Херо е треньор №1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Херо е треньор №1

Мнениеот acmilan » 24 май 2012 16:45

Напълно заслужена награда за Херо. От много години насам той е най - добрият български треньор. Пожелавам му много здраве и успехи :) Иначе Петев не трябва да бъде извън тройката, за да играе отборът му такъв футбол за толкова кратък период от време, няма начин и той да няма принос към успехите. Иначе нашият сезон бе слаб и Илиан няма място в тройката. Предишните 2 години заслужаваше да бъде там. Щастлив съм, че бе треньор на Берое толкова време и съжалявам, че се разделяме. Стойчо Младенов заслужава място в тройката, все пак докара този отбор на ЦСКА до финал в Разград. Моята тройка е :1.Херо; 2.Петев; 3.Младенов.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 май 2012 16:55

Херо е най-добрият треньор в България. Момченцето от Разград да не се обяснява много, защото много добре знае защо Херо остави отбора си в този мач. За мен Кокала, колкото и да ми е противен, трябва да бъде на 2 място. Петев с тея подарени мачове, съдийски комфорт и прочие, не знам къде го слагате. Херо, Бургас е с теб! Шнур за хейтърите!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 май 2012 17:20

С тези научени играчи всеки може да е треньор в Лудогорец ! Даже ако там беше Херо или Стойчо щяха да са шампиони поне 3 кръга преди края ! Така , че Петев е там където му е мястото ! Петев беше бездарник като играч същият е като тренер !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 17:35

Bourgas написа:Момченцето от Разград да не се обяснява много, защото много добре знае защо Херо остави отбора си в този мач.

Не, не знам, ама и никой не разбра със сигурност. Но сам си призна, че е бил гневен още преди мача и че е бил предубеден. Не му оспорвам качествата! Но трабва да се научим да сме изрядни и да даваме пример, това е основната разлика със Запада, който ни брули както си иска където ни свари.

Bourgas написа:Петев с тея подарени мачове, съдийски комфорт и прочие, не знам къде го слагате. ...............Шнур за хейтърите!

Шнурът е за теб - виж какво си казал преди многоточието!

[offtopic]И мерси, че ме върна в младежките ми години ;)[/offtopic]

LyuboKov
Контакти:

Мнениеот LyuboKov » 24 май 2012 17:41

1. Херо
2. И. Петев
3. Стойчо Младенов

Така трябва да е класацията. Херо абсолютно заслужава наградата. ТОй е най-добрият треньор последните години като цяло, постигна добри резултати с абсолютно честна игра при положение, че се бореше с болестта. Той трябваше да спечели дори и да не беше постигнал особени успехи, най-малкото заради изключителното му мъжество в борбата с болестта. А както се вижда си разбира от работата и отбора му играе добре. Невключването на Петев наистина е скандално, но в крайна сметка гласуващите, гласуват необективно, а според свои собствени пристрастия. :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 17:41

iliev72 написа:С тези научени играчи всеки може да е треньор в Лудогорец ! Даже ако там беше Херо или Стойчо щяха да са шампиони поне 3 кръга преди края ! Така , че Петев е там където му е мястото ! Петев беше бездарник като играч същият е като тренер !

Не бе, Стойчо ако беше с тези играчи щеше да стане 3 пъти шампион за една година :mrgreen:
Чудно е как с 3-4 изречения доказваш, че нямаш никакъв досег с футбола.
Сигурен съм, че перфектно селектиран и 2 години обигран отбор ако се повери на бездарник, то той направо ще отпадне от А група, защото дори няма да може да си мотивира играчите. А Петев направи селекция, обигра отбора в движение и прибра отличията. Не е редно да не му се обръща внимание. Не казвам да е с приза, но да го няма в тройката е нередно.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 май 2012 17:42

На платен драскач като теб, няма защо да казвам, защо Херо беше нервен и меко казано бесен преди мача. Мисля, че знаеш за една "тайна" визита в Бургас. Няма нужда и другите да знаят. Шнура си го дръж, защото на снощния мач видях, как се свири нормално - влизане, игра за топката, но опасна за играча - фал! Но не, защо да се свири така и в нашия мач. Защо да не контузиш Асис, всичките разградски ***** да му викат симулант, а той да не може да доизиграе първенството, защото малкия шуменски селски бек му разказа играта. Не, няма фал, няма червен картон за това, че е сам нашия срещу вратаря. Ами при голчето, същата работа, игра отзад, Аатиф, който съм го гледал във ВСИЧКИ мачове до сега, освен с Миньор, се старае да не пада, носи по 2-3 на гърба си, ритат го, блъскат го, даже не им се нерви, не пада и играе. Но тогава, в центъра на игрището, о чудо, той падна. Но не, няма фал. Дузпа, хм, защо да ви свирят дузпи срещу вас, дайте срещу другите, бягане назад, че и крачка прави Иванчо към нашето момче, блъска се - хоп, дузпа. Снощи при подобна игра тяло в тяло дузпа НЯМАШЕ. Е какво да ти кажа, платений драскачо, честита титла, честита купа, радвайте се. Но това не пречи, да вземеш шнура, щом съм ти го зачислил. Да ми пишеш, че Петев заслужава, при този съдийски комфорт, при този Миньор и кой ли още не, си смешен. Смешен и ме е жал, че не мога да ти го кажа в очите, да се извърна и да си тръгна.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 24 май 2012 17:58

Браво на Херо :) Заслужава да спечели този приз, за чудесата които направи с Черноморец този сезон.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 май 2012 17:58

tsonpen написа:
iliev72 написа:С тези научени играчи всеки може да е треньор в Лудогорец ! Даже ако там беше Херо или Стойчо щяха да са шампиони поне 3 кръга преди края ! Така , че Петев е там където му е мястото ! Петев беше бездарник като играч същият е като тренер !

Не бе, Стойчо ако беше с тези играчи щеше да стане 3 пъти шампион за една година :mrgreen:
Чудно е как с 3-4 изречения доказваш, че нямаш никакъв досег с футбола.
Сигурен съм, че перфектно селектиран и 2 години обигран отбор ако се повери на бездарник, то той направо ще отпадне от А група, защото дори няма да може да си мотивира играчите. А Петев направи селекция, обигра отбора в движение и прибра отличията. Не е редно да не му се обръща внимание. Не казвам да е с приза, но да го няма в тройката е нередно.

А ти големият разбирач как разбра , че Петев е свършил нещо полезно ! Щеше да е в тройка ако беше успял с играчите с които влезна в А група да стане шампион , а не да купува на килограм !Никакво уважение към онези момчета заради които Лудогорец влезе в А група ! Петев беше лайно и си остана такова !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Черноморец”