Честито на всички фенове и симпатизанти на Лудогорец! Нещата си дойдоха на мястото, нямаше логика този абсурден ЦСКА да стане шампион. Нямаше и чак такава разлика , че ЦСКА да стане първи, а Левски четвърти или пети. Сега класирането ми харесва. Добре е и че Локо Пловдив ще играят в ЛЕ, все пак отстраниха два сериозни отбора по пътя си към финала.
Честито и на целия екип на Лудогорец, защото те показаха как се прави перфектен проект и как се изпълнява с много труд!
Радвам се също, че сме една от най-добрите публики в България. Наистина сме! Много млади хора, семейства, позитивно настроени, задружни. Вероятно това е най-безопасния стадион, макар и днес да не беше, заради няколкостотин човека в клетката, но за това ще пиша на друго място. Много съм насъбрал, защото бях наблизо и бомбичките избухваха в публиката до мен, включително една и до инвалидната количка на едно дете! Подобно малоумие не бях виждал в живота си!
Лудогорец шампион!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец шампион!!!
[center]
[/center]

- mertezaker
- Контакти:
т tsonpen на 23 Май 2012 23:53
Честито на всички фенове и симпатизанти на Лудогорец! Нещата си дойдоха на мястото, нямаше логика този абсурден ЦСКА да стане шампион. Нямаше и чак такава разлика , че ЦСКА да стане първи, а Левски четвърти или пети. Сега класирането ми харесва. Добре е и че Локо Пловдив ще играят в ЛЕ, все пак отстраниха два сериозни отбора по пътя си към финала.
Честито и на целия екип на Лудогорец, защото те показаха как се прави перфектен проект и как се изпълнява с много труд!
Радвам се също, че сме една от най-добрите публики в България. Наистина сме! Много млади хора, семейства, позитивно настроени, задружни. Вероятно това е най-безопасния стадион, макар и днес да не беше, заради няколкостотин човека в клетката, но за това ще пиша на друго място. Много съм насъбрал, защото бях наблизо и бомбичките избухваха в публиката до мен, включително една и до инвалидната количка на едно дете! Подобно малоумие не бях виждал в живота си!
Много глупости си написал, миналата година беше ли фен??? Иначе честита титла

Честита титла! Най-добре играещия и постоянен отбор в България тази година. С 1-2 нови имена имате сериозен шанс в евротурнирите.
току що в офиса на ЦСКА се получи следната телеграма:
НЕ СТЕ САМИ!
Сър Алекс Фъргюсън
НЕ СТЕ САМИ!
Сър Алекс Фъргюсън

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
tsonpen написа:Честито на всички фенове и симпатизанти на Лудогорец! Нещата си дойдоха на мястото, нямаше логика този абсурден ЦСКА да стане шампион. Нямаше и чак такава разлика , че ЦСКА да стане първи, а Левски четвърти или пети. Сега класирането ми харесва. Добре е и че Локо Пловдив ще играят в ЛЕ, все пак отстраниха два сериозни отбора по пътя си към финала.
Същата работа беше в Бургас,брат. Идиотщина!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
plamen_ol написа:Честита титла! Най-добре играещия и постоянен отбор в България тази година. С 1-2 нови имена имате сериозен шанс в евротурнирите.
Разбира се! Щом даден отбор е победил два пъти левски, значи заслужава да е шампион! Дано след два месеца "лудата гора" не стане "ниската трева"!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Те вече са "ниската трева" 

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Каквото и да си говорим победата на Левски над Цска изигра голям психологически фактор в борбата за титлата,разбра се че въпреки приказките червените не са кой знае какъв отбор или поне не готов за шампион от 5 мача накрая загубиха 3 е как да станат шампиони.Голям дял за победата на Лудогорец имаха двама бивши играчи на Левски Деко и Генчев,всеки се сеща за какво става въпрос.А Цска не знам вече за кой път правят този номер в последните години да водят с 8-7 точки и да губят титлата по тоя балъшки начин ,вече им излиза име като най големия неудачник претендент за шампион.А иначе хумористично погледнато чудех се този Петев визуално на кого ми прилича, на Радо ПРАШКАТА от Big brother напомня.За следващия сезон пожелавам 2 победи на Левски над Лудогорец за да се върне равновесието.
- MainEventer
- Контакти:
Как така Лудогорец е шампион?
Нали имаше директива ?

Честито, за шампионската титла.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"