naduene написа:А когато влезеш в заведение да ръгаш с нож нищо не подозиращи клиенти това внуци на фашисти ли трябва да са .......смешници ........
Ако са неподозиращи клиентите, нападателите са фашисти, но ако са не подозиращи са леви екстремисти.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
naduene написа:А когато влезеш в заведение да ръгаш с нож нищо не подозиращи клиенти това внуци на фашисти ли трябва да са .......смешници ........
Old_death написа:Аз работя точно срещу тоя фен клуб.През нощта освен обичайните пияни,идващи от клуба,намиращ се на "Тодор Александров" и "Борис",нямаше други разправии.От къде измислиха тая "новина",как решиха че са точно червени фенове и кога е идвала полиция,за да вземе отпечатъци и доказателства?Това е поредната инсинуация от сините.Случая ми намирисва на тоя с катастрофата на Перуци-младши,услужливо прикрита от медиите
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:За тази случка незнам нищо преди мача с Миньор го питайте как се е скрил в кафето като мишка при положение,че вие сте тръгнали да нападате една кола с наши фенове която минава от там,но са излези още хора от втора кола и сте се насрали.
milen.hristov написа:Ето и за това съм против утрасите, това са хора които , мразят съперника повече, отколкото обичат отборът си
milen.hristov написа:Ето и за това съм против утрасите, това са хора които , мразят съперника повече, отколкото обичат отборът си
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта