Лудогорец шампион!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец шампион!!!
честита титла и успех в шл
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- Артилериста
- Контакти:
Честито на Лудогорец,голям фен съм на ЦСКА,но просто нямахме късмет,а и момчетата от Разград играят прекрасен футнол.Честито 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Честито и успех в евротурнирите на всички наши участници!А за тия къде викат,че ЦСКА и Левски нищо не играят ще си говорим на есен като видим кой ще отсрамва пак в европа! 

Отборът, който игра най-добър футбол логично стана шампион. Честито и късмет при жребия за ШЛ!
Имам чувството, че някои от нашите момчета не играха,дано да греша?!Сякаш нарочно си изкарваха картоните.
-
Честит дубъл на Лудогорец , напълно заслужен , защото бяха най-добрият отбор тази година и показаха през целият сезон най-приятен футбол !
vili2010 написа:ЧЕСТИТО НА КУПЕНИТЕ ШАМПИОНИ . А НА ЦСКА - ЧЕСТИТ НОВ СОБСТВЕНИК.
Имаш някакви проблеми... Не е добре...
Честито на Лудогорец!

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Дано вместо ЦСКА не са играли парите! 

Браво ,бяхте най- добрите и закономерно победихте.За другото първенство да стискате палци за Ботев,както аз стисках за вас тази година.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Честито на Лудогорец, заслужен шампион ! Отборът влезе от Б група и направи дубъл ! Засрамиха всички , но най-засрамени трябва да са журналистите, които по цяла година ни обсипят с всякакви глупости за някакви грандове елиминирани още август месец от евротурнирите ! Срам за собствениците на жалките било синЬо било червено отборче
Само устите им бяха големи и се правеха както винаги шутове по медиите и плачеха като вдовици за х** от съдиите ! Срам за феновете им които претендират че са на грандове а ходят по 2-3 000 на стадиона , вместо да изгонят собствениците, както направиха феновете на Берое и Ботев !

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !