Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Имате ли надежда за реванша
Скептик съм. С друг треньор и още 1-2 футболиста имаме реални шансове. В тази си формация,с тази игра не виждам защо трябва да се заблуждаваме
110 години любов!
Re: Нека спрем да се заблуждаваме
Не, пич. Няма нужда да си посипваме главата с пепел.
Всичко е въпрос на устойчиво развитие. Това по принцип липсва като понятие глобално в България. Виж ги наистина маджарите - пет пъти са се мъчили поред ! да влезнат в ШЛ и все не е ставало! Някой у тях да ги нарича ЕВроидиоти? Обаче момчетата им знаят: всичко става с упоритост и постоянство, това е устойчивото развитие. Поставяш си една цел и я гониш. Проблемът ни е, че бързо се палим и бързо угасваме.
Не ценим собствения си труд, не можем да оценим и чуждия.
Сори, че правя такива обобщения. Обаче нещата тръгват наистина от народопсихологията.
Ясно е, че с тези безумни центрирания никога няма да стане. Ясно е, че трябват и по-класни попълнения. Никой ли не можа обаче да обясни на момчетата, че всеки мач е трупане на опит. Включително и този. Ако се вадят правилните изводи, ако се подходи разумно и с мисъл за психиката на тия играчи - утре може това да се промени. Напрежението винаги е излишно! Не бъдете толкова сигурни, че парите от ШЛ щяха да превърнат Левски в райска градина. Неслучайно Батков беше толкова доволен. На нас не ни трябва просто да сме в ШЛ. Трябва да влезнем там тогава, когато можем и там нещо да постигнем. Другото е самоцелно.
Всичко е въпрос на устойчиво развитие. Това по принцип липсва като понятие глобално в България. Виж ги наистина маджарите - пет пъти са се мъчили поред ! да влезнат в ШЛ и все не е ставало! Някой у тях да ги нарича ЕВроидиоти? Обаче момчетата им знаят: всичко става с упоритост и постоянство, това е устойчивото развитие. Поставяш си една цел и я гониш. Проблемът ни е, че бързо се палим и бързо угасваме.
Не ценим собствения си труд, не можем да оценим и чуждия.
Сори, че правя такива обобщения. Обаче нещата тръгват наистина от народопсихологията.
Ясно е, че с тези безумни центрирания никога няма да стане. Ясно е, че трябват и по-класни попълнения. Никой ли не можа обаче да обясни на момчетата, че всеки мач е трупане на опит. Включително и този. Ако се вадят правилните изводи, ако се подходи разумно и с мисъл за психиката на тия играчи - утре може това да се промени. Напрежението винаги е излишно! Не бъдете толкова сигурни, че парите от ШЛ щяха да превърнат Левски в райска градина. Неслучайно Батков беше толкова доволен. На нас не ни трябва просто да сме в ШЛ. Трябва да влезнем там тогава, когато можем и там нещо да постигнем. Другото е самоцелно.
За класиране напред по скоро не,но съм сигурен че ще се представим по добре от вчера и дори си мисля че няма да загубим.
Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!
Lord VOODOO написа:1. Не бяхте 20000, максимално да сте били 17-18 хиляди!!! Не това е най-важното, все пак играхте с Дебрецен, нормално стадиона да не е пълен!
2. Къде казваш била подкрепата към отбора ви??? Явно вие сте най-малоумната и идиотска публика, защото подкрепяхте отбора си, само когато резултата беше равен!!! Като ви поведоха Дебрецен повикахте още 5 минутки и млъкнахте! После когато резултата стана 1:1 евала - изригнахте и се опитвахте да надъхате отбира за пълен обрат - така трябва, но когата маджарите вкараха за 1:2 и вие пак млъкнахте! Пак мълчахте като неми!
Е поправете ме, ако греша ама един отбор има най-голяма нужда от подкрепа точно тогава, когато изостава в резултата! Лесно е да подкрепяш като водиш, биеш или поне си наравно..... защо мълчахте като пукали, когато Дебрецен водеха?
3. Вие сте точно толкова "отбора на народа", колкото аз съм Господ и вие всички ми се молите на колене!!! Я ми обясни как хем сте "отбора на народа", хем сте най-мразеният отбор в България, защото феновете на всички други отбори мразят вас?!! Явно сте отбора на промитите мозъци! И понеже ви е много удобно да слушате как ББС ви нарича "отбора на народа" после не се сърдете като ви наричат "евроидиот", защото това също го ви измислиха западните журналисти, няма да се учудя да е тръгнало отново от ББС!!!
Кой вашия бе капут? Откога Националният стадион е собственост на ПФК Говедърлъ? А колкото до пълните трибуни по време на мачовете си с Барса и Челси трябва да си най-наивният глупак, за да си мислиш, че всики тези хора на стадиона бяха там, за да подкрепят жалкото ви отборче! Хората бяха на стадиона, за да видят Роналдиньо на живо, за да се порадват на действащият Европейски Клубен Шампион - Барселона, както и на милионерите на Абрамович! От всичките 40000 души на стадиона тогава максимално половината бяха левскари и всички останали бяха фенове на Барса или Челси!
/Само като си помисля, че бях заедно с още 109 човека от Варна в сектор "В" и всичките до един подкрепяха Барселона и накъдето се обърнех и който да попитахме всичките до един в сектор "В" подкрепяха Барселона, та сещайте се колко левскари имаше на мача!!!/
Не знам по телевизията какво се е чувало, но Сектор "Б" остана сравнително постоянен в пеенето си. Нормално е след гол да има леко стъписване, но след това си пеехме отново силно и с настроение. А това, че останалите ни мразят: изобщо не ме засяга. "Левски" е отборът на народа не защото го харесват ВСИЧКИ, а защото милионите, които обичат този отбор, го обичат от цялата си душа и живеят с този отбор. А, да... и не си режат гредите, не си слагат габърчета по терена, не си бият футболистите и т.н.
Що се отнася до мача с Барселона: пожелавам ви и вие да докарате отбори от тази величина и да сте горди, че 40 000 места са заети за вашия мач. Искрено ви го желая, макар че се съмнявам

-
- Контакти:
Re: Бой по трибуните!
Абе те фашистите , националистите и т.н. поне знаят какво и защо го правят , а тия тъпанари се толкова ограничени , че не знаят за какво са живи !!!
-
- Контакти:
Re: Бой по трибуните!
kokich1981 написа:ivan_kalev написа:жалка история... вече се замислям дали да ходя в "Б" , не че ме е страх, че мога да изям боя, просто не искам да се идентифицирам с подобни утрепки, псевдоЛевскарчета ( в действителност комплексирани безполезни утайки, имащи се за расисти) и които си нямат идея какво всъщност означава Левски, за ценностите и идеалите утвърждавани през почти вековната му история...
те според мене сами не знаят какво са!расисти ли са,нацисти ли са,националисти ли са,фашисти ли са...и на същите не им минава на ум,че като почнат с маймунските викания,това може да преебе клуба за години напред...ама те нали са фашисти,кво им пука!!!
за тея мога да кажа, че са група комплексирани слабоумници, за които съм склонен да вярвам, че къде от вродена простотия, къде с участието на алкохола и наркотиците, са на стадиона за всичко друго, но не и да подкрепят любимия отбор, а не дай си боже и да обслужват нечии интереси (каквито мнения се чуват от тук от там)...
-
Оптимист ? ДА ! Сигурен съм, че няма да загубим там.....но дали това ще е достатъчно за отстраняване......незнам. В едно обаче съм убеден.....ако вкараме първи през първото полувреме, тези заминават !
надеждата винаги умира последна. Има 90 минути, докъто не изтекат надежда има.
То по-зле от вчера просто няма как си мисля.Малко повече спокойствие и стабилност в отбрана и ако можем да задържим топката,нещата ще потръгнат.
Re: толерирането в БГ шампионата
Дали ще го прочетат това ,другарите левскари и усраните чорбари ? Много е точно !