Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот blue avalanche » 22 май 2012 13:38

tani написа:
evj написа:какъв ИИ толкова като е толкова велик ващо не пое отбора веднага след Гонзо защото е стахливец .Но явно Левскарите сме големи неблагоданици.Как някой не каза Браво Яска как миналата година никой пак не видя 4е този Ясен наистина работи и не само ами има и някакви резултати.Сега ИИ бил стахотен на втория месец ще ги роним крокодилски.Но щом е така и догодина пак ще е зле даже пове4е.........

Защото с великия Гонзо никой не иска да работи,тъй като е голям капацитет във футбола.Всички видяха че Ясен го биваше за треньор само Гонзо не,и последсвията бяха на лице.Ако някой каже че с Ясвн се представихме зле(е не като при Мъри)в Европа,но пък все пак имахме хубави мачове значи явно е болен поклонник на Гонзо.А самия Гонзо не можа да преживее че не става за треньор и Ясен го отнесе.Сега кой пак спаси сезона пак Ясен,така че според мен има защо да е на Герена.

Какво,изобщо,дискутираме,след като новият треньор се казва Ил.Илиев?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 май 2012 20:01

Това за Захари Сираков ако се окаже вярно ще станете обект за много подигравки.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
leski

Захари Сираков е вариант за Левски

Мнениеот leski » 23 май 2012 10:59

Бившият играч на “сините” Захари Сираков е вариант за летен трансфер на тима. 35-годишният футболист в момента е собственост на руския Амкар (Перм) .
http://www.sport1.bg/sport1/node/259380

Очакван трансфер и на: Мечо Телкийски, Г.Петков,Г.Иванов,Б.Михайлов и Томашич !!! Тонев каза че Левски ще е по-силен през следващата година,..аз му вярвам !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Захари Сираков е вариант за Левски

Мнениеот dreben23 » 23 май 2012 11:41

Добър футболист! Едно време се запознахме-идваше ни нагости в училище, да е било преди 15-тина години най-много, а и той си е Родопчанин. Може би си остана единственият, който е пробил в добър клуб от тоя край. След него няма нищо, сещам се само за едно момче-Виктор Мишев, той игра при мъжете у Родопа, ама тогава беше малък. После не знам какво стана с него и дали играе някъде. Сирака ни обясняваше какво е да си спортист и да играеш в Левски, ама си спомням, че не ми беше интересна чак толкова интересна лекцията, все пак е Левскар. Левски яко го е закъсал, щом са опрели до Захари! Но гледам, че вкарва голове в Русия и може да им е полезен. ;) Стабилен е.
Малко спомени ми навява, затова взех отношение по темата! Ох, сещам се и за един негов гол, тогава го псувах на поразия-май беше странична ножица или нещо подобно. Дано другият фен не съм аз, ама не вярвам-аз съм възпитано момче. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 23 май 2012 11:50

dreben23 написа:Добър футболист! Едно време се запознахме-идваше ни нагости в училище, да е било преди 15-тина години най-много, а и той си е Родопчанин. Може би си остана единственият, който е пробил в добър клуб от тоя край. След него няма нищо, сещам се само за едно момче-Виктор Мишев, той игра при мъжете у Родопа, ама тогава беше малък. После не знам какво стана с него и дали играе някъде. Сирака ни обясняваше какво е да си спортист и да играеш в Левски, ама си спомням, че не ми беше интересна чак толкова интересна лекцията, все пак е Левскар. Левски яко го е закъсал, щом са опрели до Захари! Но гледам, че вкарва голове в Русия и може да им е полезен. ;) Стабилен е.
Малко спомени ми навява, затова взех отношение по темата! Ох, сещам се и за един негов гол, тогава го псувах на поразия-май беше странична ножица или нещо подобно. Дано другият фен не съм аз, ама не вярвам-аз съм възпитано момче. :lol:

Едно изказване по темата с което съм абсолютно съгласен,аз също смятам че З.Сираков е добър вариант за Левски,ще си пасне като дялан камък на мястото/в отбора/. :(

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 май 2012 11:52

Спорт1 откога почнаха да дават достоверна и вярна информация за Левски.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 май 2012 11:55

Гийом Рипе в трансферния списък на Левски

Френският защитник Гийом Рипе отново е попаднал в полезрението на спортно-техническия щаб на Левски и сините смятат да преговарят за привличането му. В момента Рипе се води собственост на хита в Лига 1 Евиан, но през пролетния полусезон има едва 4 мача с екипа на този отбор. Именно поради този факт, Левски обмисля оферта, като Гийом ще излезе без пари, предвид на това, че французите не мислят да му предлагат нов договор. Рипе е централен защитник, но може да играе и като ляв бек и ляв халф, а с оглед многото проблеми при бранителите в Левски Илиан Илиев иска да попълни отбора с класни играчи. Френският бранител бе пред трансфер на Герена и през зимата, но до договор така и не се стигна, а Левски взе Сюлейман Диамутен от Лече.

Този "удар" с Диамутен обаче се оказа провал и сега отново Рипе е актуален. Както знаем сините разчитаха на Седрик Бардон за съдействие при покупка на френски състезатели, но той се обиди на клуба и в частност на Георги Иванов и сега Дончо Донев движи нещата по селекцията на Герена, като той няколко пъти вече пътува в чужбина да търси попълнения. Самият Иво Тонев пък сподели, че по селекцията се работи с пълна сила и тя ще бъде завършена до старта на лятната подготовка, за да може новият треньор Илиан Илиев да я проведе пълноценно.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 23 май 2012 12:13

Брато не се занимавай с левскарите,остави ги да си гледат отбора :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 24 май 2012 01:21

По думите на скаутското звено начело с Дончо Донев пълната селекция трябва да бъде напълно направено до 2 седмици (да се надяваме).Дотогава няма да коментирам партенките на ТемаСпорт и разни там псевдожурналисти. :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 24 май 2012 10:54

В Холандия искат обратно Мюлдер

Новакът в елита на Холандия Цволе иска да остави "сините" без лалета. Бившият клуб на Шюрд Арш и Иван Цветков е хвърлил око на Дъстли Мюлдер, пише "Стандарт".

"Сините пръсти" се въртят от доста време около "Герена". Интерес за тях представлява и Сержиньо Грийн, чийто договор не бе подновен. Халфът направи няколко опита да разубеди шефовете, но не успя.

Те не му простиха опита да им смъкне кожите по време на разговорите през зимата. В Левски обаче не искат да се разделят с Дъстли, който е без конкуренция на поста си.

http://sporta.bg/?load=Football::Articl ... id=1027370
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Върни се в “Архив”