Не се заяждам, ама Лудогорец си заслужи титлата. През второто полувреме много по-добре играхте, но през целият втори полусезон бяхте късметлии и не винаги може да ви се получи играта.
П.с. Все пак не обвинявайте съдията, много добре свири, 50-50.
Лудогорец - ЦСКА - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лудогорец - ЦСКА
Три години поред титлата е все в провинцията, което е добре за футбола.
Честита титла на Лудогорец.С тоя "отбор",тая "селекция" и тая зимна "подготовка"-толкова.Едно голяма благодаря на Стойчо за това,което направи!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Лудогорец не сътвориха нищо опасно пред вратата на ЦСКА, освен голът от статично положение.Да, първото полувреме стояха значително по-добре на терена, но през второто ЦСКА тотално доминираше и само липсата на късмет попречи да стигнат до титлата.Както каза някой по-горе три греди в един мач наистина се случва рядко.
Последна промяна от RedeviL на 23 май 2012 22:11, променено общо 1 път.
Бяха по-добри и днес, и цялата година, нищо че второто полувреме се върнаха. Независимо от гредите. Честита титла!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Каквото можехме това направихме. Стойчо е герой. Дано Жуниор остане 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Честита титла на Лудогорец, надиграха и Левски и ЦСКА в директните двубои
Поздравления и за рефера Кабаков, справи се с мача напук на всички интригантски опити за внасяне на излишно напрежение преди тази среща и показа че родните рефери не са толкова черни, колкото специалистът от село Плоски се опита да ги изкара. Позравления и за малкото мислищи червени фенове в този форум, които приеха достойно загубата и потърсиха проблемите там където са.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

j0rka7aa написа:Каквото можехме това направихме. Стойчо е герой. Дано Жуниор остане
+1
Аз също се надявам много да остане, защото наистина е страхотен футболист!
Re: БЛАГОДАРЯ ВИ,МОМЧЕТА!
И аз ви благодаря! Много съм радостен. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- delqnski47
- Контакти:
Re: БЛАГОДАРЯ ВИ,МОМЧЕТА!
ros написа:delqnski47 написа:Благодаря ви,че не се предадохте накрая!Благодаря ви,че затворихте устите на ония от зимата,които щяха да стават шампиони!Благодаря ви,момчета!!!!!!!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П.П.Моля ви,не ми трийте темата!
Перфектен коментар!!! Този мач показа, че двата отбора, които са най-добри в България спориха така както се спори за истински шампион и този, който имаше повече шанс в мача победи. ЦСКА направи онова, което се искаше от отбора - ЗАПАЗИ ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО СИ!!! БЛАГОДАРЯ ВИ АРМЕЙЦИ
ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК, ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ
Точно!!!!Ние запазихме това,което смятахме че е изчезнало!ЧЕСТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
САМО ЦСКА!!!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.