ЦСКАри разбийте ги тия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

ЦСКАри разбийте ги тия

Мнениеот cska_vd » 20 авг 2009 18:04

Фенове на Левски дебнат цесекари след мача с Динамо

Крайните сини ултраси яростни на червените привърженици
Запалянковци на Левски алармираха на електронната поща на ***.eu, че една от големите сини фракции подготвя засади на червени фенове непосредствено след срещата от IV -ия предварителен кръг на Лига Европа срещу Динамо Москва.

Според хората, които пожелаха да запазят анонимност, от синия фенклуб са разярени на подигравките на армейските запалянковци за вчерашната загуба на Левски от Дебрецен. Припомняме, че феновете на ЦСКА организиха импровизирани чествания на почти всички от последните евроизлагации на синия отбор, като дори по времето, в което шампионите играеха в групите на ШЛ, червените запалянковци направиха доста шумно пиротехническо шоу в непосредствена близост до Националния стадион Васил Левски, докато Левски играеше с Барселона.

Draganov
Контакти:

Re: ЦСКАри разбийте ги тия

Мнениеот Draganov » 20 авг 2009 18:06

Ако си мислите, че на някой му дреме за малките червени радости, сте в огромна грешка... :lol:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 авг 2009 18:09

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Червени душички мамини

satyr_666
Контакти:

Мнениеот satyr_666 » 20 авг 2009 18:09

Не така! Левскар съм, но пожелавам успех и на вас и на Литекс! Квото и да е, българи сме!!

Потребителски аватар
ivo_jm
Контакти:

Мнениеот ivo_jm » 20 авг 2009 18:16

Левскар съм,но такива засечки са си грозна работа!!! Тва са шепа хора които отиват по стадионите не да гледат мач ,а да се бият и пречат на истинския запалянко....нямат място такива! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Идваме от север,идваме от юг,там където минем нищо не расте!!!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 20 авг 2009 18:16

ЦСКА си е ЦСКА просто няма какво да говорим ние нямаме един нормален жребии все ливърпул , Аякс , Ювентус , Байер а сега и Динамо ....

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 20 авг 2009 18:17

пожелавам успех на ЦСКА! Дано да бият! (не само център) ;)

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 20 авг 2009 18:18

ivo_jm написа:Левскар съм,но такива засечки са си грозна работа!!! Тва са шепа хора които отиват по стадионите не да гледат мач ,а да се бият и пречат на истинския запалянко....нямат място такива! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Виж сега ЦСКА винаги е имал най-добрата публика в България ( да не кажа в Европа )
и така ще си остане защото какъвто и да е резултата публиката винаги пее а не като вас - най-пресния пример снощи - какво правихте снощи освен че дремехте и "гледахте" мач ???

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 20 авг 2009 18:34

cska_vd написа:
ivo_jm написа:Левскар съм,но такива засечки са си грозна работа!!! Тва са шепа хора които отиват по стадионите не да гледат мач ,а да се бият и пречат на истинския запалянко....нямат място такива! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Виж сега ЦСКА винаги е имал най-добрата публика в България ( да не кажа в Европа )
и така ще си остане защото какъвто и да е резултата публиката винаги пее а не като вас - най-пресния пример снощи - какво правихте снощи освен че дремехте и "гледахте" мач ???

недей да говориш глупости... и аз не одобрявам тея действия... ама вие първи почнахте... след мача с артмедиа... казвам защото присъствах на такава сцена... не знам защо обаче се уплашихте толкова бързо... както и да е, успех тази вечер и дано не се стига до сериозни инциденти ;)

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 20 авг 2009 18:40

първия мач ще е 1:1 а втория 1:2

Върни се в “ЦСКА”