Красин Кръстев: ЦСКА винаги са плащали
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Красин Кръстев: ЦСКА винаги са плащали
Ахаа, е щом очакваш всеки поне малко от малко отговорен фактор в тая държава да се отчита лично на теб, това е друг въпрос вече. Прав си - в този смисъл е абсолютна загуба на време да ти говоря каквото и да е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Old_death написа:Полезно четиво за сините, не че нещо от това ще им влезе в главите де
+1 Може да има надежда, не бъди толкова краен!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

DrAvalanche написа:Old_death написа:Полезно четиво за сините "приятелки",не че нещо от това ще им влезе в главите де
Прав си донякъде. Четивото е много полезно за начинаещи мошеници. За "висша класа" като Томов и Титан, това е като приказка за лека нощ деца.
С изказването си потвърждаваш мнението ми,че нищо от казаното от Кръстев няма да влезе в главите ви.Ако бе казал,че ЦСКА не плаща,щеше да е по лесно смилаема бира за вас.
[offtopic]Голям си!Засягаш се от определението "наркомани" за индивидите от СЗ и "сини приятелки" за обикновените сини фенове,но не обръщаш внимание на определения като "червени кхмери"!!!Типично по ДС модел
Последна промяна от Old_death на 21 май 2012 16:24, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Полезно четиво за сините, не че нещо от това ще им влезе в главите де
На мен ми влезе. Лудогорец, Черноморец и Левски са (почти) изрядни... другите са изрядни, ама по български
[center]
[/center]
[/center]Re: Красин Кръстев: ЦСКА винаги са плащали
Alex написа:Old_death написа:Полезно четиво за сините, не че нещо от това ще им влезе в главите де
На мен ми влезе. Лудогорец, Черноморец и Левски са (почти) изрядни... другите са изрядни, ама по български
А за ти влезе по добре,ще ти разясня.Черноморец и Левски са (почти) изрядни....по нашите стандарти на прогнилия от корупция БФС.ЦСКА четири години получава лиценз под строгия мориторинг на UEFA.Аз намирам разлика,а ти?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- DrAvalanche
- Контакти:
Old_death написа: А за ти влезе по добре,ще ти разясня.Черноморец и Левски са (почти) изрядни....по нашите стандарти на прогнилия от корупция БФС.ЦСКА четири години получава лиценз под строгия мориторинг на UEFA.Аз намирам разлика,а ти?
Бас държа, че и Адемар е намерил разликата. Май той е на-пресният случай на изказал "възхищението" си от редовното "плащане" в ЦСКА.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- amstel_beer
- Контакти:
Old_death написа:Alex написа:Old_death написа:Полезно четиво за сините, не че нещо от това ще им влезе в главите де
А за ти влезе по добре,ще ти разясня.Черноморец и Левски са (почти) изрядни....по нашите стандарти на прогнилия от корупция БФС.ЦСКА четири години получава лиценз под строгия мориторинг на UEFA.Аз намирам разлика,а ти?
А ти мислиш ли, че отбори нямащи нужда от мониторинга на УЕФА са по-зле от отбор имащ такава нужда?!
Биричке,не мисля.Тук може да се намери някоя легенда,юноша или фен,който да удари рамо,но в UEFA такъв звер няма
Да ти кажа честно на фона на всички писания за дългове и лиценза ни в родната "преса" бях доста притеснен по логиката,че може да има нещо вярно.Явно и авторите на тия глупости са очаквали такава реакция.Успокоих се,когато разбрах,че UEFA гледа документите ни за лицензиране.Там поне са безпристрасни и няма сблъсък на интереси.
- Синьо сърце
- Контакти:
На фона на изявление от сорта" Решихме да не плащаме данъци, защото...", направено от знаете чий шеф, то заглавието на темата звучи малко странно...Както и на фона на безкрайните претенции от кого ли не-но щом Кралев е казал, няма страшно. Щото той е член на мониторинга на УЕФА и знае всички подробности кой и какво плаща. Всъщност авторът е прав в смисъл, че има наложени правила, и ако ЦСКА са платили всичко, което им е казано да платят, то не виждам никакъв проблем! Нито БФС, още по-малко УЕФА ще отнемат лиценз на някой, който е изряден, или пък пропуските му са в рамките на допустимото( защото си мисля, че 100% изряден клуб надали има по света!). Само не разбрах защо пък точно Кралев е човекът, чиито писания ще изучаваме и ще вадим поуки от тях? И какво общо имат Левски и сините фенове с проблемите на ЦСКА-плащат или не плащат? Лицензът на ЦСКА си е техен личен ангажимент, плащанията им също!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
DrAvalanche написа:Old_death написа: А за ти влезе по добре,ще ти разясня.Черноморец и Левски са (почти) изрядни....по нашите стандарти на прогнилия от корупция БФС.ЦСКА четири години получава лиценз под строгия мориторинг на UEFA.Аз намирам разлика,а ти?
Бас държа, че и Адемар е намерил разликата. Май той е на-пресният случай на изказал "възхищението" си от редовното "плащане" в ЦСКА.
ЦСКА поне честно си плаща, ако някой се чувства засегнат обръща се към съда ако е прав си му изплащат и с лихвите.
Обаче практиката на герена каква е от десетилетия, дължат пари на десетки играчи и треньори, баш бай Ганьо им прекратява договорите и подписва лични контракти с футболистите и треньорите и ги влачи с години без да им плаща(и тогава ужким нищо не дължал отбора от герена, а всъщност преди бат Бойко да се намеси бяха фалирали). На Стойлов, Симонович, Петков и др. още нищо не им е платено и няма да им платят. Като прибавим и укриването на данъци Левски отдавна трябваше да е във В група, а Батков във затвора.
Едните си плащат като попове, а другите още шикалкавят, скоро синия балон ще се спука.