Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

boji_levski
Контакти:

Re: КЪДЕ СМЕ НИЕ - Шампионска Лига

Мнениеот boji_levski » 20 авг 2009 17:44

Браво един нормален човек с реалистично мнение.Слаби сме футбол се прави с пари,а ние ги нямаме имаме само публика.

Потребителски аватар
Noq^
Контакти:

Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!

Мнениеот Noq^ » 20 авг 2009 17:44

Ограбили сме името на Апостола? Я се стегни. Не ви ли писна да говорите със заучени фрази и изтъркани клишета? Когато ние сме решили да се кръстим на най-великия българин, вас дори ви е нямало като проект. А това, че нямате име, не ви дава право да завиждате на останалите, които си имат :?
Ти вместо да се ежиш по форумите, бъди смел - отиди на стадиона, подкрепи си отбора. И един съвет - ако обичаше отбора си повече, отколко мразеше "Левски", щеше да си достоен за уважение.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: "Пълен ташак сме"

Мнениеот comorad » 20 авг 2009 17:47

boji_levski написа:Аз пък ще ти кажа стой си там в чужбина тук не ни трябват такива,като теб страхливци.Тези хора,които бяхме вчера и останахме да поздравим футболистите не сме фенове на отбора само,когато бие!!!Да и на мен не ми е кеф след вчерашният мач,но по-добрият отбор победи това е.Този отбор на дебрецен взе 3-ма национали преди мача с Левски от които единият ни вкара гол ,а ние какво за 3 години нямаме 2-а качествени трансфера е какво да очакваме?

Абе човек на колко мача си ходил на ЛЕВСКИ. Аз младините ми са минали на Герена да висия и да ходя да се бия из страната за отбора. Не ми казвай ти каде да седя, за какво си фен, че не може нищо да направите и само плонжирате пред Батков. Това, че ти вчера си бил не Герена не те прави по-левскар от свеки един гледал мача дакажем в Асеновград, Бургас, Ямбол, Германия, Канада или Австралия. Не може всички да сме на стадиона

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 20 авг 2009 17:48

boji_levski написа:Браво един нормален човек с реалистично мнение.Слаби сме футбол се прави с пари,а ние ги нямаме имаме само публика.

Като говорим за пари, Черноморец набират скорост и до 3-4 години ми се струва че ще диктуват събитията в А - група

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: "Пълен ташак сме"

Мнениеот iori » 20 авг 2009 17:49

Ташак и то какъв. ХА ХА ХА ХА ХА, пълни нещасници. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 20 авг 2009 17:52

Като говорим за пари, Черноморец набират скорост и до 3-4 години ми се струва че ще диктуват събитията в А - група

Може и да диктува в А група, но Черноморец ще яде мнооооого бой в Европа преди да стигне Левски, Литекс и ЦСКА. Справка - Локо Пд, Черно Море и Локо Сф.

mimyto
Контакти:

Мнениеот mimyto » 20 авг 2009 17:52

durex написа:
boji_levski написа:Браво един нормален човек с реалистично мнение.Слаби сме футбол се прави с пари,а ние ги нямаме имаме само публика.

немат публика, и ако не си сменат треньора и при тех ша стане money for nothing

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот Kobra666 » 20 авг 2009 17:54

madhool написа:Не се нервирах толко на отбора-колкото на тях.

Точно затова колкото и да не ми харесва МАЛКА част от "Б" Сектор ще си ходя там.Четох някъде чорбарски мнения , че не сме подкрепяли отбора достатъчно...хах , поне това вчера в сектора с "ултрасите " беше на ниво , не се млъкна цял мач.

п.с. И аз искам да знам за какво стана мелето в "А" :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Weingro
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот Weingro » 20 авг 2009 17:54

z_to написа:НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО В СОФИЯ Е ТАБЕЛАТА ЗА ВАРНА

Пич, браво, че си от Левски!
Браво, че работиш!
Браво, че се възмущаваш от кретениите на разните комплексирани идиоти, които ходят на мач, само за да си показват простотията!

Само, айде без табелата за Варна, че въпреки уважението заради останалите неща, не мога да не те питам, като е най-хубавото нещо, що не си ходиш в прекрасната и прехвалена (без основание) Варна?!

Колкото до темата - бях във В и малко след мелето в Б дойде един здравичък младеж и се похвали, че офейкал от там, въпреки че 5-има стюарди го държали под око. За краткия си престой пред нас успя да зафичи две бутилки към терена по познатия начин - мяташ, сгушваш се в тълпата и гледаш сеир. За щастие не уцели никого, той май не се и целелше са удари някого, но едната бутилка я прибра една делегатстваща мацка и предполагам, че все някъде ще бъде отбелязана тая черна точка. Малко след това тоя същият скачаше и викаше "Левски, обичаме те".
Последна промяна от Weingro на 20 авг 2009 18:07, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!

Мнениеот valyo1912 » 20 авг 2009 17:56

Noq^ написа:1. 20 000 души не са празен стадион в разгара на летния сезон и ти много добре го знаеш.
2. Този, който отрича, че Дебрецен са ни надиграли, или не си е свалил сините очила или не е гледал мача.
Прав си, че можеше да ни вкарат и още. И да, това е отборът на народа. Това е отборът, който беше подкрепян до самия край, та и след това. Ние не си режем гредите на вратите и не си обиждаме футболистите след мачове докато се опитваме да ги пребием. Такъв е "Левски" - винаги му е трудно, винаги създава най-силните емоции - положителни или отрицателни.
Сектор "Б", а и другите два сектора ще подкрепяме отбора си независимо какво се случва с него. В Унгария можем да победим, наистина не всичко е решено окончателно. И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

нали знаеш че ако такъв мач се играеше в пловдив независимо какъв сезон е стадиона щеше да е пълен,и не искам отбор с 10 попеди като гост в ект да се опреличава като отбор на целия български народ,ако не бяха феновете от провинцията нямаше да сте повече от 3000 души
От кой отбор си?

Върни се в “Архив”