някой си е поиграл и е направил класиране м/у първите 8 отбора. Не съм проверявал сметките, но го пускам тум без редакция:
"Да видим какво става с класирането ако са играли само първите 8 :
1. ЦСКА 26(13 мача)
2. Локо Пд 22(13)
3. Литекс 21(13)
4. Черноморец 20(14)
5. Лудогорец 19(13)
6. Левски 19(14)
7. Славия 14(13)
8. Черно море 8(13)
Какво стана тук с барцелонски играещия Лудогорец и еврогиганта Левски без кокошките носачки Миньор и Берое ? Каква е точковата разлика между сегашните претенденти за шампион ? Къде отиде красотата и ефективността ? Цифрите са безчувствени, те само отразяват количествени разлики."
С други думи, ние можехме и шампиони да бъдем. ясно е, че скоро няма да стане, но поне количествено се вижда работата на Велев и момчетата.
За повече информация, анализа-дисекция на футбола в БГ на Рама. в портала. Днес в темата за мача с Миньор.
Махнете карантината на Иги в портала. Това момче го канонизирахте. Заедно с Мандела и Махатма Ганди, борци за демокрация!
Свобода за Иги!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LSGl3d4KOMk&ob=av2e
Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Европа, какво ни чака?
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Re: Европа, какво ни чака?
Лудогорец са изкуствено надут балон , не са нищо особено .
10 пъти да играем с тях 10 пъти ще ги бием . Ама на , Домуса плаща там където трябва и резултатите се виждат . В Европа бързо-бързо ще ги разкрият.
цсекато ще ги тряснат без проблем
10 пъти да играем с тях 10 пъти ще ги бием . Ама на , Домуса плаща там където трябва и резултатите се виждат . В Европа бързо-бързо ще ги разкрият.
цсекато ще ги тряснат без проблем

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Заслужава ли Локо Пд да играе в Европа???
Заслужава ли Локомотив Пловдив да играе изобщо в Европа, дори и Лудогорец да стане шампион на България???
Тази тема имах идея да я повдигна още след мача с Левски. Защото само изключително слабата форма на Левски тогава ни спаси от разгром - дори нещо повече - Локо успя да обърне мача. Но явно никой не искаше да се вглвда тогава, че отбраната ни е безобразно слаба и Левски вкара 2 бързи гола от нищото.Тогава обаче еуфорията от победата бе по-голяма от трезвото поглеждане към проблемите. От този мач нататък всичко започна да лъсва и от мач на мач нещата отиваха към пълен провал на сезона, вместо толкова очаквания триумф от тези толкова "ЛУДИ ФЕНОВЕ", които не заслужаваха точно това, но........... Защо се стигна до толкова глупавия Х във Враца с гол в 94 минута? Защо Локомотив свали толкова лесно гарда срещу Лудогорец след като имаха и гол предимство и комплекса на последните от двата мача помежду им (Х в Разград след отменен редовен гол и победа в Пловдив)??? За да се потвърди, че нещо не е наред се получи и Х с Миньор в Пловдив??? И за капак дойде и "ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА" - разгром в Ловеч от Литекс, когото преди месец си победил точно на този стадион??? А сега накъде ГОСПОДА от управата на клуба??? Навярно ще се оправдаете с нелепите контузии в отбраната и глупавите картони и на Валери и на Юнес??? Защо обаче трябваше да се продаде на всяка цена Крачунов и да бъде освободен Кавдански??? За да играе Юнес пък дано някой случайно го забележи и го купи??? Защо при наличието на толкова добри халфове (не зная дали не е пресилено, но според мене като индивидуалности едни от най-добрите в България) не се намери треньор въпреки рокадите да ги подреди като хората??? Мога да продължа, но в момента ми е толкова болно за всички тези верни привърженици, че просто приключвам темата отворена, а хората които управляват клуба да си извлекат изводите и дали имат очи да излязат пред тях и да им дадат отговор на по-горе зададените въпроси и да им обяснят докога ще бъдат лъгани с участие в Европа??? Или всяка година ще бъдем на крачка, но..................
Тази тема имах идея да я повдигна още след мача с Левски. Защото само изключително слабата форма на Левски тогава ни спаси от разгром - дори нещо повече - Локо успя да обърне мача. Но явно никой не искаше да се вглвда тогава, че отбраната ни е безобразно слаба и Левски вкара 2 бързи гола от нищото.Тогава обаче еуфорията от победата бе по-голяма от трезвото поглеждане към проблемите. От този мач нататък всичко започна да лъсва и от мач на мач нещата отиваха към пълен провал на сезона, вместо толкова очаквания триумф от тези толкова "ЛУДИ ФЕНОВЕ", които не заслужаваха точно това, но........... Защо се стигна до толкова глупавия Х във Враца с гол в 94 минута? Защо Локомотив свали толкова лесно гарда срещу Лудогорец след като имаха и гол предимство и комплекса на последните от двата мача помежду им (Х в Разград след отменен редовен гол и победа в Пловдив)??? За да се потвърди, че нещо не е наред се получи и Х с Миньор в Пловдив??? И за капак дойде и "ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА" - разгром в Ловеч от Литекс, когото преди месец си победил точно на този стадион??? А сега накъде ГОСПОДА от управата на клуба??? Навярно ще се оправдаете с нелепите контузии в отбраната и глупавите картони и на Валери и на Юнес??? Защо обаче трябваше да се продаде на всяка цена Крачунов и да бъде освободен Кавдански??? За да играе Юнес пък дано някой случайно го забележи и го купи??? Защо при наличието на толкова добри халфове (не зная дали не е пресилено, но според мене като индивидуалности едни от най-добрите в България) не се намери треньор въпреки рокадите да ги подреди като хората??? Мога да продължа, но в момента ми е толкова болно за всички тези верни привърженици, че просто приключвам темата отворена, а хората които управляват клуба да си извлекат изводите и дали имат очи да излязат пред тях и да им дадат отговор на по-горе зададените въпроси и да им обяснят докога ще бъдат лъгани с участие в Европа??? Или всяка година ще бъдем на крачка, но..................
Re: Заслужава ли Локо Пд да играе в Европа???
Какво значение има дали заслужава? Ако Лудогорец стане шампион довечера ,ще играят и това е 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- plovdivram
- Контакти:
Ако въпроса е дали имаме отбор, който на фона на останалите БГ отбори заслужава да се сдобие с квота, то бих отговорил с ТВЪРДО ДА!!! Но на фона на това, което направихме последните няколко мача и ОТКРОВЕНАТА ПОДИГРАВКА... аз лично смятам, че ние МОРАЛНО НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ!!! Още повече, започвам да се убеждавам, че САМИТЕ НИЕ /имам предвид КЛУБА/, а не привържениците му НЕ ИСКАМЕ ДА ИГРАЕМ ТАМ... и в този смисъл това, което могат да направят от Лудогорец, ставайки евентуално шампион ще бъде една много интересна ситуация, в която можем да попаднем!!!

Заслужава точно колкото всички останали наши представители, жалко само че няма да го бъде, защото титлата ще е ЧЕРВЕНА . 

Заслужава разбира се! Заради феновете най-вече, нелошата игра, а и при класиране-инвестиция в база и добри футболисти.
-
- Контакти:
Незнам дали заслужават или не ...... но аз лично предпочитам да видя Локо Пловдив в евротурнирите отколкото Черноморец Бургас .... съжалявам , но така мисля ... едно че имат повече фенове ... второ , че са ми по-симпатичен отбор !
Те и ЦСКА не заслужават да са шампиони, но ако станат, това изобщо няма да повлияе на феновете - нека се радват. Локо Пд си заслужи класирането с отличните мачове в първенството (като изключим бруталното лягане на ЦСКА) и финала за Купата. Обаче наскоро четох един коментар тук, който много ми хареса и може би той много точно определя какво става в Локо. Там има футболисти, по-опитни, които не искат отборът да играе в Европа. Защото ще трябва повече да тренират, ще трябва да отстъпят мястото си на по-качествени играчи и така....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
След мача Лудогорец - Цска ще разберем .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!