Черно море сезон2011-2012.Размисли и страсти.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- wicked1913
- Контакти:
Re: Черно море сезон2011-2012.Размисли и страсти.
Искам просто един път да вдигнем някакъв трофей - купа,титла,суперкупа все тая - тогава вече ще мога да си направя доволно харакири,че съм видял всичко,което искам
Болно ми е,че Лудогорец за 1 година постигнаха това,което поколения варненци чакаме от ..... ?

фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
wicked1913 написа:Искам просто един път да вдигнем някакъв трофей - купа,титла,суперкупа все тая - тогава вече ще мога да си направя доволно харакири,че съм видял всичко,което искамБолно ми е,че Лудогорец за 1 година постигнаха това,което поколения варненци чакаме от ..... ?
От 74 години......беше дваж по-жалко когато видях оркестъра на Флота да им свири, а рекламните пана да са на Български морски флот, фланелките им да пише същото.Знаете ли аджеба кой даде на Домусчиев ''NAVIBULGAR''
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
HEATSEEKER написа:wicked1913 написа:Искам просто един път да вдигнем някакъв трофей - купа,титла,суперкупа все тая - тогава вече ще мога да си направя доволно харакири,че съм видял всичко,което искамБолно ми е,че Лудогорец за 1 година постигнаха това,което поколения варненци чакаме от ..... ?
От 74 години......беше дваж по-жалко когато видях оркестъра на Флота да им свири, а рекламните пана да са на Български морски флот, фланелките им да пише същото.Знаете ли аджеба кой даде на Домусчиев ''NAVIBULGAR''
Първанов чрез натиск върху Станишев. Гоцето връщаше стари дългове към Домусчиев-баща (той го бил вкарал в ЦК на БСП).
-
- Контакти:
Dobri написа:HEATSEEKER написа:wicked1913 написа:Искам просто един път да вдигнем някакъв трофей - купа,титла,суперкупа все тая - тогава вече ще мога да си направя доволно харакири,че съм видял всичко,което искамБолно ми е,че Лудогорец за 1 година постигнаха това,което поколения варненци чакаме от ..... ?
Първанов чрез натиск върху Станишев. Гоцето връщаше стари дългове към Домусчиев-баща (той го бил вкарал в ЦК на БСП).
Именно, не че нещо да им развалям празника на гражданите от Рио(така наричат своя град,който ще остане в човешката история като град създаден от раз), но да вземат да сложат ликовете на Гоце и Сергейй...

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
yavorescu написа:Сезонът започна ударно, обещаващо, но се превърна в едно голямо разочарование. Разочарование най-вече заради очакванията, иначе има позитиви спрямо предходния:
- Спечелихме цяла 1 (една) точка повече
- Вкарахме 10 гола повече
- Допуснахме 3 гола по-малко
- 4 наши момчета направиха дебют (Китанов, Ат.Илиев, Сталев, Расим)
За сметка на това немалко неприятни моменти:
- Тича не е вече онази крепост. Не си спомням да сме губили толкова много точки на наш терен. Компенсираме с гостуванията, но този сезон имаше някои много слаби отбори, така че това надали е критерий.
- От отборите преди нас в крайното класиране, успяхме да победим само Левски като домакин и Лудогорец като гост. Черноморец направи дубъл срещу нас (напълно заслужен), Локо Пд също, един от най-слабите отбори на Литекс тоже. ЦСКА ни смля в София, а не можахме дори да измъкнем равен от един трагичен Левски на Герена. Класирането не лъже.
- Тотално дефанзивна, направо мишешка тактика и игрови план в много голяма част от сезона. Разочароващо, особено на Тича, където трябва да сме господари.
- Един титулярен състав без промени дори и при демонстрирана слаба форма от определени играчи. Натрупана умора, посредствени изяви вследствие на липсата на конкуренция. Някои играчи (напр. Капитанов) бяха извадени от форма заради това, че не бяха използвани изобщо в дълъг период от сезона.
- Н****ансиран състав с огромни пробойни на няколко поста (най-вече бековете и крилата).
Най-лошото е, че по всичко изглежда догодина ще повторим това изживяване.
+1
А най-големият минус този сезон беше публиката ни

А най-големият минус този сезон беше публиката ни
Не е там проблема.Публиката не е някаква константна величина.Публиката е проекция на представянето на отбора.Няма как при незадоволителни резултати да се очаква огромно посещение

Проблема за мен е ,че имахме огромен шанс.Предвид лесната програма и преките двубои в края на първенството между конкурентите за челните места.За нас конкретно визирам : от мача с Локо Пд включително.
След,което и защото изникват въпроси и въпросчета.Защо,кое,колко и как.До колко и защо не ? А не можеше ли?
За съжаление отговори НЯМА.НЯМА и да има.
Ето за това няма и да има публика.Публиката не е задължена към клуба,а според мен е обратното.Към създадената ситуация в момента /отказа на Литекс,трудностите в ЦСКА и т.н. / все си мисля,че имаме реални шансове в следващото 2012/2013 при положение,че имаме желание за победа и себедоказване от страна на треньорите / тук куцаме сериозно в момента / и играчите.Можем да влезем в евротурнирите / 2-4 място / или да сме финалист за купата поне.Дори и с настоящия бюджет.Просто трябва да се мисли в перспектива и нещата ще се променят в положителна посока.Силно вярвам в това !
-
- Контакти:
Разберете,че с лаици на тема футбол за ръководители НЯМА как да стане.И аз мисля,че с един оправен човек,примерно Порточанов,такъв човек,сегашния бюджет е достатъчен за бронзов медал.Но със сегашните-никога.И най-лошото,за което съм съгласен с вас-тези хорица изгониха публиката от трибуните с некъдърността си.Те освен,че прахосват парите на шефа прахосват и капитала на Черно Море-феновете.Едно 2-3 пъти ни спадна посещаемостта,това е като срив на акции на фондова борса.Черно Море се срина и се обезцени щом феновете му не искат да го гледат.Това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Имах предвид минус в смисъл последствие от лошия/те сезон/и, не че виня някого. Не ми пука толкова примерно, че Тича не е същата крепост, колкото че публиката намалява и то прогресивно. До неотдавна бяхме синоним на стабилна посещаемост 2-3000 минимум, дори в миналото десетилетие почти не се сещам за мач с под 1000 души посещаемост (изключение Черноморец Бс-Сф в делничен ден
). Този сезон сигурно имахме 5-6 такива...

Черно море сезон2011-2012. Вафлички и храсти.
Колкото повече го мисля толкова повече се убеждавам, че нещата от сезон на сезон стават все по-зле. Лудогорец за 1 сезон постигна повече от колкото ние за последните 40. И база, и осветление, и отбор, и 2 трофея в дебютния им сезон. Не е до не можене, ТИМ имат предостатъчно изпрани пари от наркотиците но... няма абсолютно никакво желание, освен апетит към самите парцели. Не случайно станахме спонсори на онея Пирин /някой си/, защото към стадиона им вървяха няколко стотин декара гори.
Колкото повече го мисля толкова повече се убеждавам, че нещата от сезон на сезон стават все по-зле. Лудогорец за 1 сезон постигна повече от колкото ние за последните 40. И база, и осветление, и отбор, и 2 трофея в дебютния им сезон. Не е до не можене, ТИМ имат предостатъчно изпрани пари от наркотиците но... няма абсолютно никакво желание, освен апетит към самите парцели. Не случайно станахме спонсори на онея Пирин /някой си/, защото към стадиона им вървяха няколко стотин декара гори.
Аз в размисли и страсти няма да влизам. Не ми се коментират смешни собственици, треньор или футболисти, защото ми писна.
Посочвам само четири мача, където изгубихме 9 точки :
7к. - 24 Sept.2011 - Loko Sofia 0 – 0 Cherno More
13к. - 11 Nov.2011 - Vidima-Rakovski 0 – 0 Cherno More
15к. - 28 Nov.2011 - Slavia 1 – 1 Cherno More
26к. - 28 April 2012 -Cherno More 1 – 2 Loko Plovdiv
Посочвам само четири мача, където изгубихме 9 точки :
7к. - 24 Sept.2011 - Loko Sofia 0 – 0 Cherno More
13к. - 11 Nov.2011 - Vidima-Rakovski 0 – 0 Cherno More
15к. - 28 Nov.2011 - Slavia 1 – 1 Cherno More
26к. - 28 April 2012 -Cherno More 1 – 2 Loko Plovdiv