DANS написа:Редовен ли е гола на Лудогорец? Съдията отсъди непряк свободен удар, ситуацията е подобна с отменения гол на Христо Стоичков срещу Нигерия на световното 1994г.!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
DANS написа:Редовен ли е гола на Лудогорец? Съдията отсъди непряк свободен удар, ситуацията е подобна с отменения гол на Христо Стоичков срещу Нигерия на световното 1994г.!
Red_Pride написа:направо съм боленВсе пак честито на Лудогорец за титлата,а на тез от ТВ7 им пожелавам съдбата на ПроБГ и Ринг,цял мач не спряха да дават смешната публика на Лудогорец баси пропагндата баси чудото
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
percival написа:Red_Pride написа:направо съм боленВсе пак честито на Лудогорец за титлата,а на тез от ТВ7 им пожелавам съдбата на ПроБГ и Ринг,цял мач не спряха да дават смешната публика на Лудогорец баси пропагндата баси чудото
За тв7 съм напълно съгласен.Яд ме е да гледам мачове по тая телевизия ,но явно тя ще е основната и за следващият сезон.Все пак е телевизията на Доган !
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
milan199440barca написа:Трябваше да покаже публиката на ЦСКА, особено след края на мача.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта