Лудогорец шампион!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
leski

Re: Подкрепете шампиона !!!

Мнениеот leski » 23 май 2012 15:22

StMarin написа:Най-забавното е, че феновете на Левски се вълнуват повече какво ще стане отколкото някои фенове на ЦСКА. :lol: Дано са запалили по една свещ за Лудогорец.

Иначе, днес освобождаваме Разград от турско робство!

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 май 2012 15:26

И от Домусчиево владичество! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 23 май 2012 15:29

dreben23 написа:Не, просто уважаваме противника и знаем, че мачът ще е много тежък. Ако ни е писано, ще сме шампиони. Ако ли не, всички сме длъжни да поздравим Лудогорец за добрата игра през сезона! ;)

И за добре купения мач с Миньор. Поздравени да са.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 май 2012 15:31

Ние пък им го продадохме, същата работа.
***САМО ЦСКА!***

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 23 май 2012 15:32

На всички фенове на Цска дето ми казват , че съм бил объркан и не знам си какво ще кажа следното: :lol: :lol: :lol:

Аз съм роден в град Варна и защитавам и подкрепям варненските ценности. Това което правят всички нормални варненци.Във футболът варненската ценност е Черно море!Аз не съм предател на моят град как някои превдо "варненци" избрали да подкрепят някакви софийски съдийски отборчета членуващи в организациите (Няма да ги нарека варненски, а софиййски) Ултра София и София фирм и по този начин предават града и стават автоматично шопи и имат нисък коефицинет на интелект. Не ме интересува , че единият отбор има 31 фалшиви титли , а другият 26 фалшиви титли, защото тези титли са спечелени с купуване на съперници, мачове и съдии , това за мен не е шампионска , а купена титла !Аз не мога да предам град Варна и да стана софийска подлога! Затова твърдо заствам в 20 часа и подкрепям Лудогорец срещу едно от ведомствените софийски отборчета ЦСКА!Лудогорец направиха хубав стадион, база и далеч по класен отбор от ЦСКА и са със зелен цвят и повече им приляга титлата!Така както във Франция доброто Монпелие победи злото ПСЖ , так и в България вярвам , че доброто Лудогорец ще победи злото ЦСКА , което дължи 20 000 000 лева на държавата и ако бяхме в нормална държава отдавна да са във В група! От 10 години ходя по мачове на Черно море , поддържам си отборът навсякъде , дори и в Андора , Холандия , Италия , Германия и цяла България! Много по-достойно е да застанеш зад местния отбор , отколкото да се дадеш на софиянците!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 май 2012 15:39

Някои хора си нямаме местен отбор вече! Има разлика, затова всеки си е избрал по един шопски отбор - какво лошо има в това! ;) А ти верно си много объркан, защото не откриваш топлата вода. Злото ЦСКА, хаха! :lol: Хубаво, че е това зло, че да има български футбол все още! :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 23 май 2012 15:41

На кого му пука ,кой ще е шампион ,в това корумпирано първенство? :lol:
[offtopic]Само на корумпираните[/offtopic] :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 23 май 2012 15:56

Гочето1913 написа:На всички фенове на Цска дето ми казват , че съм бил объркан и не знам си какво ще кажа следното: :lol: :lol: :lol:

Аз съм роден в град Варна и защитавам и подкрепям варненските ценности. Това което правят всички нормални варненци.Във футболът варненската ценност е Черно море!Аз не съм предател на моят град как някои превдо "варненци" избрали да подкрепят някакви софийски съдийски отборчета членуващи в организациите (Няма да ги нарека варненски, а софиййски) Ултра София и София фирм и по този начин предават града и стават автоматично шопи и имат нисък коефицинет на интелект. Не ме интересува , че единият отбор има 31 фалшиви титли , а другият 26 фалшиви титли, защото тези титли са спечелени с купуване на съперници, мачове и съдии , това за мен не е шампионска , а купена титла !Аз не мога да предам град Варна и да стана софийска подлога! Затова твърдо заствам в 20 часа и подкрепям Лудогорец срещу едно от ведомствените софийски отборчета ЦСКА!Лудогорец направиха хубав стадион, база и далеч по класен отбор от ЦСКА и са със зелен цвят и повече им приляга титлата!Така както във Франция доброто Монпелие победи злото ПСЖ , так и в България вярвам , че доброто Лудогорец ще победи злото ЦСКА , което дължи 20 000 000 лева на държавата и ако бяхме в нормална държава отдавна да са във В група! От 10 години ходя по мачове на Черно море , поддържам си отборът навсякъде , дори и в Андора , Холандия , Италия , Германия и цяла България! Много по-достойно е да застанеш зад местния отбор , отколкото да се дадеш на софиянците!

;) ;) ;) ...ти в час ли си ?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 май 2012 16:01

Мистри написа:На кого му пука ,кой ще е шампион ,в това корумпирано първенство? :lol:
[offtopic]Само на корумпираните[/offtopic] :mrgreen:

Ами, явно и на третите им пука, щом чак коментират темата! Но когато първият и вторият спорят, третият просто Изображение и не му остава друго, освен да реве за корупция и да се радва, че Херо и Кокала са левскари и си отстъпиха мястото! На каква ли цена?!? ИзображениеИзображениеИзображение
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 23 май 2012 16:17

Лудогорец би бил достоен шампион! Успех и довечера Разград да празнува.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Лудогорец”