Ето кои са възможните съперници на Лудогорец във втория предварителен кръг от Шампионската лига:
Базел (Швейцария), БАТЕ (Беларус), Залцбург (Австрия), Динамо Загреб (Хърватия), Жилина (Словакия), Партизан (Сърбия), Хелзингборг (Швеция), Шериф Тирапол (Молдова), Дебрецен (Унгария), Марибор (Словения), Вентспилс (Латвия), Слован Либерец (Чехия), Шльонск (Полша), ХИК Хелзинки (Финландия), АЕЛ Лимасол (Кипър), Екранас (Литва), Зестафони (Грузия).
Лудогорец - възможни съперници в ШЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- football_fb
- Контакти:
Лудогорец - възможни съперници в ШЛ
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!
Re: Лудогорец - възможни съперници в ШЛ
Пожелавам ви някой от последните 7 виждат ми се преодолими за Лудогорец !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
- greenlandia
Ееееее ако е БАТЕ ,ще е голям майтап!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Екранас (Литва), Зестафони (Грузия), Шериф Тирапол (Молдова), Вентспилс (Латвия) са определено преодолими отбори. Не че не е възможно да биете и Жилина, и БАТЕ.
[center]1914[/center]
- football_fb
- Контакти:
greenlandia написа:Ееееее ако е БАТЕ ,ще е голям майтап!
Хахаха... като ги гледах и аз това си мислех и си смеех сам ...

За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!
половината са от нашета черга другата са по слаби само базел са по силни но те и копенхаген и розенборг бях апо силни от виктория пилзен а те ги отстраниха така че трябва да бием поне 1 отбор за да вдигнем слабия коефицент
Без име написа:Екранас (Литва), Зестафони (Грузия), Шериф Тирапол (Молдова), Вентспилс (Латвия) са определено преодолими отбори. Не че не е възможно да биете и Жилина, и БАТЕ.
не преодолими а 100% по слаби от всички български отбори

Базел (Швейцария), БАТЕ (Беларус), Залцбург (Австрия), Динамо Загреб (Хърватия), Партизан (Сърбия)
Мисля, че срещу тези ще ви е трудно, но.......все пак, аз съм българин и желая успех. Но има много още да се работи, за да стане Лудогорец отбор, който може да отстрани някой измежду гореизброените
Мисля, че срещу тези ще ви е трудно, но.......все пак, аз съм българин и желая успех. Но има много още да се работи, за да стане Лудогорец отбор, който може да отстрани някой измежду гореизброените
- D.Georgiev
- Контакти:
Много зависи как ще се проведе лятната подготовка. Трудно е да говорим кой е преодолим и кой не, при положение, че дори не знаем с какви играчи ще разполагаме и как ще се впишат те в отбора. Иначе темата е интересна, но аз лично ще се въздържа от по-нататъчен коментар
Все пак смятам, че последните 5-6 наистина са преодолими.

Точно пък Шериф изобщо не са преудолим отбор,играха в групите на ЛЕ преди години,ако им видите състава имат страхотни футболисти плюс това в първенството сигурно 10 години поред са шампиони