Лудогорец - ЦСКА - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лудогорец - ЦСКА
Тошко се разплака

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
redman написа:Жуниор и Мболи си заминават. Специално за Мболи изобщо не ме е яд, защото и днес му ушиха лек гол. Голубович днес показа как се прави. Първите десет минути играта на Лудогорец беше невероятна, до гола беше горе долу, а после заприличаха на всички български отбори, та не знам с какво точно са си заслужили титлата, ако съдим от този мач. Факт е обаче, че днес ние имахме налични един нападател, две крила и един 20 годишен атакуващ халф. С тоя потенциал щеше да е престъпно за българския футбол да сме шампиони. При това положение оправдавам Стойчо за решението да излезе толкова дефанзивно. От лятото трябва да се освободим от играчи като Томас, Янев, Трифонов, Паун, Дюлгеров, а Тошко трябва да окачи бутонките на пирона, щото и днес каквото можа, сгреши. Дано с новия собственик си осигурим комфорта, който Домуса даде на новия шампион. За тяхно съжаление обаче, тоя комфорт в Европа няма кой да им го даде и отборите не играят с юношите в знак на протест срещу УЕФА
Офф човек тази тема съм я дъвкал толкова много, че направо ме боли главата!Някъде четох Тошко да казва, че може да играе "поне" още един сезон.Трябват креативни и технични играчи в средата на терена, които бързо да обработват топката, но в момента не ми се мисли за това след такава тежка загуба..
Re: БЛАГОДАРЯ ВИ,МОМЧЕТА!
delqnski47 написа:Благодаря ви,че не се предадохте накрая!Благодаря ви,че затворихте устите на ония от зимата,които щяха да стават шампиони!Благодаря ви,момчета!!!!!!!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П.П.Моля ви,не ми трийте темата!
Завинаги от ЦСКА !!!!
[center]
[/center]
[/center]- Zavinagisin
- Контакти:
Честита 32 титла на шивача ,и на Стоичо които беше убеден в титлата както и на Венци цирка да са живи и здрави и приятна вечер.
и на всички фенове да им е честито 
поредната продадена титла
j0rka7aa написа:Тошко се разплака![]()
Моите уважения към него, но от преди 2 години трябваше да е окачил бутонките. Играта му е 99.99% брак.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
от RedeviL на 23 Май 2012 20:18
realist написа:ЦСКА е мъртъв! Какъв Стойчо, какъв Мораеш? Всички са в схемата. ФК Титан - това е. Най-жалката страница в историята на ЦСКА е написана. За мен този отбор вече не съществува, поне докато боклуците са начело. Мамка му, как нямах повече пари.
Защо така мислиш?
Защото за 4 години продаваме 2 титли. По-голямо падение от това не може да има. Майната им на всичките. Не че на мачове няма да ходя, не че по ТВ няма да ги гледам, а няма дори да се интересувам какво става. Това не е ЦСКА, това е една продажна повръщня.
delqnski47 написа:Благодаря ви,че не се предадохте накрая!Благодаря ви,че затворихте устите на ония от зимата,които щяха да стават шампиони!Благодаря ви,момчета!!!!!!!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П.П.Моля ви,не ми трийте темата!
Респект към този отбор.Опитаха се да станат шампиони,но и късмета ни изостави в последния ни мач.А на армейците искам да кажа благодаря ви момчета,благодаря ти Стойчо.Напред червените!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Левскар съм по рождение, но свалям шапка на Стойчо Младенов и феновете на ЦСКА - имаха смелостта да се опитат да развалят една долна режисура (в която участваха и техните шефчета)! А тия, които в момента хвърчат, много бързо ще се приземят - няма европейски рефер, който да даде червен картон за настъпване, след като 5 минути преди това е пропуснал да даде такъв за удар с лакът в главата (Иван Стоянов срещу Тодор Янчев). Не ме е срам да си призная, че в този мач стисках палци за ЦСКА!
vaskonti написа:j0rka7aa написа:Тошко се разплака![]()
Моите уважения към него, но от преди 2 години трябваше да е окачил бутонките. Играта му е 99.99% брак.
Да и аз съм на твоето мнение, но показа, че е много сърцат, но с това качество шампион не се става.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!