Мнениеот tsonpen » 21 май 2012 13:53
donpacko,
От всичко, което се случва става ясно, че беше много правилно да се завишат цените на билетите за тази среща.
Напълно прав си, че от касата в центъра на Разград вчера не са продадени 5000 билета, а много по-малко. Публична тайна е, че билети за Лудогорец Арена се продават не само на касите, а има и бройка агенти, които продават. В повечето случаи и аз съм си купувал билет от агент, защото така е по-сигурно и удобно. Цената е абсолютно еднаква. Освен агентите, чух от достоверен източник, (но не мога да твърдя на 100%, защото не съм го видял с очите си), че билети се продават в някои фирми в града. Има предварителни записвания и при агентите и във фирмите. Според мен целта е била точно тази - да не изтекат билети при провокатори, фенове на ЦСКА, които не са от града. Но съм съгласен, че се наблюдава негативен ефект - редовите фенове остават без билети, защото до сега са си купували билет от касата, а сега това е невъзможно. Аз вече си платих билета (15 лева) при агент от когото и друг път съм купувал билет, но още не съм си го получил. Обещано ми е, че ще стане до края на деня. За да стане това се записах дни предварително.
Разбирам огромното разочарование на всички лудогорци, които остават без билети за точно този мач. Наистина е нелепо! Все пак мисля, че целта е била запазване на билетите за публиката в Разград. Резултатът обаче не е добър.
И ако някой от ръководството на Лудогорец чете тази тема и все още може да направи нещо, нека го направи. Поне тук има няколко фена, който могат да бъдат потвърдени като активни поддръжници на Лудогорец с постове от месеци назад. Не е трудно да се намерят и да им се пусне по едно ЛС. Няма начин да няма 10-15 билета останали. Ако трябва ги съберете и 10 минути преди мача ги пуснете като правостоящи. Но ще си струва тези хора да са на мача!
[center]

[/center]