Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нека спрем да се заблуждаваме
Левски не е слаб ,ами разликата в класата с европейските отбори е голяма ! Жалко !.
Re: Бой по трибуните!
Noq^ написа:
![]()
![]()
Браво!!! Толкова си прав, че чак ме съмняваш да не си един от ТЯХ
Много ясно,че съм от тях. Искаш ли бой сега?а?

110 години любов!
groti написа:Noq^ написа:
![]()
![]()
Много ясно,че съм от тях. Искаш ли бой сега?а?![]()
![]()

Re: Спокойно момчета!!!
Относно контузиите бих добавил и вероятно недалновидна политика относно медицинското осигуряване. Доколкото си спомням дедо Боре е внасял някакви медикаменти франко от Германия. Сега го няма него и хоп! няма медикаменти за възстановяване.
Само с лед и обезболяващи, а в по-тежките случаи бегом до Барселона, не става.
Ама аре.
Само с лед и обезболяващи, а в по-тежките случаи бегом до Барселона, не става.
Ама аре.
Re: Йовов вън завинаги
супер бавен!!!!......бавни финтове,никво бягане,пълен ташак,сам се прееба като се върна в Левски да се излага така,иначе по медиите е много отворен.Свърши се Ицо...и все пак винаги ще си останеш един от нас!!!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
groti написа:Noq^ написа:
![]()
![]()
![]()
Или па си жена? А? Щото ние и жени биеме...Ма първо ги ..... Е може и после да ги е.... Ако не пускат първо ги биеме. Та помисли върху офертата ми.
Сам ли ще скачаш

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
Pro-European написа:Groti,
съгласен съм с теб.
Твоите мнения са едни от най-ценните в този форум.
Това сигурно беше ирония

110 години любов!
Re: Имате ли надежда за реванша
Колкото има надежда Литекс да си тръгне с победа от БорисовИмате ли надежда за реванша

АВЕЕЙ КЮРД. ЩО НЕ ЩЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ ТАМ. НАПЪЛНИЛ СИ ГАЩИТЕ ПРЕДИ МАЧА ДА НЕ ТЕ ДУМНАТ, АМА КАТО СИ ВЪТРЕ НЯМА РАВЕН. САМО ЗАПОМНИ, ЧЕ МАЧА Е 90 МИНУТИ. ПОСЛЕ ДО ЛЮЛИН СТЕ ЗАЕДНО, А ПРЕД ВХОДА ВЕЧЕ СИ САМ. СТИСКАШ ПАЛЦИ ДА НЕ ТЕ СМАЧКАТ ЧОРБАРИТЕ ХАПВАШ И ТИХИЧКО СЕ СВИВАШ И ЗАСПИВАШ. КАТО СИ ОТВОРЕН БИИ СЕ САМ БЕ. АМА ИНАЧЕ СТЕ МИШКИ.
НЕ СЪМ СПАЛ СНОЩИ ДА ТЪРСЯ ИМАЛИ ГРЕШКИ В НАШАТА ИГРА ИЛИ УНГАРЦИТЕ НИ НИ НАДИГРАХА.
ЧАКАМ ТОМИСЛАВ ДА КАЖЕ ...
НЕ СЪМ СПАЛ СНОЩИ ДА ТЪРСЯ ИМАЛИ ГРЕШКИ В НАШАТА ИГРА ИЛИ УНГАРЦИТЕ НИ НИ НАДИГРАХА.
ЧАКАМ ТОМИСЛАВ ДА КАЖЕ ...
evelinho написа:groti написа:Noq^ написа:
![]()
![]()
![]()
Или па си жена? А? Щото ние и жени биеме...Ма първо ги ..... Е може и после да ги е.... Ако не пускат първо ги биеме. Та помисли върху офертата ми.
Сам ли ще скачаш
Тоа па... Да скачаш сам не е мъжко. Друго си е да я полазиме сите момци. Отделно,че не съм егоист и не обичам да обирам целата слава и кеф. LFG raid - Noq^ we need 9 more

110 години любов!