Точка до баража, две до директна промоция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Re: Точка до баража, две до директна промоция

Мнениеот publicimage » 21 май 2012 20:09

имайки предвид идиотското ни БФС, предлагам Етър да паднат от Несебър и да не се занимаваме с баражи-маражи и глупости

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 21 май 2012 20:11

ralka_levskarka написа:
БПФК написа:няма да получат лиценз защото всемогъщите жълти така са преценили! :mrgreen:

Тия жълти ще излязат Господ. Дано в сряда празника е в лилаво.

Господ говори на "майна"!!! :twisted:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 22 май 2012 23:23

Баража е по-кофтито вариянт ,най-добре Несебър да въскръснат срещу Етър ,а ние да накажим мургавелите от Сливен!
Иначе зрителят на лефски със снимката на възрастният човек има право ,че на баража право има по-добрият ,ала само когато там са Ботев и някой си .Ако нещата се извъртят по неведомите божи пътища и оборът на народната власт се окаже там ( чисто хипотетично -всички знаем ,че народната власт няма да го допусне) тогава ми е интересно ква песен ще запее провинцялният зрител на Лавски със снимката на възрастният човек,пък ако може пак чисто хипотетично такъв бараж да се изиграе и в Пловдив. :)
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 23 май 2012 01:52

AnalBreaker написа:След онзи мач, в който съдията беше купен, отборът на Ботев ми стана много неприятен. Само заради парите си Ботев ще влязат в А група...

Срамно е отбор с история и с прекрасна публика да печели мачовете си по онзи начин...

Нагъл си до мозъка на костите си! Обясни ми, кой е "онзи мач"? Гледал ли си въобще един мач на отбора, следиш ли обстановката в клуба, че така уверено да твърдиш, че "заради парите" Ботев ще влезне в А група?

А сега по същество. Пълна мобилизация ни трябва още тази сряда! Мачът би трябвало да е протоколен, но с оглед на безхарактерния ни отбор тази година не мога да се чувствам на 100% убеден в нашите възможности, въпреки да смятам, че Сливен ги отнасяме. Всяко нещо по реда си - първо Сливен, после Своге. Наистина би бил прекрасен завършек на сезона - разбира се, ако победим в очертаващите се 2 последни мача ;) Само Ботев!

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 23 май 2012 12:49

publicimage написа:имайки предвид идиотското ни БФС, предлагам Етър да паднат от Несебър и да не се занимаваме с баражи-маражи и глупости

И аз това си мислех! Ако баража беше в почивен ден щеше да ми е все тая, даже адреналина щеше да е на макс, ама сега като е в работен ден, по добре още днес да празнуваме 8-) и така до другата сряда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 май 2012 22:26

С тия пропуски ще берем ядове на баража.

офф/

Имам усещането, че дълговете на Гриша Ганчев към КТБ, ще бъдат върнати под формата на цял един отбор :)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 май 2012 23:32

Аз от тях никой не искам освен Българските момчета. Другите са пълна скръб. Братя Миланови направо да приситгат и Момчил Цветанов. :)
ИзображениеИзображение

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 24 май 2012 04:02

стиа сте мечтали а смачкаите своге или ще ви гледаме срещу симитли и любимец :lol:

Върни се в “Ботев”