Лудогорец - ЦСКА - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лудогорец - ЦСКА
Какво има да обсъждаме, ЦСКА ще бие в Разград, заради историята, феновете и харизмата на шампион. Не вярвам Стойчо да излезе за равен, защото защитата ни не е от най-стабилните. Мача е исторически за Лудогорец, а за нас е просто още една крачка към титлата. Обеден съч, че вкараме ли първи гол всичко ще си дойде на мястото. Вярвам на всички в отбора и съм сигурен, че ще дадът всичко от себе си. Не ме интересува, кой ще е съдията, но ще го гледа цяла България и не вярвам да ни ощети. Аз тръгвам към Разград, дали ще влеза на стадиона не знам, но ще бъда там. ЦСКА играе навсякъде, като домакин, сега ще е същото. С наша помощ футболистите ни също ще летят.
redpride написа:Какво има да обсъждаме, ЦСКА ще бие в Разград, заради историята, феновете и харизмата на шампион. Не вярвам Стойчо да излезе за равен, защото защитата ни не е от най-стабилните. Мача е исторически за Лудогорец, а за нас е просто още една крачка към титлата. Обеден съч, че вкараме ли първи гол всичко ще си дойде на мястото. Вярвам на всички в отбора и съм сигурен, че ще дадът всичко от себе си. Не ме интересува, кой ще е съдията, но ще го гледа цяла България и не вярвам да ни ощети. Аз тръгвам към Разград, дали ще влеза на стадиона не знам, но ще бъда там. ЦСКА играе навсякъде, като домакин, сега ще е същото. С наша помощ футболистите ни също ще летят.
Официално имам отпуска за сряда

Общо взето и на мене не ми се вярва да се сдобия с билет, но тръгваме 8 коли от Банкя

- C'mon Chelsea
- Контакти:
Надявам се и вярвам, че Лудогорец ще победи. Хубаво е да има малко разнообразие в първенството.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]
- florentin_petre
- Контакти:
И русенци ще има на стадиона, утре ще си взема билетчетата. Успех на всички дано успеете да влезете на стадиона и да се държим като цивилизована публика, все пак живота не свършва с този мач ще има и много други.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
ТV7 взима Лудогорец - ЦСКА, преместват мача за още по-късно
Битката за титлата на България между Лудогорец и ЦСКА в сряда почти сигурно ще падне от ефира на БНТ, научи Sportal.bg. По всяка вероятност двубоят в Разград ще бъде излъчен пряко по TV7. Интересно още е, че часът на мача се премества от 17,45 на 20,00 часа. Това значи, че награждаването на новия шампион на "А" група ще започне около 22,00 часа вечерта.
what the fuck

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Фенклубът на ЦСКА купи 750 билета за мача с Лудогорец - вече е ясно как ще се разпределят
Фенклубът на ЦСКА плати на Лудогорец 7500 лева за 750 билета за мача между червените и разградчани, който ще се проведе в сряда, 23 май. Това стана възможно след три часови преговори между двете страни. Лудогорец ще предостави билетите на запалянковците утре следобяд. Веднага след получаването им 340 от тях ще бъдат отделени за регионалните фенклубове в североизточна България. Останалите 410 билета ще пристигнат в София около 19.00 часа, като предимство при покупка ще имат феновете, които пътуват организирано, съобщиха за Sportal.bg от фенклуба.
и по дълъг за модерното осветено съоръжение

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
тея обаче верно нема могат си сглобят центъра като останат 1000-2000 човека отвън
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Синьо сърце
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:тея обаче верно нема могат си сглобят центъра като останат 1000-2000 човека отвън
Вярваш ли си? Ти се опитай, пък ще видиш кой какво ще разглоби...С полицията и жандармерията на Разград и Варна няма кой да те остави и то точно за това дерби, май малко мачове си ходил навън!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- mad forest
- Контакти:
Синьо сърце написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:тея обаче верно нема могат си сглобят центъра като останат 1000-2000 човека отвън
Вярваш ли си? Ти се опитай, пък ще видиш кой какво ще разглоби...С полицията и жандармерията на Разград и Варна няма кой да те остави и то точно за това дерби, май малко мачове си ходил навън!
По тествани полиция и жандармерия може би има в Кърджали, така че не се пънете да не преспите пребити от полицията в ареста!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
mad forest написа:Синьо сърце написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:тея обаче верно нема могат си сглобят центъра като останат 1000-2000 човека отвън
По тествани полиция и жандармерия може би има в Кърджали, така че не се пънете да не преспите пребити от полицията в ареста!
и как ще ни опази тази жандармерия, като сложат до всеки един полицай ли. на вас цифрата 2000 сякаш не ви е понятна на открито
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!