„Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/ - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: „Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/
мача ще е много напечен, защото става въпрос за много пари. Своге са под шапката на хората на Коце Маца и целта им е да заменят Светкавица, за да правят яко пари от залози догодина. Ще се хвърлят здраво, но дано надвием мафията!
- rump_shaker
- Контакти:
Предвид часът на срещата и достигането до стадиона в "Час Пик" нека всички направят всичко възможно със своите си работодатели да ги освободят следобеда. Отпукси, болнични, молби. Винаги има как. Малко ще са тези които наистина ще имат нетоложна или незаменима работа. Без оправдания. Всички там. Кат не става с молби взимайте болнични. Трябва да напълним стадиона.

- dagger1912
- Контакти:
На 30.05.2012 в София е обявен код ЖЪЛТО !
- vks1
- Контакти:
Не се и съмнявам в победата на Ботев,но ми се иска да отбележим още през първото полувреме,един или два гола ще е добре.
Канарче!
не знам какво да очаквам... не сме в много постоянна форма, нооо публиката винаги е била и се надявам ние да помогнем да спечелим мача 

- rump_shaker
- Контакти:
Аз очаквам 100 процентова победа. При нас целия проблем беше психологически. Омръзна ми да слушам как сме имали най-нещастните играчи в нашият отбор. Напротив. Преди да се каже нещо такова обиколете цяла България и вижте кой с какво разполага. Данчо Минев дето стана шампион с Лудогорец преди няколко месеца играеше във В група и не блестеше никак спрямо другите ни играчи. Кат се появиха отбори като Враца и Черноморец? Че те нашите създадоха повече положения срещу Цаците от колкото ЦЕЦКА и ЛЕВСКИ заедно.
Проблемите ни идваха от другаде. 3 смени на треньори. Постоянно напрежение от публиката (големите очаквания). По едно време ситуацията беше ненормална за работа в нашия отбор. Как на фона на всичкото да се играе добре.
Страшно ми е неприятно когато млади играчи като Петьо и Наско които явно имат слаба психика, биват обругавани още повече. Няма как и капка от потенциала си да развият ако и ние като публика не ги подкрепяме. Петьо има 20 мача за Ботев. Е няма как в 20 мача да се превърне един млад футболист в качествен играч. Иска се години. Но нашата публика е нетръпелива и искаме всичко на момента. Ето там ни е проблема. Създаваме огромно напрежение във младите футболисти които подават на него.
Проблемите ни идваха от другаде. 3 смени на треньори. Постоянно напрежение от публиката (големите очаквания). По едно време ситуацията беше ненормална за работа в нашия отбор. Как на фона на всичкото да се играе добре.
Страшно ми е неприятно когато млади играчи като Петьо и Наско които явно имат слаба психика, биват обругавани още повече. Няма как и капка от потенциала си да развият ако и ние като публика не ги подкрепяме. Петьо има 20 мача за Ботев. Е няма как в 20 мача да се превърне един млад футболист в качествен играч. Иска се години. Но нашата публика е нетръпелива и искаме всичко на момента. Ето там ни е проблема. Създаваме огромно напрежение във младите футболисти които подават на него.

Не може да се заблуждаваме, че ни чака разходка до Овча купел, особено с тази игра през сезона.
Както се спомена, Своге имат своята мотивация да влезнат, и са стимулирани от тотомафията, затова ни очаква труден мач. Нужна е пределна мобилизация, за това си взимайте болнични и отпуски за сряда, за да сме на Овча купел, защото нашата подкрепа ще е решаваща.
Играч на сезона за Ботев са феновете, нека го покажем отново в сряда
Както се спомена, Своге имат своята мотивация да влезнат, и са стимулирани от тотомафията, затова ни очаква труден мач. Нужна е пределна мобилизация, за това си взимайте болнични и отпуски за сряда, за да сме на Овча купел, защото нашата подкрепа ще е решаваща.
Играч на сезона за Ботев са феновете, нека го покажем отново в сряда

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита!
- rump_shaker
- Контакти:
Не знам от къде измислихте тая глупост че Своге били мотивирани от Тото Мафията. Те и Любимец щяха да влизат в А гурпа щото Коко казал. Ся Своге? Нерде Любимец, нерде Своге. Ако вземе че пратят Бдин пак ли същото ще викаме?
Аз пък чух съвсем други неща, но понеже всичко в България е празни приказки се опитвам да гледам реално на нещата. А те са че Своге нямат никакв футболен капацитет да ни бият. Ако вземат нещо в този мач ще бъде плод на истинска случайност. В Източна група 7 от отборите са по-добри от първите 2 отбора в Западната.
Аз пък чух съвсем други неща, но понеже всичко в България е празни приказки се опитвам да гледам реално на нещата. А те са че Своге нямат никакв футболен капацитет да ни бият. Ако вземат нещо в този мач ще бъде плод на истинска случайност. В Източна група 7 от отборите са по-добри от първите 2 отбора в Западната.

rump_shaker написа:...Своге нямат никакв футболен капацитет да ни бият. Ако вземат нещо в този мач ще бъде плод на истинска случайност. В Източна група 7 от отборите са по-добри от първите 2 отбора в Западната.
Именно! Своге са слабички, но това е нож с две остриета. Спартак Вн

Никакво подценяване не трябва да има. 100% подкрепа от трибуните. Жалко, че ще има само една агитка на стадиона, но ... дано да е за последно, за много години напред

- rump_shaker
- Контакти:
Pupper_ написа:rump_shaker написа:...Своге нямат никакв футболен капацитет да ни бият. Ако вземат нещо в този мач ще бъде плод на истинска случайност. В Източна група 7 от отборите са по-добри от първите 2 отбора в Западната.
Именно! Своге са слабички, но това е нож с две остриета. Спартак Вн![]()
Никакво подценяване не трябва да има. 100% подкрепа от трибуните. Жалко, че ще има само една агитка на стадиона, но ... дано да е за последно, за много години напред
Прав си.