Наставникът на Черноморец Димитър Димитров - Херо бе избран за най-добър треньор за изминалия сезон в България. Специалистът спечели Анкетата на асоциацията на българските футболисти. Призът на Херо бе връчен от заместник министъра на физическото възпитание и спорта Иван Ценов.
Подгласници на Димитров станаха наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов, който не присъства на церемонията заради неотложен ангажимент и новият треньор на Левски и досегашен на Берое Илиян Илиев.
Шокиращо в тройката не попадна старши треньорът на новия шампион Лудогорец Ивайло Петев. Младият специалист направи златен дубъл, печелейки и Купата на България още в дебютния си сезон в А група.
Херо е треньор №1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Херо е треньор №1
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Re: Херо е треньор №1
Честито на Херо.
Какво му е шокиращото за Петев, за мен той си остава слаб треньор попаднал в точното време и на точното място.
Какво му е шокиращото за Петев, за мен той си остава слаб треньор попаднал в точното време и на точното място.

Няма как Стойчо Младенов, при когото ЦСКА отпадна за купата от Симитли и загуби 8 точки преднина за няколко кръга, да е по-заслужил от Петев, под чието ръководство Лудогорец играеше добър футбол през целия сезон, докато Стойчо беше треньор само пролетта. Също така не разбирам и защо Илиан Илиев е в призовата тройка. Не оспорвам качествата му, но все пак Берое по едно време бяха пред изпадане
Според мен Херо заслужава наградата, но подгласници трябваше да са му Петев и Кокала.

Според мен Херо заслужава наградата, но подгласници трябваше да са му Петев и Кокала.
-
Само не разбрах какви са успехите на Херо за №1?
- Unforgiven_M
- Контакти:
Тази тройка само доказва несъстоятелността на тази награда. За мен Херо заслужава награда за добър треньор по принцип, но не и този сезон... Изпусна европа последните 2-3 мача... Илиян Илиев не е постигнал нищо тази година. Стойчо загуби от Симитли... А Кокала победи почти всички и стигна финал за купата. Да не говорим че във всяка една бяла държава, треньора на шампиона и носител на купата щеше да е носител на този приз. Няма как някой, който не е спечелил нищо да е първи, а спечелилият всичко да е на 17 място... И да - за мен Петев е все още много неопитен и не толкова добър треньор, но все пак той спечели каквото можеше да се спечели. Направи си слекция, вярно че му осигуриха средства, направи си тактика, вярно че срещу по-затворена игра им беше трудно, но все пак взе всичко... Ако не първи, то поне подгласник трябваше да е. Но тези класации се правят на база фенщина и са несъстоятелни отвсякъде...
Чудя се защо им се обръща внимание...
След като в Разград Херо си остави отбора на произвола на съдбата, мисля, че не заслужава подобна награда. Каквото и да се случва на терена, това е безотговорно, особено като се има предвид, че имаха шанс да се борят за ЛЕ, нещо което загубиха може би точно заради действията на Херо.
Петев за мен задължително има място в тройката, да спечелиш Купа и титла с нов отбор, да създадеш разпознаваем стил, да нарекат Лудогорец явление - какво повече??? Абсурдно е да го няма в тройката. Още повече, че е един от малкото, които не си позволяват да избухват, да коментират съдии, други треньори и да се забъркват във всякакви каши.
Петев за мен задължително има място в тройката, да спечелиш Купа и титла с нов отбор, да създадеш разпознаваем стил, да нарекат Лудогорец явление - какво повече??? Абсурдно е да го няма в тройката. Още повече, че е един от малкото, които не си позволяват да избухват, да коментират съдии, други треньори и да се забъркват във всякакви каши.
[center]
[/center]

Unforgiven_M написа:Но тези класации се правят на база фенщина и са несъстоятелни отвсякъде...
Тази класация е между футболистите играещи в А и Б групите, така че за каква фенщина говориш?

- Син до гроб
- Контакти:
Unforgiven_M написа:Тази тройка само доказва несъстоятелността на тази награда. За мен Херо заслужава награда за добър треньор по принцип, но не и този сезон... Изпусна европа последните 2-3 мача... Илиян Илиев не е постигнал нищо тази година. Стойчо загуби от Симитли... А Кокала победи почти всички и стигна финал за купата. Да не говорим че във всяка една бяла държава, треньора на шампиона и носител на купата щеше да е носител на този приз. Няма как някой, който не е спечелил нищо да е първи, а спечелилият всичко да е на 17 място... И да - за мен Петев е все още много неопитен и не толкова добър треньор, но все пак той спечели каквото можеше да се спечели. Направи си слекция, вярно че му осигуриха средства, направи си тактика, вярно че срещу по-затворена игра им беше трудно, но все пак взе всичко... Ако не първи, то поне подгласник трябваше да е. Но тези класации се правят на база фенщина и са несъстоятелни отвсякъде...
Не си прав. В Англия дадоха наградата на Алан Пардю заради атрактивния начин на игра и затова ,че отборът му беше фактор в първенството до последния кръг,при това ,че дори остави зад гърба си настоящия шампион в ВЛ . Тук ми се струва ,че наградата е заслужена .
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
- Unforgiven_M
- Контакти:
PFC Litex написа:Тази класация е между футболистите играещи в А и Б групите, така че за каква фенщина говориш?
А те горките съвсем не са фенове. Това да си футболист явно изключва това да си фен. Извинявам се за незнанието си...
Син до гроб написа:Не си прав. В Англия дадоха наградата на Алан Пардю заради атрактивния начин на игра и затова ,че отборът му беше фактор в първенството до последния кръг,при това ,че дори остави зад гърба си настоящия шампион в ВЛ . Тук ми се струва ,че наградата е заслужена .
За Херо съм написал че по принцип заслужава награда и той в този списък е най-логичния от 3-ката.. Но като говориш за фактори - може би Берое бе по-голям фактор от Локо ПД? Та Илиян Илиев е там, а Кокала не? А може би Лудогорец не бе фактор изобщо и не заслужава дори в тройката треньора?
Не е реално и това си е...
Самия Херо:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=272873
Последна промяна от Unforgiven_M на 24 май 2012 16:24, променено общо 1 път.
С никакви цели в началото - 4то място и най-хубавата игра в първенството .. Как няма да е най-добрия 

[center]
[/center]