Загубената титла!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: загубената титла!

Мнениеот russia » 24 май 2012 00:31

xxxx написа:
iliev72 написа:Между другото аз не видях на терена Лудогорец , а Литекс , ЦСКА , Левски и ако греша кажете поне един футболист който е рожба на Лудогорец !
А в отбора на ЦСКА бъкаше от техни рожби ,то са - Галчев , М'Боли , Мораеш и всички други, или краденето на млади играчи и приписването за юноши на отбора не се брои :roll:

Брои се! Но Грънчов, Трифонов, Костов, също се броят!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 24 май 2012 00:33

За да е загубена титлата, трябва да си я спечелил предната година!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 май 2012 00:34

kantonera написа:Aз нещата ги видях по следния начин: По едно време Домусчиев май се беше отказал от титлата, когато вървеше с пълна сила истерията за директива в полза на Левски.Точно тогава Лудогорец направи трите поредни загуби.Обаче Левски поради някакви свои вътрешни интриги се срина, и тогава Домусчиев се усети че сега е неговият шанс. При абдикирал от борбата Левски и при слаб отбор на ЦСКА с неголеми финансови възможности и слаба организация, Домусчиев реши да играе вабанк за титлата-и успя. ;)

Ха, колко обективно! Ние пък да не знаем, че кантонерите са открили топлата вода! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 24 май 2012 00:34

Какво стана, "шивача" ? Нали щяхте да сте шампиони ? Чак и като подпис си го сложи...нещо да има да казваш ? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 май 2012 00:38

MainEventer написа:Какво стана, "шивача" ? Нали щяхте да сте шампиони ? Чак и като подпис си го сложи...нещо да има да казваш ? :lol: :lol: :lol:

Аз пък мислех, че това е прогноза, а не обещание! Как ти се струва? :)

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 24 май 2012 00:40

Може не съм чак толко запознат кои са юноши ,но примерно Трифонов през къде трябваше да мине да го забележът ? Но същественото е че не юношите ,а чужденците се слагат на пиедестал -цяла пролет се скъсаха да хвалят Мораеш какъв е извънземен ,а точно човек минал през ЦСКА се оказа ,че е наравно с него по голове и то българин ;)

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 24 май 2012 00:42

russia написа:
MainEventer написа:Какво стана, "шивача" ? Нали щяхте да сте шампиони ? Чак и като подпис си го сложи...нещо да има да казваш ? :lol: :lol: :lol:

Аз пък мислех, че това е прогноза, а не обещание! Как ти се струва? :)

"ЦСКА ще е шампион на България за 2012г.Казах! Който не вярва на себе си, да вярва на мен!"
Ти на това прогноза ли му викаш ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 май 2012 00:45

xxxx написа:Може не съм чак толко запознат кои са юноши ,но примерно Трифонов през къде трябваше да мине да го забележът ? Но същественото е че не юношите ,а чужденците се слагат на пиедестал -цяла пролет се скъсаха да хвалят Мораеш какъв е извънземен ,а точно човек минал през ЦСКА се оказа ,че е наравно с него по голове и то българин ;)

Е, и? Лечковото е интересчия и гони парите, а Мораес цяла пролет в отсъствието на Платини, Делев и Зику доказа, че защитава името на ЦСКА! Подаваше, бележеше, бореше се за всяка топка, надъхваше публиката и ТЯ оцени това раздаване!

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 24 май 2012 00:51

russia написа:
xxxx написа:Може не съм чак толко запознат кои са юноши ,но примерно Трифонов през къде трябваше да мине да го забележът ? Но същественото е че не юношите ,а чужденците се слагат на пиедестал -цяла пролет се скъсаха да хвалят Мораеш какъв е извънземен ,а точно човек минал през ЦСКА се оказа ,че е наравно с него по голове и то българин ;)

Е, и? Лечковото е интересчия и гони парите, а Мораес цяла пролет в отсъствието на Платини, Делев и Зику доказа, че защитава името на ЦСКА! Подаваше, бележеше, бореше се за всяка топка, надъхваше публиката и ТЯ оцени това раздаване!
Да да Мораес грам не се интересува от парите , тук в БГ един чужденец ама грам не го интересува публиката, а само еврото което му се плаща ,ако питаш Зику сигурно сега ще ти каже ,че в Китай са най-добрата публика - всичко е пари .

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 24 май 2012 00:52

не знам за всички вас приятели цесекари,но аз днес,след мача се чувсвтам адски горд че съм част от един ВЕЛИК ОТБОР.само трябва да усетите какво се пее в тези песни и ще осъзнаете защо не ме ене за титлата-НИЕ СМЕ ТУК,НИЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ 2 ПЪТИ ПО-СИЛНИ ДОГОДИНА,и не титла,не купа, не супер купа,Отбора не печели трофеи,той печели нас,А НИЕ СМЕ по-важни от някви си трофеи,ние сме ЦСКА !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_H4UZZ3YM8Q&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ua_Iyih2jUw[/youtube]
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”