ще дават ли мачовете на наште в уефа по тв
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ще дават ли мачовете на наште в уефа по тв
batenca...nema smisal da davat nito edin ma4...samo tufleci,4ikidjii i ne6tastnici.....za kakvo da gi davat i za kakvo izob6to ima takava tema po foruma.....kakvo 6te stane...villa 6te bie s 3 na 0 , 6TUTGARD S 2 ILI 3 na 0....a levski...vuob6te ne mislia i da gi komentiram...tova e ...evtina durjava evtin futbol i korumpirani bokluci deto nikoi ne moje da im tarsi smetka zashttoto vsi4kite bokluci sa vurzani do edin po vlasta ot gore ta do dolu ....eto tova e bg futbol
Както и да го смятаме Левски има 1000 пъти повече фенове от другите 2 отбора/взети заедно/,така че ще е нелепо да не ги дават!
dobre kaje mi kakva e intrigata v ma4a 4erno moire:6tytgart???!!! PROSTO NQMA TAKAVA ZA6TOTO 6TYTGART SA MNOG PO KLASEN TIM I 6TE BIQT S RAZLIKA 4ERNO MORE NITO OPIT IMAT NITO IGRA4I ZA UEFA OSVEN KRIVIQ?KAK 4ERNO MORE 6TE MOJE DA SE PRITIVOPOSTAVI NA NEMCITE KOITO IMAT PREKRASNI IGRA4I I EDNO E 4ERNO MORE DA BIQT BELA I PIRIN DRYGO E 6TYTGART,TAKA 4E I DA GO DAVAT NI6TO NQMA DA POMOGNE?drygyq ma4 koito e bez smisal e tozi na liteks sno6ti ako nqkoi e gledal ma4a im s totnam 6te razbere kakvo imam predvid!!
.I mislq 4e ma4a koito 6te e nai interesen i dori za 4orbata 6te e na levski sas jilina.taka 4e po dobre nova da go vzemat 6te zaradvat dosta hora,dori i antibulgarite te si znaqt koi sa ,i ako nqkoi kaje 4e ne sam prav za litex i 4erno more neka sled ma4ovete napravete tema za rezultatite na bg otbori i da vidim koi e prav i koi kriv bez da psuvate i da se obijdate kato selqni!!!!!!!!
Е БНТ ,неискат да плащат до Словакия да снимата мача,иначе съм сигурен,че много повече хора ще искат да гледат Жилина - Левски,вместо Литекс - А.Вилла. А Черно море не ме е грижа,ще хода на националния да ги гледам 
POPCORN написа:Литекс по канал 1 Черно море по МСАТ а Левски засега никъде няма да ги дават!
Задължително трябва да дават винаги всички български отбори в Европа!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Ако трябва да избирам м/у Литекс-А. Вила и Жилина-Левски естествено,че ще избера мача във Ловеч поради няколко причини:
1.Литекс съм сигурен,че практикуват много по правилен футбол.
2.Начело на Литекс е най-добрия български треньор в момента.
3.По добре да не гледам грозната игра на "левскарчетата",защото само се ядосвам като им гледам безобразната игра.
Аз съм напълно сигурен,че ако отида да играя ще играя по добре и с много по-голям хъс от 85% от "левскарчетата",а също така съм сигурен,че мога да съм по добър треньор от всички бг. трениори с изключение на 2-ма най-много трима.Неискам да се хваля с изказванията ама просто вярвам в себе си и мисля че мога да постигна това което съм написал.
1.Литекс съм сигурен,че практикуват много по правилен футбол.
2.Начело на Литекс е най-добрия български треньор в момента.
3.По добре да не гледам грозната игра на "левскарчетата",защото само се ядосвам като им гледам безобразната игра.
Аз съм напълно сигурен,че ако отида да играя ще играя по добре и с много по-голям хъс от 85% от "левскарчетата",а също така съм сигурен,че мога да съм по добър треньор от всички бг. трениори с изключение на 2-ма най-много трима.Неискам да се хваля с изказванията ама просто вярвам в себе си и мисля че мога да постигна това което съм написал.
stefani написа:POPCORN написа:Литекс по канал 1 Черно море по МСАТ а Левски засега никъде няма да ги дават!
Задължително трябва да дават винаги всички български отбори в Европа!
И аз съм на това мнение - требе си постановление на министерски съвет. Има ли бг отбор в европа - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се предава по първа програма, на мястото на актуална антена! Толкоз!

[offtopic]
[/offtopic]Re: ще дават ли мачовете на наште в уефа по тв
cruiser написа:...korumpirani bokluci deto nikoi ne moje da im tarsi smetka zashttoto vsi4kite bokluci sa vurzani do edin po vlasta ot gore ta do dolu ....eto tova e bg futbol
Неееее приятелю, не. Това е не е бг футбола, ТОВА Е БГ!

[offtopic]
branibel написа:Неискам да се хваля с изказванията ама просто вярвам в себе си и мисля че мога да постигна това което съм написал.
Пич, в тебе ни е надеждата. Пък ако не стане, догодина ще търся шпакловчици за вилата. Да си го имаш едно на ум.

[offtopic]
само литекс ше дават по бенетето защо беее еее спокойно след тва можеха да дават и левски
ама реваншите сигурно само левски ше дават от наще отбори
ама реваншите сигурно само левски ше дават от наще отбори
Върни се в “Футбол - България”