http://www.varnautre.bg/sport/varna/336 ... urtseto_miЮношата на Черно море и настоящ футболист на Видима-Раковски Тодор Колев говори пред ВарнаУтре.бг за бъдещето си, сезона на „моряците” и къде иска да завърши кариерата си.
Както е известно, Тошко напусна „Тича” след края на есенния полусезон, тъй като неговото желание бе да играе редовно, а във Варна доста често оставаше на скамейката.
Той е роден е на 22 септември 1989 г. Висок е 176 см и тежи 70 кг. Играе на позицията ляв външен полузащитник, но във Видима е използван и като нападател. Израства в школата на Черно море, а във визитката си има мачове и за младежкия национален отбор.
Отборът на Видима-Раковски вече изпадна в Б група. Ще останеш ли в тима от Севлиево и след края на настоящия сезон?- Остава да изиграем още един мач до края на сезона (гостуване във Враца). Ще изчакам да мине и тази среща и след това ще мисля за бъдещето ми. Нека да съм жив и здрав и да се опазя от контузии.
На този етап имаш ли оферта от друг отбор?- До момента няма нищо конкретно. Като свърши сезона ще преценя кое е най-доброто за мен.
Как ще коментираш сезона на бившия ти отбор Черно море?- С оглед на проблемите, които имат и многото контузени състезатели, се представят добре. Знаем, че биха с 2:0 Лудогорец като гост, а освен това постигнаха и други добри резултати. Според мен се представиха на ниво и през този сезон.
Треньорът на Черно море Стефан Генов каза, че те харесва като футболист, но многото контузии, които са те преследвали по време на престоя ти на „Тича”, са попречили да се наложиш в титулярния състав. Какво е твоето мнение?- Не искам да коментирам. Контузиите ми попречиха, но има и други причини да си тръгна от „Тича”.
Кои са тези други причини?- Пак повтарям, не искам да коментирам (смее се).
Липсва ли ти Варна?- Нормално е Варна да ми липсва и да изпитвам носталгия към нея. Това е най-хубавият град в България. Но от друга страна тук в Севлиево е спокойно и градът ми харесва.
Искаш ли един ден отново да облечеш фланелката на Черно море?- Черно море е отборът на сърцето ми, там е родният ми град. Искам един ден отново да играя за родния си клуб и да завърша кариерата си на „Тича”.
Интересно какви ли са тези други причини, които не иска да коментира Тошко??? Аз се сещам за една пловдивска...