Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер
Дано това да е и да се спре ,че си беше доста страшничко. А Перничани да спрат да излизат с юношите си и няма да стават такива неща.
Малка шега.
Между другото какви са новините за язовирите, т.е. има ли опасности някъде от скъсване на стени, щото само наводнения ни липсват....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Към 3:00 влезнах в тоалетната да пикая, а взех, че се насрах ! ( Пост от Facebook )!
По радиото казаха , че в центъра на София за 1 час са били нападнати над 10 човека от Гарги !!!
По радиото казаха , че в центъра на София за 1 час са били нападнати над 10 човека от Гарги !!!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
ебати бурята хора, абе кво става да е го еба?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Beck's написа:Към 3:00 влезнах в тоалетната да пикая, а взех, че се насрах ! ( Пост от Facebook )!
е тия птици гадни за кво им е да ни нападат бре
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Avanti_Ragazzi написа:ебати бурята хора, абе кво става да е го еба?
прее*а ми плана гадната буря, мислех да си ходя, а глей кво стана....тряя остана и тази вечер в гадната столица, не не издържам тука
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Не, че вервам на това за 2012 ама? На 27 години съм и токова чудо не съм виждал? През ноща земетресение, сега страшна буря в рамките на 12 часа
А иначе само ми преебаха съня тия простотии, снощи не можах спя заради друсането, сега се навих да легна малко и глей кво стана!!! Ураган направо?
Явно ше се мре
Остават ни няколко месеци до Декември, поне да ги изживеем как си требе!!! Наздраве!!!!
А иначе само ми преебаха съня тия простотии, снощи не можах спя заради друсането, сега се навих да легна малко и глей кво стана!!! Ураган направо?
Явно ше се мре
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
Avanti_Ragazzi написа:Не, че вервам на това за 2012 ама? На 27 години съм и токова чудо не съм виждал? През ноща земетресение, сега страшна буря в рамките на 12 часа![]()
Явно ше се мреОстават ни няколко месеци до Декември, поне да ги изживеем как си требе!!! Наздраве!!!!
Ще стават такива аномалии тази година
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!
- pesho_1913
- Контакти:
Трябва да ходя на английски, а не мога да излезна от нас. Градушка, реки се стичат по улиците, една гръмотевица удари много близо до нас и даже се стреснах.. 
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
kingofpop написа:Beck's написа:Към 3:00 влезнах в тоалетната да пикая, а взех, че се насрах ! ( Пост от Facebook )!
е тия птици гадни за кво им е да ни нападат бре....тва за тоалетната е много добро
Били в размножителен период и земетресението им повлияло по някакъв начин !