Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 22 май 2012 22:30

Bourgas написа:Еми да де, матурите са важни, защото, до колкото разбрах, поне 15 човека отпадат от малките. А и баловете на другия ден, а и работния ден, не знам. Но пък от друга страна, безплатен автобус...

Просто кофти ден ... от стратегическа гледна точка :mrgreen: Майтапа настрана , ако беше в събота мача , можеше да се напълнят и двата автобуса

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 22 май 2012 22:35

С всичкото ми уважение към вас, за това което се мъчите да правите. Но дърво без корен при най - малкия полъх на вятъра е на земята !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 май 2012 22:37

hristo1306 написа:С всичкото ми уважение към вас, за това което се мъчите да правите. Но дърво без корен при най - малкия полъх на вятъра е на земята !

Това какво трябва да значи бе Ицо? Иначе поговорката всеки я знае...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 22 май 2012 22:38

hristo1306 написа:С всичкото ми уважение към вас, за това което се мъчите да правите. Но дърво без корен при най - малкия полъх на вятъра е на земята !

Правим го, мъчим се, ако стане. Аз не смятам да вдигам байряка още, ще се пробвам и за догодина. Това не се постига с полусезонни мъки, а с много години. Така си мисля, а и малките си правят организацията, имат си хубава стратегия, защо да не ги подкрепим и ние, кой с каквото може.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 май 2012 22:39

Изображение
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 май 2012 22:40

Bourgas написа:

Правим го, мъчим се, ако стане. Аз не смятам да вдигам байряка още, ще се пробвам и за догодина. Това не се постига с полусезонни мъки, а с много години. Така си мисля, а и малките си правят организацията, имат си хубава стратегия, защо да не ги подкрепим и ние, кой с каквото може.

Ши са пробвам да помагам с квот мога. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 22 май 2012 22:46

Лека на всички ... аз ще полягвам , че утре път ме чака ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 май 2012 23:52

Ицо, при всичките ми уважения, ама ти пък какви "вековни" корени ще изкараш, че ми е интересно? По морето е така, всички мааалко или много свързани в сферата на обслужването бачкаме, когато другите почиват! Не е ли смешно, че почти не изпуснах контрола на "Черноморец" на кучешкия студ, а сега и идват да ме вземат като някоя VIP и пак нямам възможност да отида на мач?! Ами, така е! Не е причината "корена", вятъра, полъха, не мисля и, че ще се откажем от това, което успяхме да го постигнем за половин година само! Е, има разочарование, няма спор, но бургазлии сме широко скроени души! Ще махнем с ръка и ще продължим! Пъти в повече ме притеснява, ОГРОМНОТО безумно решение на онези 240 тикви в така нареченото ООД "Народно събрание", които приеха закон да не се пуши по стадионите! Ееееее, нема такива "милеещи хора" за българския спорт! На и без това празните ни стадиони, да ни откажат да ходим и нас пушачите?! Ами, без коментар!!!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 23 май 2012 03:27

Лек път и приятни емоции на всички,които ще засвидетелстват подкрепата си към момчетата в този последен за сезона мач 8-) Жалко е,че след такъв сезон всички са в толкова минорно настроение :( На мен ми казаха,че ме прибират,така че се надявам да съм си навреме у нас,за да следя мача по бет-а,че в Новспорт отразяват събитията от мача на светлинни години след тях :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 май 2012 09:02

Футболистите ни трябва да победят най-вече заради момчетата, които ще бият 1200 км. път за да ги подкрепят.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”