Лудогорец шампион!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Подкрепете шампиона !!!

Мнениеот Мистри » 23 май 2012 16:30

russia написа:
Мистри написа:На кого му пука ,кой ще е шампион ,в това корумпирано първенство? :lol:
[offtopic]Само на корумпираните[/offtopic] :mrgreen:

Ами, явно и на третите им пука, щом чак коментират темата! Но когато първият и вторият спорят, третият просто Изображение и не му остава друго, освен да реве за корупция и да се радва, че Херо и Кокала са левскари и си отстъпиха мястото! На каква ли цена?!? ИзображениеИзображениеИзображение

На цената на която Лудогорец ще ви дадат титлата? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 23 май 2012 16:55

Обичам Левски написа:дОБРЕ ДЕ и аз искам Лудогорец да победи,но и цска да бие какво от това.Те преставляват българия !

Умолявам те научи се първо, че България се пише с главна буква и тогава бъди патриот.Колкото до мача дано Лудогорец стане шампион а в Европа ще подкрепям само и единствено ЛЕВСКИ

venom

Мнениеот venom » 23 май 2012 17:33

За мен е тъпо да си лицемерен псевдофен и да се правиш, че подкрепяш отбор, който мразиш, саом защото играе в европа. Подкрепям само ЦСКА, за другите ми е все тая, а на противниците на Левски желая само успех, много късмет и дай боже разгромна победа.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 май 2012 17:46

vili2010 написа:ИСКАМ ДОВЕЧЕРА ДА СИ ЛЕГНА ДОВОЛЕН , ЧЕ МОЯ ОТБОР НАПУК НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ И ЗЛОНАМЕРЕНИ ФЕНОВЕ Е СТАНАЛ ШАМПИОН.

Интересна формулировка. Който не желае успех на ЦСКА е ЛЕВСКАР или ЗЛОНАМЕРЕН. Някои привърженици биха се радвали ако любимият им отбор е победил и станал шампион с добра игра. Други залагате на злобата.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 23 май 2012 18:33

leski написа:
Гочето1913 написа:На всички фенове на Цска дето ми казват , че съм бил объркан и не знам си какво ще кажа следното: :lol: :lol: :lol:

Аз съм роден в град Варна и защитавам и подкрепям варненските ценности. Това което правят всички нормални варненци.Във футболът варненската ценност е Черно море!Аз не съм предател на моят град как някои превдо "варненци" избрали да подкрепят някакви софийски съдийски отборчета членуващи в организациите (Няма да ги нарека варненски, а софиййски) Ултра София и София фирм и по този начин предават града и стават автоматично шопи и имат нисък коефицинет на интелект. Не ме интересува , че единият отбор има 31 фалшиви титли , а другият 26 фалшиви титли, защото тези титли са спечелени с купуване на съперници, мачове и съдии , това за мен не е шампионска , а купена титла !Аз не мога да предам град Варна и да стана софийска подлога! Затова твърдо заствам в 20 часа и подкрепям Лудогорец срещу едно от ведомствените софийски отборчета ЦСКА!Лудогорец направиха хубав стадион, база и далеч по класен отбор от ЦСКА и са със зелен цвят и повече им приляга титлата!Така както във Франция доброто Монпелие победи злото ПСЖ , так и в България вярвам , че доброто Лудогорец ще победи злото ЦСКА , което дължи 20 000 000 лева на държавата и ако бяхме в нормална държава отдавна да са във В група! От 10 години ходя по мачове на Черно море , поддържам си отборът навсякъде , дори и в Андора , Холандия , Италия , Германия и цяла България! Много по-достойно е да застанеш зад местния отбор , отколкото да се дадеш на софиянците!

;) ;) ;) ...ти в час ли си ?

Да в час съм , защото защитавам родният си град, а не съм се дал на шопите да ме манипулират, като някои провинциални фенове, предали родните си места и станали фенове на софийски отбори , галеници на комунистите! Няма да забравя как Черно море - ЦСКА през 80 те години резултатът на полувремето е 1:0 за Черно море , ударни са две греди пред врата на ЦСКА и ЦСКА е смазан игрово, но ЦСКА са толкова уплашени , че на полувремето взимат мерки, като се обажда червения комунистически партиен секретар и казва на играчите на Черно море така " КАКВО ПРАВИТЕ,ВИЕ МОЖЕХТЕ ДА НИ ВОДИТЕ 3-4:0, ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ ЛЯГАЙТЕ , ЗАЩОТО АКО НИ БИЕТЕ , ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ...." така резултатът става 1:2 за ЦСКА в 51вата минута и така ЦСКА печели мачовете си с Черно море - ЧРЕЗ ЗАПЛАХИ!Който откаже да легне на ЦСКА му се стъжнява животът - така сте си взели титлите с НЕчестни и НЕфутболни начини - затова след час и половина ще стискам палци за Лудогорец, а не за ведомственият отбор, взел титлите си с долни и НЕфутболни средства! Лудогорец ще е шампион!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Лудогорец шампион!!!

Мнениеот шивача » 23 май 2012 21:54

Честито на момчетата, заслужиха я!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Лудогорец шампион!!!

Мнениеот fabregas_949 » 23 май 2012 21:55

Честита титла на Лудогорец!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 23 май 2012 21:58

Честито на най-добрия отбор този сезон. За трета поредна година измислените столични граднове остават без титла. Това е чудесно за футбола ни.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 23 май 2012 21:58

:)

Честита титла на Разград !!! ;)
Напълно заслужено сте шампион на България !!! ;)
Лудогорец направи чудото. В първия си сезон в "А" група направи дубъл ...
Последна промяна от marmi52 на 23 май 2012 21:59, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Лудогорец”