Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 23 май 2012 23:22

subzero написа:
kartago написа:Ники, спор няма, че "Черноморец" сам си развали нещата в този "странен" мач с Локо Сф, но......, ако върнем лентата малко? Локо Пд, Берое ......"Лудогорец" ако искаш, колко точки ги няма там?!....Много странен мач беше и за купата с Ботев! Абе, било каквото било..... минало-свършено е вече!

Петьо,за мен мача с Локо(Сф) е "странен" само откъм резултат. Както и Тошко каза тогава,Локото играха,както никога през целия сезон. Продължавам да твърдя,че Черноморец или айде по-голямата част от отбора игра в този мач. А тези които не играха,не съм сигурен дали го направиха нарочно или бяха пренавити.
И пак да кажа....не гледах целия мач. :roll:

Данчо, говорих с човек на когото вярвам и не споделям мнението на Тошко, този път съм повече на мнението на Акаунта! За "Черноморец" тези два мача бяха много важни, трябваше да се изоре терена ако трябва, а какво се случва в домакински мач?! Това беше "изненадата" на пролетта! Неприятната изненада!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 май 2012 23:23

Като не ти дават пари, как да играеш? Аз твърдя и ще продължавам да твърдя, че момчетата не бяха купени, просто не бяха платени от собствения си отбор. И си пролича на терена, впрочем, пролича си още на мача с Берое, но тогава имаше други фактори и този остана на заден план.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 май 2012 23:24

kartago написа:Данчо, говорих с човек на когото вярвам и не споделям мнението на Тошко, този път съм повече на мнението на Акаунта! За "Черноморец" тези два мача бяха много важни, трябваше да се изоре терена ако трябва, а какво се случва в домакински мач?! Това беше "изненадата" на пролетта! Неприятната изненада!

Миии,нямам какво да добавя. Все се надявам този мач да е бил истински. Както и да е....минала работа. Както вече казах по-добре да има пари за ток,отколкото да няма за Европа. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 май 2012 23:25

Като един от най-старите в този форум искам да ви кажа нещо. Този сезон ми напомни на нещо отминало, отдавна забравено, напомни ми за трепетите, вълненията, емоциите, които отдавна не бях изпитвал. Аз се радвам, че тази година го имаше този Черноморец, истински, неистински, но наш, изстрадан, вдъхновяващ ни, разплакващ ни, но все пак, нашия Черноморец. Момчета, да не бъдем максималисти и аз исках медали, а дажи понякога си мечтаех за титла, но малко ли е това, което получихме - четвърто място, прекрасен футбол, фантастични футболисти. Жал ми е единствено за ветераните в отбора, тяхната мечта едва ли ще се сбъдне - медал с Черноморец. Но нека да мечтаем, да очакваме нещо по-добро, все пак Херо е с нас. И в следващите години четвъртото място няма да е постижение, значи целта може да е и по-висока. Животът е непредсказуем, очаква ни отново лято с надежди, нови футболисти, проби, контроли, знам, повечето пак ще сме там. Болестта футбол ни е завладяла и няма отърване. А защо да не помечтаем и за нов полъх, всичко става на този свят. Горе главата, момчета. Важното е, че Черноморец го има и мечтаем заедно с него.
Последна промяна от k.dimitrov на 24 май 2012 00:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 23 май 2012 23:28

Почти няма разлика между отборите на "Черноморец" и "Лудогорец" като класа. Даже имаме предимство от към графа -треньори ! Ноооооооо, разликата президенти е огромна пропаст. Единия живее, милее, ляга, става с футбола и само това му е в главата, другия галено казано "изрода", гледа само далавери, да вземе някой за лев и да го продаде за два, да вземе база за 5 да, я шитне за 10. Това ме отблъсква от красивата игра, от труда на Херо и момчетата - писна ми от ИЗРОДА, до кога ще го траем убиеца на футбола в Бургас ???

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 май 2012 23:29

k.dimitrov написа:Като един от най-старите в този форум искам ви кажа нещо. Този сезон ми напомни на нещо отминало, отдавна забравено, напомни ми за трепетите, вълненията, емоциите, които отдавна не бях изпитвал. Аз се радвам, че тази година го имаше този Черноморец, истински, неистински, но наш, изстрадан, вдъхновяващ ни, разплакващ ни, но все пак, нашия Черноморец. Момчета, да не бъдем максималисти и аз исках медали, а дажи понякога си мечтаех за титла, но малко ли е това, което получихме - четвърто място, прекрасен футбол, фантастични футболисти. Жал ми е единствено за ветераните в отбора, тяхната мечта едва ли ще се сбъдне - медал с Черноморец. Но нека да мечтаем, да очакваме нещо по-добро, все пак Херо е с нас. И в следващите години четвъртото място няма да е постижение, значи целта може да е и по-висока. Животът е непредсказуем, очаква ни отново лято с надежди, нови футболисти, проби, контроли, знам повечето пак ще сме там. Болестта футбол ни е завладяла и няма отърване. А защо да не помечтаем и за нов полъх, всичко става на този свят. Горе главата, момчета. Важното е, че Черноморец го има и мечтаем заедно с него.

+1919 или 2007, кой както иска.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 май 2012 23:29

k.dimitrov написа:Като един от най-старите в този форум искам ви кажа нещо. Този сезон ми напомни на нещо отминало, отдавна забравено, напомни ми за трепетите, вълненията, емоциите, които отдавна не бях изпитвал. Аз се радвам, че тази година го имаше този Черноморец, истински, неистински, но наш, изстрадан, вдъхновяващ ни, разплакващ ни, но все пак, нашия Черноморец. Момчета, да не бъдем максималисти и аз исках медали, а дажи понякога си мечтаех за титла, но малко ли е това, което получихме - четвърто място, прекрасен футбол, фантастични футболисти. Жал ми е единствено за ветераните в отбора, тяхната мечта едва ли ще се сбъдне - медал с Черноморец. Но нека да мечтаем, да очакваме нещо по-добро, все пак Херо е с нас. И в следващите години четвъртото място няма да е постижение, значи целта може да е и по-висока. Животът е непредсказуем, очаква ни отново лято с надежди, нови футболисти, проби, контроли, знам повечето пак ще сме там. Болестта футбол ни е завладяла и няма отърване. А защо да не помечтаем и за нов полъх, всичко става на този свят. Горе главата, момчета. Важното е, че Черноморец го има и мечтаем заедно с него.

Ники,това е изявлението на сезона!!! Аз пичове само ще добавя нещо....ТОЗИ Черноморец ме запозна с вас. Аз съм благодарен.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 23 май 2012 23:31

На интересно мнение попаднах в един форум. Съдията Кабаков бил въведен в съдийството от. ..Атанас Узунов, отделно бил фен на. ..Локо Пд :o :shock:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 май 2012 23:34

Devian написа:На интересно мнение попаднах в един форум. Съдията Кабаков бил въведен в съдийството от. ..Атанас Узунов, отделно бил фен на. ..Локо Пд :o :shock:

:mrgreen: :mrgreen: Както каза един колега,в жребия имаше бургаски съдия. ;) Така,че кво се учудваш??

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 23 май 2012 23:38

subzero написа:

Ники,това е изявлението на сезона!!! Аз пичове само ще добавя нещо....ТОЗИ Черноморец ме запозна с вас. Аз съм благодарен.
Аз също се радвам, че Черноморец този сезон ни даде повод за едно хубаво начало и едно незаменимо приятелство :)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”