Два въпроса към медиите:

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Два въпроса към медиите:

Мнениеот MORSKI » 22 май 2012 20:01

Аз също мислех да не ти отговарям , но не се стърпях.Така - първо екипа "новини" на дадените големи ТВ ( БТВ и НоваТв) се състои от доста на брой репортери и водещи ( по спомен и на прима виста се сещам за поне 6-7 водещи на емисии било то сутрешни обедни вечерни или късни и поне за 10-тина репортери може и да са повече).Този екип от хора подготвя новините и всичко интересно което трябва да влезе в дадената емисия и тези същите хора в техните заплатки влиза и подобно дежурство повярвай ми взимат доста добри пари, така че моля те недей да защитаваш тези точно две медий които постоянно си ги мерят коя от коя е по-добра,а нито една от тях неизлезе и не каза на хората да бъдат спокойни и как да действат в тази ситуация ( отделен е въпроса че хората би трябвало да знаят и за жалолст е точно обратното).А иначе си прав че всеки си говори и дава мнение за неща които не са му ясни може и моето да е такова, но моето мнение излиза от мен с доста ярост защото се бяхме доста стреснали и заради малкото ми детенце вкъщи ако си чел по-горе щеше да си разбрал.ОК важното и даже най-важото е че няма пострадали хора.Нищо лично пич просто дискусия.Нали? ;)[/quote]

Такаааа.. Продължаваш да пишеш неща, които грам, ама грам не разбираш и не са верни..... Като всяка сфера на работа и журналистическата не е нон-стоп и не е 24 часова.... Никой не може да ЗАДЪЛЖИ журналиста в 3 часа да стане и да предва (да не говорим, че технически няма как да стане- това да не ти е уан мен шоу- има си опоератори, за да се предава директно ти трябва ПТС или РТС, техника за стотици хиляди и т.н)... Ти защо мислиш, че Диков, който всички хвалите, не излъчваше веднага, а просто сложи лента? Стига глупости, да не говорим, че ИМ СЕ ПЛАЩА ДОСТАТЪЧНО, ДА! НО те НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ДЕЖУРЯТ 24 ЧАСА! Отделно, че вече казах - телевизиите и радиата не са сайтове- не можеш да актуализираш информацията всяка секунда, просто да си пуснеш нета и да пишеш в администрацията!

Аз не защитавам никоя медия, а защитавам това да се говори подготвено и професионално, а не лаладжийски, както го правиш ти и други, които не сте запознати със ситуацията.... И при мен не е лично, просто работя в тази сфера и знам как седят нещата, Разбирам защо си ядосан, но не си прав.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 май 2012 22:06

gzagorov написа:
marmi52 написа:Затова тази нощ хората трябва да имат едно наум, когато си лягат !

Добре, ти си легни с едно на ум, аз ще си легна без едно на ум. Ако трусне с магнитуд 8 ще видим каква е разликата.

8-)

Разликата е в това, че когато очакваш нещо ще реагираш по-адекватно и бързо, отколкото, когато не го очакваш.
Във всеки случай това е строго индивидуално. Едни ще си легнат с дрехите, други ще отидат на село и ще си легнат там, трети просто няма да заспиват ...
Не в това е въпросът обаче ! Темата е за това, че големите телевизии играят руска рулетка с живота на населението. Те разчитат на това, че няма да се случи, но не отчитат какви ще са последствията, ако се случи.
Приспаното внимание на населението е точно толкова опасно, колкото всяването на паника !!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 23 май 2012 13:22

Интересен факт по "скалата на Рихтер" е, че всяка една следваща степен е два пъти по-мощна от предишната.

Върни се в “Свободна зона”