Херо е треньор №1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Херо е треньор №1

Мнениеот k.dimitrov » 24 май 2012 18:03

tsonpen написа:
Bourgas написа:Момченцето от Разград да не се обяснява много, защото много добре знае защо Херо остави отбора си в този мач.

Не, не знам, ама и никой не разбра със сигурност. Но сам си призна, че е бил гневен още преди мача и че е бил предубеден. Не му оспорвам качествата! Но трабва да се научим да сме изрядни и да даваме пример, това е основната разлика със Запада, който ни брули както си иска където ни свари.

Bourgas написа:Петев с тея подарени мачове, съдийски комфорт и прочие, не знам къде го слагате. ...............Шнур за хейтърите!

Шнурът е за теб - виж какво си казал преди многоточието!

[offtopic]И мерси, че ме върна в младежките ми години ;)[/offtopic]

Ми тя цяла България разбра, само вие, заслепените фенове от Разград, нищо не разбрахте. Няма и как да разберете, вас ви облъчват на тема Лудогорец, затова сте и болни на тази тема.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 24 май 2012 18:11

"Треньора" Петев извън тройката, браво на "Асоциацията на Футболистите" с тези номинации Херо, Стойчо, И. Илиев, те показаха на цяла България кои треньори правят от нищо нещо, дадоха урок на така наречените "журналисти" как се гласува обективно и безпристрастно!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 24 май 2012 18:32

Херо е треньор № 1, това е безспорен факт.
Но безспорен факт е, че лицето ДС и президент № 16 в А РФГ"

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 май 2012 18:48

tsonpen написа:След като в Разград Херо си остави отбора на произвола на съдбата, мисля, че не заслужава подобна награда. Каквото и да се случва на терена, това е безотговорно, особено като се има предвид, че имаха шанс да се борят за ЛЕ, нещо което загубиха може би точно заради действията на Херо.
Петев за мен задължително има място в тройката, да спечелиш Купа и титла с нов отбор, да създадеш разпознаваем стил, да нарекат Лудогорец явление - какво повече??? Абсурдно е да го няма в тройката. Още повече, че е един от малкото, които не си позволяват да избухват, да коментират съдии, други треньори и да се забъркват във всякакви каши.

Позволи ми да не се съглася с теб.Разликата между Херо и Петев е огромна и като успехи,и като качества. С този финансов,съдийски и медиен комфорт всеки по-добър треньор щеше да направи Лудогорец шампион далеч преди последния кръг. Още нещо,постави Петев на мястото на Херо,отбор без амбиции,без пари,без ръководство зад гърба си и с най-страшната болест...Ти можеш ли да си сигурен,че който и да е човек може да работи с такава болест,така както го прави Херо? За страхливеца Петев е излишно да питам. Защо Херо остави отбора си е друг въпрос и ние двамата сме го коментирали. А ако Петев беше почнал да избухва при целия този комфорт щеше да е по-смешен и от Стойчо. Шансовете за ЛЕ ги изгубихме по няколко причини и Херо не е сред тях,но виж Пастата е. Не бъдете толкова нахакани моля. Всичко ще свърши в един прекрасен ден и тогава ще сте по-тихи от водата,справка Литекс. А Херо,Херо е легенда!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 24 май 2012 19:34

С оглед това, което направи в Лудогорец Петев заслужава адмирации. С пари или без ... все пак трябва да си кадърен, за да може да тренираш, мотивираш и "наредиш" (както се казва) и т.н.т. футболистите си.
Но за Херо гласувам с две ръце. Просто доказа, че скромен клуб като Черноморец стана фактор и не отстъпи на никой от грандовете. Много правилно решение според мен!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 21:05

subzero написа:Позволи ми да не се съглася с теб.Разликата между Херо и Петев е огромна и като успехи,и като качества. С този финансов,съдийски и медиен комфорт всеки по-добър треньор щеше да направи Лудогорец шампион далеч преди последния кръг. Още нещо,постави Петев на мястото на Херо,отбор без амбиции,без пари,без ръководство зад гърба си и с най-страшната болест...Ти можеш ли да си сигурен,че който и да е човек може да работи с такава болест,така както го прави Херо? За страхливеца Петев е излишно да питам. Защо Херо остави отбора си е друг въпрос и ние двамата сме го коментирали. А ако Петев беше почнал да избухва при целия този комфорт щеше да е по-смешен и от Стойчо. Шансовете за ЛЕ ги изгубихме по няколко причини и Херо не е сред тях,но виж Пастата е. Не бъдете толкова нахакани моля. Всичко ще свърши в един прекрасен ден и тогава ще сте по-тихи от водата,справка Литекс. А Херо,Херо е легенда!!!

Позволявам ти! :) Не се наемам да ги сравнявам, нито да коментирам качествата на Херо. Друга беше идеята.

hristov67
Контакти:

Мнениеот hristov67 » 24 май 2012 21:53

ЗАЩО Херо ама къде е Петев ,ми хората разбраха къде е Петев в групата на чакащите ...........признание. Херо са го определили не Сульо , Пульо Спас и Бай Танас ами професионалистите т.е хората които разбират . Днес след като вече е грабнал всички призове Петев го няма и той каза "Лудогорец беше по-добър от всички във всичко" и е много прав. Да Лудогорец игра що годе най-приличния футбол през сезона ,Лудогорец победи ЦСКА в последния мач как ,защо и как няма голямо значение ,но.......пък и Домусчиев и компания помогнаха наистина в цялата и повсеместна организация.Бегъл поглед на есен и пролет и ще разберете как като си дал толкова много пари за стадион , база , някой друг футболист , няма начин как да не искаш да си върнеш тия пари бързо и така се започва с организацията.В Каварна играят първи кръг "Локо"/Пд/ и Лудогорец просто ей така не признават чист гол на пловдивския тим.Минаваш през някой други мачове и стигаш някъде там където примерно се играе срещу детската градина в Перник.Случайно ли се избира точно тоя мач за бойкот с Лудогорец , а защо не протестираха примерно срещу ЦСКА .Да протестират срещу ЦСКА има по-голям отзвук .ЦСКА е марка , ЦСКА има фенове като направиш протеста срещу ЦСКА ще те чуят в БФС , а срещу Лудогорец обслужваш кого ..........организацията на Лудогорец.......Отиваш после до друг мач Лудогорец - Литекс и на кого режат главата на Литекс ...като не им дават дузпа в последната минута/ако Литекс бие, ЦСКА е почти сигурен шампион/.Пък тя дузпата се вижда от самолет , но не и от БФС - /Лудогорец Арена/.От там пак отиваш на друг мач Калиакра - Лудогорец ...минута 13 Герасим Заков е фаулиран дузпата се вижда от плажа само не и от БФС арена,т.е Лудогорец Арена .Дузпа и червен картон за У.Голубович .........Да вадя ли още примери,не няма смисъл "Лудогорец беше по-добър от всички във всичко" казва го И.Петев. Каза И.Петев ама хората които разбират от футбол казаха ,не ти е мястото между първите трима драги Петев ти си още зелен в тая професия ............и хората го разбират .....Да еуфорията в Разград беше голяма ............Историята няма да запомни организацията която е направил Лудогорец , за да направи дубъл....Историята ще отчете този дубъл . Дали той ще се повтори времето ще покаже .......Защо Стойчо е там ли ,ми защотото Стойчо е треньор и от нищо прави нещо..........С болни ,куци , сакати , само като влезе в съблекалнята и отбора става друг и почва да бие наред .........ама Стойчо е роден победител той знае как се бие на терена . Той не знае как се бие с организация . В ония времена в които той е играл организацията е била по-слаба.Да се върнем на Лудогорец той наистина беше по-добър от всички ......но в последните минути на мача с ЦСКА , някой футболисти едва дишаха ,след мача физиономиите изглеждаха като изпити и изтрити от афиш на който пише Лудогорец "ШАМПИОН" .

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 23:52

subzero написа:А ако Петев беше почнал да избухва при целия този комфорт щеше да е по-смешен и от Стойчо.

Мислиш си, че е комфорт защото никой не прави циркове. Това ме дразни, че се подвеждате по това, че някой нахлул на терена, а не анализирате задълбочено ситуациите. Петев защо не нахлу през есента на Армията? Повече от това, което се случи там, можеше ли да се случи? Но той запази самообладание и си водеше мача докато не върнаха два гола.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 23:57

Bourgas написа:На платен драскач като теб

Докажи го или се извини! Ненавиждам хора, които злословят.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 май 2012 00:02

Поздравления!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Черноморец”