Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот kambata » 24 май 2012 00:17

Вие сте част от пейзажа, бе.. кой па ви брои за живи вас.. :lol: :lol:[/quote]
Само дето нашата победа ви прецака генерално, заедно с тази на Миьнор. Мислехте си, че сателитчето ви Латекса пак ще спаси положението като се хвърля на умряло на нас и Лудогорец а на вас подарява 6 точки ама сметките ви криви излязоха.[/quote]

Недей така, защото и вие като добро сателитче ни подарихте 3 точки есента, а Локо Пд - 6! Шах, мат! Пак сте след нас в генералното класиране.. единствено злобеенето ви поддържа живи :)[/quote]
Гениално твърдение, ние ви подаряваме 3 точки есента ама видиш ли вие ни ги връщате, когато дори равния ви оправя за първото място. ХаХХАхАХ ходете да си търсите психиатър с Геройчо и не ме занимавай с глупости :!:

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 24 май 2012 00:18

percival написа:
vaskonti написа:
DANS написа:Имам въпроз към ВСИЧКИ:

Редовен ли е гола на Лудогорец? Съдията отсъди непряк свободен удар, ситуацията е подобна с отменения гол на Христо Стоичков срещу Нигерия на световното 1994г.!

Редовен е, преди удара топката беше чукната от играч на Лудогорец.

Голът е абсолютно нередовен ! За да влезе топката в игра ,трябва да направи един пълен оборот ,а тя почти не помръдна !
Сега е моментът да си проличи дали ръководството ни е искало титлата и дали хора от бфс и свързани с тях са заложили големи суми кой да бъде шампион !

ТИТАН-ите толкова пара изкараха от тото, че сега ще мълчат като мишки...
Най-много контестация да подаде.... Черноморец.. след като взеха лиценза 8-) ;)

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 24 май 2012 00:21

Никаква засада при първия гол на Лудогорец!
DMS LEVSKI на 17777

bertolomeio
Контакти:

Мнениеот bertolomeio » 24 май 2012 00:23

Здравейте Цесекари, и мен ме боли страшно много от загубената титла, но стига ревали вече. Биха ни, спечелиха титлата и толкова. Да не би да свършва света сега. Ще ви отговоря НЕ!!! ЦСКА не е една титла в повече или по-малко, ЦСКА е мнооого повече от това. ЦСКА сме ние феновете, отбора с най-много титли и с най-големите успехи в ЕКТ. Въпрос на време е да сме отново шампиони. Тази вечер нямахме и шанс- 3 греди и още поне 2-3 добри положения за гол. Честито на Лудогорец, но те по никакъв начин не показаха, че са по-добрия отбор. Пожелавам успехи на всички български отбори на есен в ЕКТ и дано тази година имаме повече причини за спортни радости.

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 24 май 2012 00:24

Gonewild написа:Никаква засада при първия гол на Лудогорец!

Тоя пък.. по-добре изгледай повторение и си редактирай мнението след това.. че съвсем си GONE от реалността..
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 24 май 2012 00:28

Хахаххахахахахаххахахахахаххахахаххахахахаххахахаххахаххахахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахахаххахахахаххахахахах
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 24 май 2012 01:21

Аз съм горд че съм от ЦСКА.
Горд съм съм с второто полувреме. направо ги смачкахме....
Много ме е яд... То бива къръщина, но три греди са прекалено....
Майната и на тая титла... Само късмета ни попречи да я вземем....
ЦСКА е религия, ЦСКА е любов, ЦСКА е живита ми...
Аз съм и винаги ще бъда от ЦСКА...
Моят син, който няма 2 години ще живее за ЦСКА, мойте внуци ще бъдат за ЦСКА...

ЦСКА ще беде религия за поколения наред...
Майната й на тъя титла, ния я заслужавахме, но господ не беше с нас...
Ще имаме още много титли, ние и децата ни...
ЦСКА е вечен, ЦСКА е любов. ЦСКА е религия....
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 май 2012 01:28

kambata написа:
eddie написа:
Gateca написа:...поздрави от Герена с пожелание за приятно празнуване на калъфката!

Вие сте част от пейзажа, бе.. кой па ви брои за живи вас.. :lol: :lol:

Само дето нашата победа ви прецака генерално, заедно с тази на Миьнор. Мислехте си, че сателитчето ви Латекса пак ще спаси положението като се хвърля на умряло на нас и Лудогорец а на вас подарява 6 точки ама сметките ви криви излязоха.

Само дето да не сте посмяли да кажете,че Миньор са ни сателити!Сателитите са само при вас!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 24 май 2012 01:29

И аз бях бесен след мача,но сега гледам нещата с друг поглед,който и да беше спечелил титлата щеше да е заслужена жалко,че не сме ние,но това е живота.Честито на Лудогорец нека се радват в Разград,но едва ли радостта им е толкова силна колкото говеждата в момента.
Честит 24 май ден на славянската писменост и култура,денят на моята българска азбука :)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 24 май 2012 01:58

Прави са левскарите да ни се подиграват. Даже са изненадващо коректни. Стойчо се изложи като кифладжия и за мен никога вече няма да бъде това, което беше. За 4 години за втори път губим титла следа 8 точки разлика. Това е присъщо на неудачници или...на продажници. Да, ЦСКА не е една титла, но този срам тежи повече от 10 титли. Всички вън от ЦСКА - собственици, треньор, футболисти. След този позор трябва да започнем от нулата. Аз лично нищо достойно не видях - един жалък ЦСКА, който загуби от един селски отбор, който най-вероятно ще отпадне още във 2 кръг на ШЛ. Няма да стъпя на мач, докато и последния играч от тази измет не се махне от отбора. Продажници!

Върни се в “ЦСКА”