Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот percival » 21 май 2012 22:08

Синьо сърце написа:
onegavon написа:Това изместване в тъмното наистина може да доведе до проблеми.Ще има доста армейци от Русе ,Търговище и Шумен не са само софиянци проблема.Много от тях ще гледат мача по кръчмите и точно там ще има проблеми, а не из града и около стадиона.Неминуемо ще възникнат конфликти с местните по заведенията.Да се оправят селските пъдари нали искат да стават граждани? Е медала има две страни.

Това малко прилича на нероден Петко...Що търсите проблеми там, дето ги няма? Аз съм доволен от ходенето в Разград, всичко беше организирано и перфектно. Кой ще иде там без билет, като му е ясно, че няма да влезе?

Я ти ми кажи в Ловеч тази пролет колко от вас бяха с билети и колко без ?
Жандармерия си има в Разград ,не е нужно да идва от Варна :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 май 2012 22:50

Ти Ловеч го мани-там си имаше празен сектор. А инак 20 %, не повече...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 21 май 2012 22:53

Някакво организирано тръгване с повече хора от София ще има ли?

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 21 май 2012 22:55

Сега няма как да отида на мача, защото после няма как да се прибера за Русе заради новия час
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 май 2012 22:58

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:тея обаче верно нема могат си сглобят центъра като останат 1000-2000 човека отвън

...или 100 човека няма да могат да си платят гаранцията.
Не си правете глупави експерименти. Не спирайте да си припомняте, че Разград е град в България! Идвате да гледате спортно събитие, това не е война. Комплексите са лош съветник!
По-добре малко да ви насоча - никой в Разград няма да ви цепи басма, това го запомнете от мен, после да няма изненади. Редът в Разград е много по-затегнат отколкото в София, живея и на двете места. Ако сте пропуснали - съдът в Разград глоби 500 лева за хвърлено пакетче семки на терена. Така че си опичайте акъла и моля не се изхвърляйте на приказки във форума, блестите само в собствените си очи. Никой няма да пусне повече от 750 човека от агитката ви на стадиона. След като половината от феновете на Лудогорец в Разград останаха без билети, какво си мислите - за вас ли ще направят компромис?
Който и да победи - надявам се след това да не съжаляваме за някоя простотия. Умната и дано няма провокации!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 23:09

Значи, онзи ден ми звъни един приятел и ми каза следното: Аз и мои приятели отиваме в Разград, за да почупим стадиона на Лудогорец без значение резултата! "Ей Богу" , попитах него, да попитам и вас, като бъде почупен стадиона, мъже ли сте или какво? Или просто отново да покажем къде се намираме - в България т.е., ама едва ли някой може да забрави.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 21 май 2012 23:21

ralka_levskarka написа:Значи, онзи ден ми звъни един приятел и ми каза следното: Аз и мои приятели отиваме в Разград, за да почупим стадиона на Лудогорец без значение резултата! "Ей Богу" , попитах него, да попитам и вас, като бъде почупен стадиона, мъже ли сте или какво? Или просто отново да покажем къде се намираме - в България т.е., ама едва ли някой може да забрави.

Ралке, казвам ти - в началото ексцесии 100% няма да има... и да останат хора извън стадиона - ще пеят извън него! Това не е проблема... проблема е ако ни резнат... тогава ще стане страшно, пак казвам аз съм против такива глупости!!!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 май 2012 23:38

Тука някои си мислят, че ще е като в Мездра ... Ще влязат и ще вземат телефоните на няколко 12 годишни хлапета ... :lol:
Явно е, че "Червените" немогат, а и не са научени да губят като мъже.
Предполагам, че паднат ли, ще направят някоя простотия ...
Само че Разград не е Мездра. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 22 май 2012 06:49

Няма да мръднат, но зад клавиатурата са много силни! Като агънца ще са! А ако все пак някой идиот се опита да направи нещо, ще му излезе през носа, това е ясно!
Аз отсега казвам, че резултата няма да ви хареса, така че мислете отсега има ли смисъл да тръгвате! :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 май 2012 07:04

В Разград проявиха здрав разум и след дълги препирни приеха да осигурят предварително 750-те билета за феновете на ЦСКА, като вече си получиха парите на цена 10 лева за талон.

От билетите около 350 ще бъдат дадени на феновете на ЦСКА от Североизточна България, а останалите около 400 ще бъдат за феновете от София, които ще пътуват организирано от столицата до Разград за решителния мач между Лудогорец и ЦСКА от последния кръг, който ще реши титлата в шампионата на България, сезон 2011/2012 година.

Инатенето на разградчани под предлог, че е възможно отпечатването на фалшиви билети постави под напрежение организацията по сигурността в града за мача и неконтрулируемия брой запалянковци в червено, които можеха да залеят областния град.

Вече стана ясно, че мачът няма да се излъчва от БНТ, а от ТВ7, а началният час ще бъде от 20 часа настояване на телевизията. От Разград проплакаха, че не са предупредени, но това с пълна сила се отнася и за ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”