Лудогорец шампион!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

phaeton
Контакти:

Re: Лудогорец шампион!!!

Мнениеот phaeton » 23 май 2012 23:28

DANS написа:Редовен ли е гола на Лудогорец? Съдията отсъди непряк свободен удар, ситуацията е подобна с отменения гол на Христо Стоичков срещу Нигерия на световното 1994г.!

:)))))))))))))))))))

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 май 2012 23:30

Red_Pride написа:направо съм болен :( Все пак честито на Лудогорец за титлата,а на тез от ТВ7 им пожелавам съдбата на ПроБГ и Ринг,цял мач не спряха да дават смешната публика на Лудогорец баси пропагндата баси чудото :!:

За тв7 съм напълно съгласен.Яд ме е да гледам мачове по тая телевизия ,но явно тя ще е основната и за следващият сезон.Все пак е телевизията на Доган !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 23 май 2012 23:31

Честито на Лудогорец! Миньор им поднесе титлата на тепсия и те си я взеха! Правили сме го и за ЦСКА в миналото, като сме спъвали Левски.Всичко изглежда много розово при тях-Стадион, публика, самолети с емблемата, и т.н и т.н. Но дали в момента правят и най-важната инвестиция във футбола? Онази инвестиция която още никой не я прави какт трябва-школата!!!!!.Нека сега пият, но след 10 години в националния отбор, на България да има поне 3-ма произведени от Домусчиев, иначе всичко което стана днес няма да има смисъл и ще е един балон!!!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 23 май 2012 23:34

Само да поправя двама хубавци, където са писали глупости малко - първо оня за школи - какви школи, какви 5лв? Да не би да даваш за пример Левски и ЦСКА? Едните нямат кадър от школата от времето на Иванков, другите вземат "юноши" като покрай това фалират един-два отбора... Ебати аз школите.

Второ - писал някой, че били наемници... Ше знаеш, тоя "Бандата", дето са е лидера на ЦСКА и скача на кръв, ако не помниш, ще ти поясня, как обясняваше, че ЦСКА е смешно отборче и как някакви смешни футболистчета му правели забележки (май ставаше дума за Коста Янев, с когото сега са съотборници). Аре не ми говори за наемници.

Спас дали го боли оная работа за ЦСКА?
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Mr.Deen
Контакти:

Мнениеот Mr.Deen » 23 май 2012 23:37

Само ЦСКА!
Честита титла на новият шампион "Лудогорец".
Искам да отворя темата заради любимият ми отбор ЦСКА!
С това пасивно и смехотворно управление,бавно се превръшаме от гранд в второстепенен отбор!
Досега винаги съм защитавал свгашното ръководство,като изплщащо дълговете,като репресирано от подкупното БФС и т.н .т
но...!
Гранд като ЦСКА не може да заема такава пасивна позиция за всичко!
Не може БФС да те реже винаги и на всякъде в последните години и ти да мълчиш!
Не може най-големият български отбор да бъде мачкан в полза на новоизпечени богаташи и ти да си пасивен!
Не може всяка година един от най-големите отбори на балканите да сменя по 2-3 пъти треньора си,и всеки полусезон да продава по 5-6 от най-добрите си играчи!
Това е живуркане а не истинският клуб ЦСКА!
Не може отбор,който допреди 8-9 месеца никой не знаеше дали съществува да има по-добра организация и влияние от ЦСКА!
Не може саобствениците на 31 кратните шампиони да не са на стадиона в решителния нач за титлата!
Не може отбора да кара на "мускули" последните 6-7 кръга и да имаме 2-3 водещи футболисти!
"Лудогорец" показаха как се става шампион в страна като нашата:стабилна селекция инвестиций и влияние,
било в корумпираните БФС било в правителство,общество ит.н.т !
И накрая към всички АРМЕЙЦИ,не се отчайвайте!!!
Един от "грандовете" на прехода днес би отбой!
Скоро никой няма да си спомня за грандове от сорта на"ЛИТЕКС","ЛУДОГОРЕЦ" и др. такива,
а ЦСКА ще празнув поредната си титла и отстаняването на поредният ЕВРОГРАНД!
САМО ЦСКА!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 23 май 2012 23:37

percival написа:
Red_Pride написа:направо съм болен :( Все пак честито на Лудогорец за титлата,а на тез от ТВ7 им пожелавам съдбата на ПроБГ и Ринг,цял мач не спряха да дават смешната публика на Лудогорец баси пропагндата баси чудото :!:

За тв7 съм напълно съгласен.Яд ме е да гледам мачове по тая телевизия ,но явно тя ще е основната и за следващият сезон.Все пак е телевизията на Доган !

Аз като непривърженик и на Лудогорец и на ЦСКА мога да кажа, че коментатора по ТВ си беше ЦСКА-р. Иначе организацията на самата телевизия също имаше пропуски. А в отговор на един въпрос по-горе дали гола е редовен - да. Преди удара на Мирослав Иванов някой му чукна топката. А аз се чудех защо не стреля директно, а трябва да му я бутат. Пропуснал съм момента с непрекия удар.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 май 2012 23:38

А къде са момчетата които вкараха Лудогорец в А група а ?! Изгонихте нали ?! Щяха само да пречат !! Я кажи един кадър на Лудогорец който е стигнал до национала за последните 30г а ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 23 май 2012 23:39

Честито на Лудогорец, а ЦСКА да опитат догодина - срамота е в последния мач да изгубиш така титлата!

В този ред на мисли, шивач, повече на теб и твоите прогнози не вярвам :P

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 май 2012 23:41

Честита титла на Лудогорец! Поздравления и за рефера Кабаков, справи се с мача напук на всички интригантски опити за внасяне на излишно напрежение преди тази среща и показа че родните рефери не са толкова черни, колкото специалистът от село Плоски се опита да ги изкара.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 23 май 2012 23:47

milan199440barca написа:Трябваше да покаже публиката на ЦСКА, особено след края на мача.

дам, за това сте прави. Трябваше да покаже настроението и в двата лагера през цялото време. Щеше да е по-драматично. Може би са нямали камера на подходящо място. Видяхте ли, че гола го повтаряха само от 2 позиции?
Другия пропуск който ме разочарова. Като вдигнаха купата новите шампиони никой не се сети да пусне Шампионския химн на Queen.

Върни се в “Лудогорец”