Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 21 май 2012 23:44

Коце честито. Да си жив и здрав.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 22 май 2012 00:59

Пичове, голямо благодарско от мен за хубавите пожелания!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 22 май 2012 09:03

Bourgas написа:20 пъти написах, че мача НЕ Е ПРОДАДЕН. Не знам как да го обясня по-добре. Има си друга причина, но не е Левски или който и да е друг. Започвате да ми заприличате на тия от публиката, които викат по футболистите продажници и на футболистите им идва да влязат на трибуните и да ги шамаросат. Айде малко по-серизно. Ще имаш шанс за медал и ще се продаваш. Защо? Вие акъл на рамената имате ли?

Ми ... за акъл не знам . На раменете ми е врата , а върху него главата ;) А в нея ми минават мисли от рода на :
"Гарвана гарвану око не вади" - тоест дори и да е имало покупко продажби , или симулативна игра , източника ти на информация няма да ти го каже .
" Където е текло - пак ще тече" и "Едно куче като се научи да яде ла.на , цял живот го прави" - с други думи ... След като Събев е ПРОДАВАЛ , ПОДАРЯВАЛ , УГОВАРЯЛ мачове в полза на Левски в предходни години , не виждам някаква причина да не го направи и сега .
Малко по-големите фенове , неминуемо ще си спомнят един мач между Нафтекс ( начело с Херо и Събев президент ) с Черно море , след който Херо беше уволнен от Събев с официален мотив "манипулиране на резултати" . А резултата от мача наистина беше манипулиран ... от което следва :
1. Събев казва истината и Херо се занимава с манипулиране на резултати .
2. Събев "убеждава" няколко титуляра да не се напрягат много ... Херо научава последен .
Всеки сам да си прецени кой е по-вероятния ;)
относно шансовете за медали и Европа ... още преди началото на полусезона попитах - "Откъде сте сигурни , че Събев иска отбора да играе в евротурнирите" .

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 май 2012 11:12

El greco написа:Пичове, голямо благодарско от мен за хубавите пожелания!

Коце, честит имен ден на патерица! Вчера не успях, но ти желая всичко, всичко най-хубаво, много успехи с любимия "Черноморец", а и въобще много успехи! :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 май 2012 11:18

Момчета, пак ви напомням!

9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 22 май 2012 12:54

Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:20 пъти написах, че мача НЕ Е ПРОДАДЕН. Не знам как да го обясня по-добре. Има си друга причина, но не е Левски или който и да е друг. Започвате да ми заприличате на тия от публиката, които викат по футболистите продажници и на футболистите им идва да влязат на трибуните и да ги шамаросат. Айде малко по-серизно. Ще имаш шанс за медал и ще се продаваш. Защо? Вие акъл на рамената имате ли?

Ми ... за акъл не знам . На раменете ми е врата , а върху него главата ;) А в нея ми минават мисли от рода на :
"Гарвана гарвану око не вади" - тоест дори и да е имало покупко продажби , или симулативна игра , източника ти на информация няма да ти го каже .
" Където е текло - пак ще тече" и "Едно куче като се научи да яде ла.на , цял живот го прави" - с други думи ... След като Събев е ПРОДАВАЛ , ПОДАРЯВАЛ , УГОВАРЯЛ мачове в полза на Левски в предходни години , не виждам някаква причина да не го направи и сега .
Малко по-големите фенове , неминуемо ще си спомнят един мач между Нафтекс ( начело с Херо и Събев президент ) с Черно море , след който Херо беше уволнен от Събев с официален мотив "манипулиране на резултати" . А резултата от мача наистина беше манипулиран ... от което следва :
1. Събев казва истината и Херо се занимава с манипулиране на резултати .
2. Събев "убеждава" няколко титуляра да не се напрягат много ... Херо научава последен .
Всеки сам да си прецени кой е по-вероятния ;)
относно шансовете за медали и Европа ... още преди началото на полусезона попитах - "Откъде сте сигурни , че Събев иска отбора да играе в евротурнирите" .

Събев цяла пролет не се е мяркал на стадиона . Ще ви кажа само , че тези конспиративни теории са си просто едни теории , няма нищо вярно в тях.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 май 2012 17:30

На свое заседание днес, 22 май 2012 г., Лицензионната комисия към Българския футболен съюз разгледа внесените документи и одобри за участие в европейските клубни турнири подалите заявка български клубове:

1. ПФК ЦСКА

2. ПФК Лудогорец Разград

3. ПФК Левски

4. ПСФК Черноморец

5. ПФК Локомотив Пловдив

6. ПФК Литекс Ловеч

Вече ни е нужен само късмет. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 май 2012 17:40

А дали отбора иска да играев ект
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 май 2012 19:15

ivan56 написа:А дали отбора иска да играев ект

Всеки си прави изводите сам. Аз лично се надявам до последно. А за отбора....едва ли има футболист,който не иска да играе в ЕКТ. Виж за ръководството не знам.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 22 май 2012 19:31

ivan56 написа:А дали отбора иска да играе в ект

Това вече е въпрос с повишена трудност . Защото след като се гарантира , че мача не е продаден , уговорен или какво там друго се сетите ... остава варианта , че играчите не са намерили достатъчно мотивация в себе си да спечелят мача . Тоест , играчите не са имали мотивация да спечелят 3-то място ( гарантиращо участие в ЕКТ ) . Което донякъде отговаря на въпроса ти ;)

Върни се в “Черноморец”