал. Май, май започнахте да се съмнявате в силите си, а още нищичко не е започнало... :lol Chelsea’s Champions League win has no influence on
Arsenal’s status in the competition next season. Both
sides go straight into Group Stage.
Прав е колегата, там ще трябва да е сблъсъкът!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 май 2012 21:29

Много трудни съперници чакат Лудогорец и това е логично с оглед на ниският коефицент на разградчани,но имате добър отбор и с малко късмет и качество разбира се,нещата могат да станат.Мисля,че е много невероятно Лудогорец да успее да влезе в групите,но ще бъде огромен успех,ако се доберете до 4-ти кръг,защото тогава и да отпаднете влизате в групите на ЛЕ.За мен отборите на Базел,Динамо Загреб и Залцбург са много,ама много трудни за отстраняване,но един Партизан въпреки респектиращото име би било приемлив вариант за по-горните кръгове.Пожелавам ви за 2-рия кръг Зестафони от Грузия или Вентпилс от Латвия ! Успех,както на вас,така и на другите ни 3 представителя.

winar
Контакти:

Мнениеот winar » 24 май 2012 21:34

Един приятел ми каза ,че е гледал финала за купата на Словакия там.Жилина срещу някакъв друг отбор.Жилина едвам ги били с продължения.Също сподели,че са много слаби.Затова смятам ,че Лудогорец би се справил евентуално с тях и им го пожелавам от все сърце :) :) :)

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 24 май 2012 21:57

winar написа:Един приятел ми каза ,че е гледал финала за купата на Словакия там.Жилина срещу някакъв друг отбор.Жилина едвам ги били с продължения.Също сподели,че са много слаби.Затова смятам ,че Лудогорец би се справил евентуално с тях и им го пожелавам от все сърце :) :) :)

Успех на Лудогорец в ШЛ, няма от какво да се плашат, те вече доказаха че са класен отбор, и само липсата на хубав коефициент би им попречила да влязат в групите. Червените псевдо фенове явно дълго време ще им държи влага, но заслужават си го.
Ако направят хубава селекция и вземат един класен нападател, може поне в групите на ЛЕ да влязат.

haha

Мнениеот haha » 24 май 2012 22:10

Директивата червени колега,директивата донесе титлата на Лудогорец ;)

winar написа:Един приятел ми каза ,че е гледал финала за купата на Словакия там.Жилина срещу някакъв друг отбор.Жилина едвам ги били с продължения.Също сподели,че са много слаби.Затова смятам ,че Лудогорец би се справил евентуално с тях и им го пожелавам от все сърце :) :) :)

Жилина са много слаб отбор,това че биха нашите отбори не е критерий за класа.Напълно са преодолими.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Лудогорец”