Red Warrior написа:Кабаков май е съдията рязал ни най-много след Никито Йорданов.
Почна се.Директива си го кажете и толкова.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Кабаков май е съдията рязал ни най-много след Никито Йорданов.
[/center]marmi52 написа:8-)
Дано свири по правилата и не ощетява нито един от двата отбора !
Нека победи по-добрият ! Лично аз ще стискам палци, както обикновено на по-неизвестния отбор ... Винаги съм за по-слабите и по-неизвестните !![]()
Апропо ... току що по Канал 1, Антония Близнакова в пряко включване от Разград каза, че автобусът на ЦСКА е катастрофирал . Слава Богу леко ! Има само счупени фарове и мигачи ...
Това лоша поличба ли е или да ?!?
tsonpen написа:marmi52 написа:8-)
В провинцията няма много развлечения. Идването на голямо име като ЦСКА (или Левски) винаги е предизвиквало голям интерес. Убеден съм, че, ако ЦСКА изиграе един домакински мач в Плевен например, ще събере повече зрители, отколкото на Армията.
От друга страна нека отдадем нужното уважение към хората от Разград. Тази сутрин в сутрешните блокове те говореха, че отиват на стадиона, за да подкрепят Лудогорец, а не ЦСКА. Дори тези, които са цесекари по принцип, но са родени и живеят в Разград също декларираха, че ще викат за отбора на града си. Така че едва ли само ЦСКА е предизвикал огромния интерес към мача. Просто хората от Разград отиват да подкрепят отбора си.
Както вече неколкократно казах - Лудогорец играе извънземен за нашите стандарти футбол. Ако не се гипсират от голямата отговорност, ще победят ЦСКА и ще станат шампион на България довечера.
Абсолютно несериозно е да се твърди, че ЦСКА предизвиква интереса. На мача с Литекс стадионът беше разпродаден напълно - не видях свободни места. На всеки мач (дори и със Светкавица) се заемат 80-90% от местата. А сега е истински финал. За да го има този интерес е свършена много работа в отбора, а стадионът е истинска "кукла". Това ще е и първият мач на осветление в Разград въобще. И първа възможност за Лудогорец да вземе титлата. Когато в малък град има толкова силен отбор, това въздейства на всички.
rzEtw написа:Абе пичове малко се отклонявам от темата, ама имате ли ТВ7 или проблема е в моя телевизор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта