Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Udoji90 » 24 май 2012 08:34

Като цяло заслужена победа за "Лудогорец" - първите 20 мин. ни смачкаха, а ние проспахме първото полувреме, което в такива мачове се наказва. Яд ме е за трите греди, но с тази безидейна и еднообразна игра май нямаше да е особено заслужено да изравним. Пускането на Костов също доста закъсня според мен.
Георги Кабаков свири отлично - червените картони бяха съвсем правилни. Имаше някои дребни грешки, които не повлияха на развоя на мача. За изгонването на Стойчо нищо не мога да кажа - няма начин да знам какво е казал Младенов, за да бъде пратен на трибуните.
Коментаторите на ТВ7 пък са изключително зле - цял мач говореха как сме започнали с трима централни заитници, а беше кристално ясно, че Попов е ляв бек, а Трифонов - ляво крило. И много други тъпотии казаха, но не смятам да се занимавам с тях.
Щеше да е много сладка титла със сегашния привидно посредствен състав, но явно не е било писано. Все пак Стойчо почти направи чудото, така че вярвам, че с добра лятна селекция следващия сезон ще бъдем далеч по-конкурентни.
Пожелавам успех на "Лудогорец" в ШЛ и съжалявам, че "Черноморец" изгоряха заради нашата загуба, но пък и "Локо" Пд не са лош отбор - и те заслужиха участие в Европа след силните си пролетни изяви.
А иначе гледам, че някакви "капацитети" се забавляват на наш гръб. Сега се кефят, че отборът им завърши "само" на 7 точки след нас, а през зимата говореха как ще са шампиони, а как ние няма да играем в Европа... Гроздето е кисело явно. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 24 май 2012 09:11, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 май 2012 08:54

На никой ли не му прави впечатление как Стойчо във втори мач (първия беше с Миньор) сбърка фатално тактиката на отбора?Видя се, че първото полувреме нашите не можеха да направят повече от един точен пас по между си и причината за това беше, че в състава имаше цели седем дефанзивни футболисти.Напълно нормално беше Лудогорец да ни натика в наказателното ни поле.За мен беше голяма грешка пускането на Дюлгеров и Трифонов като титуляри, вместо Янев и Томас.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2012 09:10

RedeviL написа:На никой ли не му прави впечатление как Стойчо във втори мач (първия беше с Миньор) сбърка фатално тактиката на отбора?Видя се, че първото полувреме нашите не можеха да направят повече от един точен пас по между си и причината за това беше, че в състава имаше цели седем дефанзивни футболисти.Напълно нормално беше Лудогорец да ни натика в наказателното ни поле.За мен беше голяма грешка пускането на Дюлгеров и Трифонов като титуляри, вместо Янев и Томас.

"На никой ли не му прави впечатление как Стойчо във втори мач (първия беше с Миньор) сбърка фатално тактиката на отбора?"
На мен ми прави впечатление,че Младенов се покри след мача...
"За мен беше голяма грешка пускането на Дюлгеров и Трифонов като титуляри, вместо Янев и Томас."
А пускането на Янчев е грешка от началото на сезона.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 24 май 2012 09:14

ЦСКА беше по класния отбор в мача.Първите 30 минути обаче,като че ли не знаеше къде се намира,после пое инициативата и само малшанса им попречи да изравнят.Бях на стадиона агитката на ЦСКА надвика пълния стадион,единствено не трябваше да хвърлят ракети по публиката на Разград която беше учудващо коректна.Липсата на играч тип Марселиньо провали шансовете на ЦСКА да победи и да стане шампион.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 май 2012 09:19

blue avalanche написа:
RedeviL написа:На никой ли не му прави впечатление как Стойчо във втори мач (първия беше с Миньор) сбърка фатално тактиката на отбора?Видя се, че първото полувреме нашите не можеха да направят повече от един точен пас по между си и причината за това беше, че в състава имаше цели седем дефанзивни футболисти.Напълно нормално беше Лудогорец да ни натика в наказателното ни поле.За мен беше голяма грешка пускането на Дюлгеров и Трифонов като титуляри, вместо Янев и Томас.

"На никой ли не му прави впечатление как Стойчо във втори мач (първия беше с Миньор) сбърка фатално тактиката на отбора?"
На мен ми прави впечатление,че Младенов се покри след мача...
"За мен беше голяма грешка пускането на Дюлгеров и Трифонов като титуляри, вместо Янев и Томас."
А пускането на Янчев е грешка от началото на сезона.

За Янчев е ясно, че от два сезона не играе нищо, но просто няма кой да се пусне на негово място и затова не го казах..
Последна промяна от RedeviL на 24 май 2012 09:37, променено общо 2 пъти.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 24 май 2012 09:35

amoros написа:ЦСКА беше по класния отбор в мача.Първите 30 минути обаче,като че ли не знаеше къде се намира,после пое инициативата и само малшанса им попречи да изравнят.Бях на стадиона агитката на ЦСКА надвика пълния стадион,единствено не трябваше да хвърлят ракети по публиката на Разград която беше учудващо коректна.Липсата на играч тип Марселиньо провали шансовете на ЦСКА да победи и да стане шампион.

Защо се учудваш, те хората отиват да гледат футбол и да викат. Имаше много ЦСКАри в другите сектори и пак нямаше конфликти. Така и трябва да бъде.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 май 2012 10:59

Честитих им вчера титлата на Лудогорец,но има едно нещо,което ми направи изключително негативно впечатление.Това са думите на Домусчиев "на есен да му мислят другите".За съжаление и той се оказа същия като останалите шефове на български клубове-абсолютен хвалипръцко.Вярно е сега той и всички останали в Разград са на върха на щастието,но големите ръководители се познават по това,че запазват хладнокръвие при всякакви ситуации и си мерят приказките.Как поне веднъж не чух Роман Абрамович например след финала да излезе и да каже същото?Или пък някой друг футболен президент в Европа.Ами няма и да чуем.Защото хората знаят поговорката"Голям залък лапни голяма дума не казвай".Лудогорец свършиха много работа-неоспорим факт.Но мисля,че точно сега тая титла ще се окаже препъни камък в отбора и той на есен няма да бъде това,което е сега.Защото сега и треньори и играчи и президенти са толкова заслепени от този успех,че не виждат собствените си слаби места.А те са толкова очевадни,че просто няма на къде.Вчера например второто полувреме един Присо,който няма и кой знае каква техника на няколко пъти буквално събра около себе си половината отбор на Лудогорец и ги направи луди от финтове,след което подаде няколко не лоши паса в наказателното поле,че веднъж даже уцели и гредата.А в отборите в ШЛ ще има много по-добри от Присо.Да му мислят Лудогорец.Другият заподозрян в отбора им е Голубович.Ахилесовата пета на вратаря са далечните удари.Ако противника има поне един или двама футболисти,които са добри стрелци извън наказателното поле Лудогорец са ушити.Да не говорим,че когато останаха с човек повече вместо да натиснат и решат мача както прави един наистина борбен състав те спряха да играят-нещо непростимо в ЕКТ,което се наказва.А положението стана още по-трагично за тях след червения им картон.Тогава тотално бяха натикани в тяхното поле и нямаха никакви атаки към вратата на ЦСКА.Това означава,че ако един от противниците им в ЕКТ издейства червен картон на техен играч Лудогорец са пътници.
Като финал ще добавя следното-вчера ЦСКА игра малко по-лошо от Лудогорец и единствената разлика между двата отбора бяха първите 20 минути,в които имаше малко повече тичане от страна на Лудогорец,малко повече точни пасове и един точен удар във вратата,който за съжаление на ЦСКА се оказа решаващ.И с това се изчерпа Лудогорец.Пред ЦСКА обаче също предстои много работа.Но разликата е там,че в щаба на червените са наясно с това и не си правят илюзии.А един друг отбор започна да си мисли,че всичко е мед и масло......

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 май 2012 11:00

много е лесно след мач да се изказва мнение относно тактиката.
първо, ако мача беше завършил 0-0 всички щяха да се надпреварват да хвалят Стойчо
второ, ако беше заложил на открит футбол и бяхме загубили с 3-0 пак щеше да има въпроси- ЗАЩО?
или образно казано, при всякакъв негативен резултат, Стойчо е виновен
ама вземете на предвид факта, че Стойчо, не по негова вина, няма никакви читави офанзивни футболисти и при положение, че гостуваш на най-добрата халфова линия в Бг, нормално е да се затвориш и да чакаш грешките, а тях ги имаше и само късмет не ни достигна, за да празнуваме. Трябвало да почне с Янев и Томас беше написал някой, ама те с какво са показали, че го заслужават? както и да е, всичко свърши, сега предстоят промени. както каза Стойчо до месец ще е ясно в каква посока тръгва клуба, ще изчакаме и ще видим, дано е за добро!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 24 май 2012 11:28

Тежко утро,снощи не ми беше чак толкова гадно,но днес като станах ми е ужасно направо :| Всички говорят за тактиката на Стойчо,обаче Румбата каза че през първото полувреме въобще не е имало такива задачи да се бетонирваме отзад.Явно самите играчи така са решили и са се дръпнали назад.Това че Румен започна ляв халф не е странно,вижте на финала на ШЛ,Челси също започна с ляв бек по крилото(Бертранд).Проблема при нас е че нямаме класни играчи и поне за това не може да обвиняваме Стойчо.Той дойде по никое време и кажете след мача с Черноморец дали някой ни броеше за живи,а ние до последно имахме шанс за титлата,в Перник обаче я загубихме.Още не мога да си обясня какво стана там ... пълна трагедия.Сега ми се струва че ще правим изцяло нов отбор.Мораес и Мболи не виждам с какво можем да ги задържим,за Грънчов съм мн разочаровам,ок сбъркал си,но не се дръж нагло пред камерите да се смееш и тем подобни.Румбата мн точно го каза,всяка година иху-аху и все 2-ри и 3-ти места и годините си минават.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 24 май 2012 12:07

вместо да се вайкаме и тюхкаме и да търсим постоянно виновници не е ли по добре да кажем, логичното се случи Лудогорец са шампиони да им е честито, публиката им беше страхотна и приятелски настроена, не ги интересуваше нищо друго освен да си подкрепят отбора, както нашата агитка само че без да мятат разни фоеверки и бомби по хората. бях на стадиона и видях с очите си всичко като на почивката си коментирахме картони нарушения и всичко свързано с футбола. мъчно ми е като фен на ЦСКА че за пореден път изтървахме титлата, но такъв е живота и такъв ни бил късмета с тези греди и чисти положения. Ако Титан са очаквали да станем шампиони защо си продадоха най-добрите футболисти и защо паднахме във Перник???
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “ЦСКА”