Лудогорец шампион!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Подкрепете шампиона !!!

Мнениеот kambata » 23 май 2012 13:41

POPCORN написа:отбора на ЦСКА няма нужда да ги подкрепя някой друг или други фенове.предостатъчно фенове има отбора на ЦСКА!И отбора на ЦСКА е такъв точно заради като 90% от вас и затова винаги ще ви бърка в душичките.Може да си мразите колкото искате ЦСКА и да говорите простоти по адрес на ЦСКА

Айде сега глупости, сините пишат Сами срещу всички, най-силните са най-мразени, вие се смеете а копирате същите неща. Червената пропаганда работи с пълна сила.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Кой заслужава да е шампион на Б-я???

Мнениеот danko_sot » 23 май 2012 13:42

Както знаете тази вечер титлата на Б-я по футбол се решава в пряк двубой между ЦСКА и Лудогорец в Разград. Първенството ни е пълна мизерия, но пък поне интрига има. Четох някъде, че в директен двубой между два отбора титлата не се е решавала от много години, може би от 20-тина поне.
Но да си минем на темата. Лудогорец наистина са страхотно явление в българския футбол. Това и Стойчо Младенов го каза дори. Направиха си хубава база, инфраструктура, терени, добър отбор, организацията им е перфектна. Изобщо всичко е отлично при тях.
Всичко щеше да е идеално за тима от Разград, ако не беше онзи мач в Перник. Всички видяха и разбраха какво стана там. Уж заради някакви съдии или не знам си там какво, май не стана много ясно, но Миньор просто легнаха в този мач с Лудогорец. После тимът от Перник игра на 100 % срещу ЦСКА и така до голяма степен се оказа барометър и съдник в борбата за титлата.
Кой може да гарантира на 100 %, че всичко около мачът на Лудогорец в Перник е било чисто??? И кой е този, който да повярва на 100 %, че тимът от Перник не излезна с титулярите в този мач без користни подбуди??? Дълго писах по този въпрос тогава във форума, доста теми пуснах по този въпрос. Усещах, че това може да преобърне цялото първенство и класиране. А между другото след тази среща на разградчани последваха някакси твърде лесни победи на тимът навън срещу Монтана и Калиакра, особено срещу монтанци мисля, че биха с 1:4 или нещо такова. Не съм ги гледал тези мачове конкретно и нищо не казвам за тях, просто ми се стори чудно колко лесно разградчани взеха победите в тези срещи. Иначе Калиакра са ни ясни, след като те първи полегнаха по начинът, по който и перничани го направиха след това. Само че Цонковия тим го направи с Левски, а Миньор с Лудогорец.
Всички знаят, че съм от ЦСКА, но в случая мисля, че съм прав да мисля по този начин. Не съм воден от пристрастията си. Убеден съм, че ако има честни и прями левскари и те ще споделят моето мнение. Мачът на Лудогорец с Миньор хвърля сянка върху целия сезон на тима от Разград.
Тази вечер тимът на Кирил Домусчиев може да спечели титлата и съвсем скоро този мач на тима с Миньор в Перник ще бъде забравен. В аналите ще остане само: сезон 2011-2012- шампион Лудогорец Разград!
Но в моето съзнание, а и в това на много хора, главно цесекари, завинаги ще остане споменът от това, което се случи в Перник и начинът, по който Разград взеха трите точки там.
И все пак: Нека по-добрият тим тази вечер победи!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 май 2012 13:43

kambata написа:
POPCORN написа:отбора на ЦСКА няма нужда да ги подкрепя някой друг или други фенове.предостатъчно фенове има отбора на ЦСКА!И отбора на ЦСКА е такъв точно заради като 90% от вас и затова винаги ще ви бърка в душичките.Може да си мразите колкото искате ЦСКА и да говорите простоти по адрес на ЦСКА

Айде сега глупости, сините пишат Сами срещу всички, най-силните са най-мразени, вие се смеете а копирате същите неща. Червената пропаганда работи с пълна сила.

е аз си казвам мнението пък койъо иска да ни псува и който иска да е с нас.важно е феновете на отбора да са с ЦСКА.всичко друго е без значение :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 23 май 2012 13:44

kambata написа:
damageplan написа:Според мен , ако имахме БФС на място , след мача трябва да бъдат извикани по пет състезатели от двата отбора за допинг проби и ще видите след две седмици какво ще пристигне от лабораторията в Атина , минимум по трима изгорели и от двата отбора .

Те ще вземат допинг проби от резервите запълващи групата (които дори не влизат като смени) и от вратарите. Странно, но винаги така правят :lol:

А трябва да бъдат проверени всички играчи и на двата отбора ,за да бъде всичко честно и прозрачно спрямо другите отбори , защото ако след две седмици се окаже ,че резултатите на единия или двата отбора от първенството се налага да бъдат анулирани , тогава какво правим ?
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 май 2012 13:45

Изображение освен обичащия Левски и Разград ни подкрепя :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sl321

Re: Кой заслужава да е шампион на Б-я???

Мнениеот sl321 » 23 май 2012 13:46

Лудогорец!
За вас цесекарите ,тия дето са спечелили титлата ( освен вас) са направили далавера.Само вие като спечелите всичко е ОК.
Последна промяна от sl321 на 23 май 2012 13:49, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 23 май 2012 13:46

Ще ти кажа към 22:00 :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 23 май 2012 13:47

Отбор , чийто играчи употребяват допинг , не заслужава да е шампион .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 май 2012 13:47

Черноморец :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 май 2012 13:48

damageplan написа:Отбор , чийто играчи употребяват допинг , не заслужава да е шампион .

Даксон да Силва за колко го наказаха??????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Лудогорец”