Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Campione!
Контакти:

Re: Трябва ли Жуниор да остане в Левски?

Мнениеот Campione! » 24 май 2012 14:09

morrigan1 написа:Здравейте на всички,
отдавна търся тема за Жуниор и в крайна сметка,като не намерих нищо, реших да потърся мнения.
Въпросът ми е нужен ли е Жуниор на Левски и дали трябва да остане в отбора на Илиян Илиев?
Благодаря на всички за мненията им предварително!

Аз съм твърдо да остане.
Blue Heart

Cayman
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Cayman » 24 май 2012 14:27

Братята Миланови,Галин Иванов,Георги Терзиев,Росен Колев всичките биха били много полезни за нас и са на по 20-24 години.Георги Миланов дава същите пасове като Тасевски в най-добрите му дни,но се връща и се бори много в центъра на терена,а ако и Пелето играе до него ще израстне още повече.Брат му може да се конкурира с Райков ако остане в отбора.Галин Иванов пък ще е конкуренция на Рамос отдясно.Вчера разпиля Локо-то и отляво и отдясно,играл е на Герена и познава обстановката.Георги Терзиев играе много силно и като централен защитник и като десен бек а това дори в световен мащаб е рядкост.Ако се работи правилно с всички тези футболисти след няколко години ще струват 5 пъти повече,а това не е за пренебрегване.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 май 2012 14:36

Cayman написа:Братята Миланови,Галин Иванов,Георги Терзиев,Росен Колев всичките биха били много полезни за нас и са на по 20-24 години.Георги Миланов дава същите пасове като Тасевски в най-добрите му дни,но се връща и се бори много в центъра на терена,а ако и Пелето играе до него ще израстне още повече.Брат му може да се конкурира с Райков ако остане в отбора.Галин Иванов пък ще е конкуренция на Рамос отдясно.Вчера разпиля Локо-то и отляво и отдясно,играл е на Герена и познава обстановката.Георги Терзиев играе много силно и като централен защитник и като десен бек а това дори в световен мащаб е рядкост.Ако се работи правилно с всички тези футболисти след няколко години ще струват 5 пъти повече,а това не е за пренебрегване.

Като цяло си прав, но аз лично не виждам как ще вземем някой от Ловеч. Ако ще разпродават играчи, най-вероятно ще ги пласират в чужбина. Колкото до Росен Колев и Терзиев - дано поне тях да вземем. Сега чета в Гонг, че Илиан иска да доведе и някакъв 29 годишен защитник от Берое - Зафиров.

Новото треньорско ръководство на Левски е набелязало три български имена за попълнения в „синята“ защита. Както Гонг вече ви съобщи, едно от тях е на Росен Колев, който играе за Черно море. Другият попаднал в плановете е централният защитник на Берое Владимир Зафиров. Куриозното е, че и двамата са юноши на ЦСКА.

Футболистът на Берое отлично се познава с Илиан Илиев, двамата работиха заедно в Стара Загора. Зафиров е от Сливен, но за кратко пребивава в школата на „червените“, като дори има записан мач за мъжете на ЦСКА. Той е на 29 години и е висок 187 сантиметра. Част от кариерата му преминава и в Б група, но в последно е време е твърд титуляр за „заралии“.

Според запознати Левски следи и Георги Терзиев от Черноморец Бургас. Той вече дебютира за националния отбор на България, въпреки че е едва на 20 години. Той също е родом от Сливен, но кариерата му изцяло преминава в Бургас. Играл е за Нафтекс и актуалния му тим – Черноморец. Терзиев е висок 183 сантиметра. Умее да играе като краен защитник и централен бранител.

Левски усилено търси играчи в защита, след като реши да се откаже от Сюлейман Диамутен, а договорът на Грийн изтече. Не е ясно какво ще е бъдещето и на Йордан Милиев, който евентуално може да бъде продаден. На този етап сигурни за следващия сезон са Мюлдер, Иво Иванов и Нуно Пинто.

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 24 май 2012 15:00

Да и аз прочетох за Зафиров,но не съм го гледал и затова не изказвам мнение за него.За Георги Миланов наистина е невероятно трудно да се преборим,ПСВ го искат,но ако успеем ще е по сладко именно защото е било трудно :)

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 24 май 2012 15:43

Грийн„Тасевски,Калво,Диамутен,Митрев са сигурните които се махат от 8-9 футболисти значи се търсят още 3-4 които си заминават,ако сложим Йовов и Жуниор се търсят още 1-2 некадърника а всъщност в отбора са повече Милиев,Станчев,Гаджев,Младенов,Райков все футболисти които не стават за клуб като Левски.За мен тази предстояща селекция ще е провал и съм на мнение,че Илиян Илиев,Дончо Донев и Иво Тонев не могат да осъзнаят че Левски не е нито Берое нито Локо Сф където се вземат играчи еднодневки.Страхотна грешка е да се освобождава Калво,и няма да се учудя ако вземат този от Миньор на негово място и какви са тези Зафиров,Велев,Каядо и т.н Илиян като иска да работи с тях толкова много да беше си останал в Берое.Колкото до трансфер по оста Ловеч-Левски това е немислимо да се случи по скоро Гришата ще подари играчи на ЦСКА и Лудогорец,както ще прави с базата и стадиона отколкото да преговаря с Левски.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот milen.hristov » 24 май 2012 15:55

Мнението мие, че не трябва да има много освободени от отбора, защото ще трябва да има и много привлечени. Това ще коства още повече време за обиграване на отбора, разбира се доста време ще коства и на съперниците да го разучат. Все пак мисля, че плявата трябва да бъде разделена на две. Едната част (по-голямата да бъде разкарана сега), а останалата част на есен.

ВРАТАРИ
1 Димитър Илиев
23 Пламен Илиев- трябва му сериозна конкуренция като резерва. Такава можеше да му бъде Акалски, но ръководството сгреши. На резервата би трябвало да се дават и повече шансове за изява да се чуватва част от отбора, да се чувства значим. За това трябва и смел треньор какъвто надявам се ще бъде Илиан Илиев.
24 Божидар Митрев- Божката заслужаваше подкрепата, която получи вчера. Успех в следващият му отбор.
100 Александър Любенов
ЗАЩИТНИЦИ
2 Дъстли Мюлдер- като цяло формата му спадна през този сезон, но ще бъде много полезен през следващият
4 Стефан Станчев- трябва да бъде продаден или преотстъпен. Трябва да търси развитие другаде, грешките които допусна в Левски очевидно му тежат
5 Иво Иванов- съгласен съм с Илиан, че трябва да остане
6 Орлин Старокин- самото му идване в Левски беше безсмислено. Жалко, че бяха пожертвани юноши. Трябва да бъде освободен в този миг
20 Александър Башлиев- няма качествата за Левски, ни и не му бе даден достатъчно шанс
25 Сюлейман Диамутен- явно се разделяме
26 Христо Попадийн
28 Нуно Мигел Соуза Пинто- Нуно Пинто- остава
41 Асен Георгиев
55 Йордан Милиев- ако не сега то през зимата трябва да се разделим и с него. Това му е горе-долу тавана в отбора
ПОЛУЗАЩИТНИЦИ
3 Сержиньо Грийн- тук е ясно. Вече не е част от отбора
7 Даниел Димов- играе с желание, но само то не стига. Въпреки, че цял сезон основателно го критикувам може би трябва да остане поне до зимата
14 Радослав Цонев- дано на него и другите малки им се дава повече шанс
15 Стивън Петков
15 Никола Яначков
17 Даниел Младенов- каквото можа даде на отбора, време е за довиждане. Има качества но ГИ го съсипа безвъзвратно
18 Борислав Цонев
21 Цветелин Тонев
22 Дарко Тасевски- ясно е, че си отива
45 Владимир Гаджев- дано все пак остане, ако не, не трябва да бъдат щадени пари за заместникът му.
НАПАДАТЕЛИ
8 Антонио Калво Арандес - Тони Калво- дано остане, но надали
10 Христо Йовов- има място в отбора, макар и като резерва вече. Показа, че все още може да решава важните мачове, като този с ЦСКА
11 Симеон Райков- бъдещето е в него. Задължително трябва да остане, и да му се дава повече шанс. Той доказа,че може
12 Жозе Карлос Ногейра Жуниор- добър е но, по душа. Да си го връщаме на чичо Венци
16 Кристовао да Силва Рамос- най- стабилният тази пролет, задължително е да остане
19 Иван Цветков- задължително да остане, ще бъде много полезен следващият сезон. Щом и глупостта на осмокласника не му повлия значи е за Левски
30 Антонио Вутов
57 Тодор Чаворски

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 24 май 2012 16:04

Cayman написа:Братята Миланови,Галин Иванов,Георги Терзиев,Росен Колев всичките биха били много полезни за нас и са на по 20-24 години.Георги Миланов дава същите пасове като Тасевски в най-добрите му дни,но се връща и се бори много в центъра на терена,а ако и Пелето играе до него ще израстне още повече.Брат му може да се конкурира с Райков ако остане в отбора.Галин Иванов пък ще е конкуренция на Рамос отдясно.Вчера разпиля Локо-то и отляво и отдясно,играл е на Герена и познава обстановката.Георги Терзиев играе много силно и като централен защитник и като десен бек а това дори в световен мащаб е рядкост.Ако се работи правилно с всички тези футболисти след няколко години ще струват 5 пъти повече,а това не е за пренебрегване.

Абсолютно те подкрепям, но не виждам как ще се преборим за Миланови. Пък и по-добре за тях да отидат в някое голямо първенство...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Левски, Трансферни новини и спекулации- лято, сезон 2012/13

Мнениеот plamenst7 » 24 май 2012 16:26

На мен пък ми се струва, че тези 6 човека за които се говори, че ще бъдат привлечени ще бъдат крайно недостатъчни. Ето и защо: 1. Ще ни трябва вратар, който да замести Божката Митрев. 2. Ще трябват поне двама централни защитници, защото за момента оставаме само с Иво Иванов на този пост, а Милиев е по-вероятно да напусне, но дори да остане се видя, че с тези двамата нещата не изглеждат никак добре. 3. Ако приемем че Ст. Ангелов ще е единия от халфовете ни, то ще трябват поне още двама и то задължително ще трябва да са с класа по-висока от тази на Гаджев и Тасевски. 4. За лявото крило много се надявам, че няма да останем да разчитаме само на Дани Младенов и Райков. Вярно е, че Райков има качества но все още не е това което трябва да бъде за да е основна фигура в отбора. Надявам се и тук на добро попълнение. 5. На всички стана ясно, че без класни нападатели няма как да се случат нещата. Тук си мисля, че ще са нужни двама или в краен случай един, ако приеме, че Жуниор и Цветков също могат да помагат там при нужда, но основното ни оръжие в атака трябва да притежава повече класа от тези двамата. И така да видим какво се получи като бройка до тук. Така като гледам нужни са поне 8 нови, ако приемем, че ще се вземе само 1 нападател, ако ще се търсят двама, то бройката тогава става 9. В тази бройка е включен и вече сигурния Ст. Ангелов. Вярно е, че изглеждат доста, но и проблемите в отбора са доста сериозни и си трябва сериозна промяна, ако искаме от новия сезон да изглеждаме по различен начин и да побеждаваме. От сегашният отбор хората които ще останат и показват класа ще са малко - Пл.Илиев, Мюлдер, Пинто и Рамос.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 24 май 2012 16:28

Грийн, Тасевски, Калво, Диамутен, Митрев, Милиев, Станчев, Йовов и Башлиев си заминават, според мен. Новите трябва да са: Пелето + 2- ц. защитници, 2-ма вътрешни халфове и 2-ма ц. нападатели. :roll:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 май 2012 16:50

plamenst7 написа:На мен пък ми се струва, че тези 6 човека за които се говори, че ще бъдат привлечени ще бъдат крайно недостатъчни. Ето и защо: 1. Ще ни трябва вратар, който да замести Божката Митрев. 2. Ще трябват поне двама централни защитници, защото за момента оставаме само с Иво Иванов на този пост, а Милиев е по-вероятно да напусне, но дори да остане се видя, че с тези двамата нещата не изглеждат никак добре. 3. Ако приемем че Ст. Ангелов ще е единия от халфовете ни, то ще трябват поне още двама и то задължително ще трябва да са с класа по-висока от тази на Гаджев и Тасевски. 4. За лявото крило много се надявам, че няма да останем да разчитаме само на Дани Младенов и Райков. Вярно е, че Райков има качества но все още не е това което трябва да бъде за да е основна фигура в отбора. Надявам се и тук на добро попълнение. 5. На всички стана ясно, че без класни нападатели няма как да се случат нещата. Тук си мисля, че ще са нужни двама или в краен случай един, ако приеме, че Жуниор и Цветков също могат да помагат там при нужда, но основното ни оръжие в атака трябва да притежава повече класа от тези двамата. И така да видим какво се получи като бройка до тук. Така като гледам нужни са поне 8 нови, ако приемем, че ще се вземе само 1 нападател, ако ще се търсят двама, то бройката тогава става 9. В тази бройка е включен и вече сигурния Ст. Ангелов. Вярно е, че изглеждат доста, но и проблемите в отбора са доста сериозни и си трябва сериозна промяна, ако искаме от новия сезон да изглеждаме по различен начин и да побеждаваме. От сегашният отбор хората които ще останат и показват класа ще са малко - Пл.Илиев, Мюлдер, Пинто и Рамос.

Почти съм съгласен, затова и не трябва да имаме кой знае какви претенции и за следващият сезон.

Върни се в “Архив”