Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот metodito » 20 авг 2009 11:12

Бижутера написа:Тоя път поне ни би един силен и грамотен отбор, който всички подценихме...Дебрецен наистина заслужаваха победата,за какъв срам говорите :shock:

С тея неща шега не бива, човек. Недей ги говори такива неща. Батко и Ратко тотално осраха този отбор. С изключение на Йовов, Тасевски и Петков всички си бяха глътнали граматиките. Ний от махалата да се бяхме събрали щяхме да ги бием. Само трябваше да им кажем, че играят за 70 000 евро. Ратко - Пиратко се видя, че не е по-добър от Кокалеско. Хак да им е на всички мразалянковци.

А, и още нещо. Престанете с това предъвкване за трансфери и пари. Човек ще каже, че тука някви от форум го управляват тоя клуб. Бате какви футболисти имаше? Шахтьор от колко години играе с едни и същи футболисти? Динамо Киев? Да не говоря за Милан, МЮ и някакви такива отбори дето е кощунство да се сравняваме с тях. При нас всяка година се купува нов отбор. Е... съм го!
Последна промяна от metodito на 20 авг 2009 11:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 11:12

Martines написа:от към контузии винаги нямаме късмет и миналата година беше така и сега пак,според мен нямаме никакви шансове за реванша и мисля,че сега е момента играчите да покажат на какво са способни,стига вече с това,че нямали късмет,че били прегорели и т.н.....ами унгарците кво да кажат,за тях мача не беше ли важен,защо те не прегоряха при положение,че никога не са имали такъв шанс да играят в тази фаза на турнира....защо ли?...ами защотоооо просто играят футбол и то много добър футбол!!!А наще си мислят,че извън България са известни и искат да играят в истинската Европа,да ама не!!!

Относно контузиите... много контузии в един отбор говорят единствено за лоша физическа подготовка на отбора, та даже и за липса на такава. И с оглед на това, че Достанич през изминалата седмица според медиите водеше някаква допълнителна подготовка на отбора по време на сезона, аз лично очаквам още тежки контузии до зимата. Дано не се окажа прав!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: А сега...ЛЕ

Мнениеот alexpk » 20 авг 2009 11:13

Другарю Батков ти съсипа отбора за 1,5г.Продай отбора и се махай!
Баткоff вън

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 20 авг 2009 11:14

Това е положението продължаваме в Лига Европа и мен мее яд но няма какво да се направи.
А които иска винаги отобра му да бие да стане фен на Челси, Ман Юнаитед или Реал Мадрид, хубаво или лошо това е нивото в момента не само на Левски а като цяло на Българския футбол поне според мен. Ами замислетесе щом един унгарски отбор дето някоиз а 1ви път му чуват името прави за смях шампиона на България и отбора,който цял 2ри полусезон смачка 99 процента от директните си конкоренти за титлата какво остава за другите?Просто това неи нивото на футбола ни в момента, а и не само на футбола, гледаме напред дано да направим нещо по- голямо в Лига Европа ясно е, че с играта от снощи това няма как да стане, дано от ръководството сивземат поука от вчерашния мач.

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Пак ще отпаднем!

Мнениеот Сектор Б » 20 авг 2009 11:14

brendiboy написа:за съжаление има голяма възможност да отпаднем, но нека се замислим далисме дорасли за там :) и за лигата.

Вече сме отпаднали. А за ШЛ изобщо не сме. С тази игра дори и за ЛЕ не сме...
Изображение

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 20 авг 2009 11:17

Сектор Б написа:
levskarinvt написа:И какво толкова и има на ЛЕ.Валенсия,Рома,Виляреал,Лацио,Евертън и още много други да не са слаби отбори? А и не ми се мислеше какво щяхме да правим в ШЛ :( В крайна сметка ще си гледаме отбора в Европа още много време.Какво по-радостно от това? ;)

И на какво ще се радваме!? На загубите или на това, че играем още 6 мача в Европа... !?

Eми зависи.Аз не бях голям оптимист за вчерашния мач,така че по-скоро на 2-ото.А и без това ситуацията е такава,че всички вече трябва да се задоволим с ЛЕ искаш или не искаш

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 20 авг 2009 11:17

Защо не започнете отнякъде? Защо не настоявате да се спре това бутане и подпиране с всички средства? Чак и на мен ми стана жал да ви гледам смешковците. Оставете я тази грандоманщина най-сетне, не сте никакъв гранд, може би грандче? Повечето ви успехи се дължат на това, че цялата футболна машина - БФС, институции, медии, лобита, ви бутат, бутат напред. И всеки път в края на лятото - посърнали муцки - истината лъсва - смешници.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 11:17

Лошото е, че една част от тези, които изказват мнение в тази тема се опитват да изкарат Йовов пълен некадърник и недоразумение, и да се маха колкото се може по-скоро.... а останалата част се опитваме да Ви кажем, не че Йовов е супер играч и е от световна класа, а че за момента при тази селекция и тези възможности на отбора Йовов няма алтернатива. Нека правим разлика между двете неща!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
z_to
Контакти:

Re: Пак ще отпаднем!

Мнениеот z_to » 20 авг 2009 11:17

ОФ ДОБРЕ, ЧЕ НЕ Е В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ, ЧЕ ТОМИСЛАВ, ВАЛЬО, СТЕФАН, АЗ И ОЩЕ И ОЩЕ ВЕЧЕ НА ВАЛЕРЯН ЩЯХМЕ ДА Я ПОДКАРАМЕ.
ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗДИГНЕМ ПЛАКАТ - ЙОВОВ, МАХНИ СЕ - МОЛИМ ТЕ .

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 авг 2009 11:17

Незнам от всички така наречени футболни хора в Бг- само един излезе и каза истината в очите тоест двама са и двамата казаха и за нац. отбор и за клубните ни отбори- НИЩО НЕ ИГРАЕМ!!!
ВЕЛИКИЯТ ЛЕЧКОВ И Майкала- който въпреки, че е от противниковият отбор Евала му правя винаги казва истината в очите на Всички и не се крие като мишка, феновете на на нашият противник трябва само да съжеляват че този човек не работи за клуба им.
И наистина с тези футболисти в Бг толкова- Нищо. Накой каза за Балъков- да но там не той прави инвестицията, а Митко Събев и община Бургас. Дори и Балъков да бе дошъл на Герена едвали щеше да се случи това, което става в Бургас. Всички Левскари знаем под секрет, за Заберски- Забарски или там както му е името и това което той прави, всички знаем и какви подкупи се искат при юношите. И какво правим МЪЛЧИМ. Това е всички сме Овце дори и аз, че може и сам да съм но не отивам да му кажа на Батков това в очите, пък и кой ще ме пусне?? :) :) :)
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Архив”