Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Re: ТВ излъчване на мачовете на българските отбори в Европа

Мнениеот drums » 03 авг 2011 17:49

БНТ СА ТУРЦИ ЗА ТЯХ СА ВАЖНИ НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ,НО НЕ И БГ ОТБОРИ

bez-nick

Ако играеха Левски или ЦСКА реванш в ШЛ, БНТ щеше да го дава

Мнениеот bez-nick » 03 авг 2011 22:09

БНТ-тето дали нямаше да предават реванш в ШЛ на Левски или ЦСКА, техните отбори :x шибаното БНТ вечно обслужва любимите си ЦСКА и Левски

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 04 авг 2011 13:08

И кого да обслужва искаш - Металик Сопот ли? Не ви стана ясно, че светът се движи от пари (сигурно защото сте някъде 8 клас и още не знаете какво са парите)! Единствените отбори, които могат да носят печалба са Левски и ЦСКА и точно затова техните мачове се взимат! Нарича се търсене и предлагане! Аз няма да искам да ми рекламират пастата за зъби между полувремената на един решен мач като този на Литекс! Осъзнайте се и стига глупости!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 авг 2011 20:49

Труд написа:Няма кой да предава “Стяуа” - ЦСКА от Клуж
Нито една родна телевизия не е купила правата за мача “Стяуа” - ЦСКА в четвъртък. От 20,30 ч същия ден по БНТ 1 ще върви другият български евромач - между “Литекс” и “Динамо” (Киев).

Най-голямата надежда за родните фенове да гледат ЦСКА от Клуж е каналът ТВ+, който купи реванша на “Българска армия”. Каналът има добри взаимоотношения с маркетинговата компания “Спорт файв”, която обаче не държи правата за домакинствата на “Стяуа”.

Единствената телевизия, която със сигурност ще предава двубоя на ЦСКА, е румънската “Про”. Но каналът не се излъчва на територията на България
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Ако играеха Левски или ЦСКА реванш в ШЛ, БНТ щеше да го дава

Мнениеот pomiqrat » 14 авг 2011 21:26

bez-nick написа:БНТ-тето дали нямаше да предават реванш в ШЛ на Левски или ЦСКА, техните отбори :x шибаното БНТ вечно обслужва любимите си ЦСКА и Левски

Нямаше. Правила го е много пъти. Селящината е нещо отвратително.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
CSKA_MONTANA
Контакти:

Българските отбори в ЕКТ 2012/2013

Мнениеот CSKA_MONTANA » 22 май 2012 15:54

Като видях в тоя сайт xs4all uefa какво е положението за ЛЕ,направо не ми се мисли !!! И 3-те ни представителя ще почнат от 2пр.кръг !!! Само Левски ще е поставен във 2ри и 3 кръг евентуално !!!Същото важи и за Литекс,ако се класират !!! При квоти за Ч-ц Л-ц или Локо Пд ги чакат много лощши отбори !!!Във втория имат шансове с/у доста отбори стига да не изтеглят късата и да се паднат с някой измежду Твенте,Апоел Никозия,Розенборг,Лех Познан,Бурсаспор,Паок,Спарта Пр и още 3-4 по коварни !!! Но има и доста добри варианти като за Лудогорец,Ч-ц или Локо Пд.Отбори като Актобе,Адмира Вакер,Войводина,Калмар,Рийд,Копривница, Аалесунд и други!!!Ако минат тоя кръг в 3предварителен вече като непоснавени няма да имат шанса да играя с отбори равностойни на тях !!!Чакат ги Интер,Ливърпул,Марсилия,Бешикташ, Хановер96,Стяуа, и изброените по силни от 2кръг !!! В 4-ия кръг и да има бг отбор той със сигурност няма да е поставен и там идват още отбори като СпортингЛ,ПСВ,ЦСКА М,Нюкасъл,Бордо,АЕК,Щутгарт,АЗ,Лацио, Рубин К !!!Отборите с/у които наш тим има шанс в 4кръг за влизане в групите на ЛЕ се броят на едната ръка,като разбира се те са фаворите,ако се паднат с/у нас отбор !!! Така дефакто шансове за групи има само шампиона ни ако се добере до плейофа за ШЛ и това важи само за ЦСКА защото имат шанс за по-леки съперници.

Общо взето в края на юли,още преди да започнала А група може да сме останали само с 1 отбор в ЕКТ или без него даже.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013 (Кой с кого)

Мнениеот PFC Litex » 22 май 2012 15:57

Написах ти го и на другото място, в ЛЕ жребият е на регионален принцип, така че вземай това в предвид.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 22 май 2012 16:00

Мисля си, че този сезон ще имаме 2 отбора в групите на ЛЕ. Надявам се да съм прав, защото ако отново останем без отбор в групите положението става много лошо.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 22 май 2012 16:02

Вече се чудя кога ли ще ни отнемат 3-тата квота за ЛЕ и ако тази година няма 2 отбора в групите - по възможност един в ШЛ и поне един в ЛЕ скоро време ще се простим с 3-тата квота.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

don
Контакти:

Мнениеот don » 22 май 2012 16:07

j0rka7aa написа:Вече се чудя кога ли ще ни отнемат 3-тата квота за ЛЕ и ако тази година няма 2 отбора в групите - по възможност един в ШЛ и поне един в ЛЕ скоро време ще се простим с 3-тата квота.

Няма къде да паднем по надолу, 4 е най-малкият брой участници :)

Върни се в “Архив”