Обаче става мач.
ЦСКА за малко да изравни, обаче са трагични като игра.
Най-накрая и картонче за Галчев.
Лудогорец - ЦСКА - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лудогорец - ЦСКА
3-ти мач гледам А.Попов от ляво и 3-ти мач издиша ... едва ли Паун ще свърши по-малко работа от Р.Трифонов , дясната зона на Лудогорец си работи на пълни обороти и не правим нищо там , прекалено елемнтарни фаулове свири глупавия съдия такъв беше фаула и при гола на Лудогорец на мача с Левски същата работа егати насраните са тия рефери.
Нещата не вървят на добре за ЦСКА бая грешки има на някой единици от отбора и май ще им последен мач, лошото е че нямаме никой на скамейката а това може да ни лиши от титлата за съжаление.
Нещата не вървят на добре за ЦСКА бая грешки има на някой единици от отбора и май ще им последен мач, лошото е че нямаме никой на скамейката а това може да ни лиши от титлата за съжаление.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- bobonikolov
Dobri написа:Обаче става мач.
ЦСКА за малко да изравни, обаче са трагични като игра.
Най-накрая и картонче за Галчев.
ЦСКА са трагични,защото ЦСКА играе с нестандартна схема.Убеден съм,че тя ще се промени на полувремето'
-
THE G.A.M.E
Аз си мисля, че тактиката на Стойчо рухна ...
Замалко късмета да го покрие при гредата от корнера, но като цяло си е самоубийство да играеш само в собствената си половина срещу този техничен тим на Лудогорец.
Замалко късмета да го покрие при гредата от корнера, но като цяло си е самоубийство да играеш само в собствената си половина срещу този техничен тим на Лудогорец.
Angoff написа:3-ти мач гледам А.Попов от ляво и 3-ти мач издиша ... едва ли Паун ще свърши по-малко работа от Р.Трифонов , дясната зона на Лудогорец си работи на пълни обороти и не правим нищо там , прекалено елемнтарни фаулове свири глупавия съдия такъв беше фаула и при гола на Лудогорец на мача с Левски същата работа егати ******ите са тия рефери.
Пак ли съдиите?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Angoff написа:3-ти мач гледам А.Попов от ляво и 3-ти мач издиша ... едва ли Паун ще свърши по-малко работа от Р.Трифонов , дясната зона на Лудогорец си работи на пълни обороти и не правим нищо там , прекалено елемнтарни фаулове свири глупавия съдия такъв беше фаула и при гола на Лудогорец на мача с Левски същата работа егати ******ите са тия рефери.
Да си дойдем на думата, какво са ви криви пак реферите не мога да разбера
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Neron
- Контакти:
Дюлгеров и той помилван.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Thomas Müller
- Контакти:
Neron написа:Дюлгеров и той помилван.
Е това даже не беше фал, ти картон ли искаш, или всяко влизане да е жълт картон?
- bobonikolov
От сега ще честитя титлата на Лудогорец.За съжаление не виждам как нещата ще се променят....
dodo7271 написа:Angoff написа:3-ти мач гледам А.Попов от ляво и 3-ти мач издиша ... едва ли Паун ще свърши по-малко работа от Р.Трифонов , дясната зона на Лудогорец си работи на пълни обороти и не правим нищо там , прекалено елемнтарни фаулове свири глупавия съдия такъв беше фаула и при гола на Лудогорец на мача с Левски същата работа егати ******ите са тия рефери.
Пак ли съдиите?
Пак съдиите да , не остават отборите да играят и свирят всяко докосване , това имам предвид !
Удар с лакът в главата .... нищо !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа