hristo1306 написа:С всичкото ми уважение към вас, за това което се мъчите да правите. Но дърво без корен при най - малкия полъх на вятъра е на земята !
Ицо, при всичките ми уважения, ама ти пък какви "вековни" корени ще изкараш, че ми е интересно? По морето е така, всички мааалко или много свързани в сферата на обслужването бачкаме, когато другите почиват! Не е ли смешно, че почти не изпуснах контрола на "Черноморец" на кучешкия студ, а сега и идват да ме вземат като някоя VIP и пак нямам възможност да отида на мач?! Ами, така е! Не е причината "корена", вятъра, полъха, не мисля и, че ще се откажем от това, което успяхме да го постигнем за половин година само! Е, има разочарование, няма спор, но бургазлии сме широко скроени души! Ще махнем с ръка и ще продължим! Пъти в повече ме притеснява, ОГРОМНОТО безумно решение на онези 240 тикви в така нареченото ООД "Народно събрание", които приеха закон да не се пуши по стадионите! Ееееее, нема такива "милеещи хора" за българския спорт! На и без това празните ни стадиони, да ни откажат да ходим и нас пушачите?! Ами, без коментар!!!