За огромно съжаление на феновете на Левски и за радост на други, вчера сините меко казано се изложиха. Тук не говоря за резултата. Случва се, случвало се е и ще се случва и занапред. Това няма да е последната загуба. Лошото е играта и по - точно нагласата за мача. Тези на стадиона едва ли са видяли изражението на Минев секунди преди началото на срещата. Момчето така се беше уплашило, че още тогава казах на баща ми, че нищо добро не ни чака. Подобно нещо съм виждал само веднъж, преди един исторически мач в които, Бербатов пропусна 4 пъти сам срещу Иванков, преди Гонзо да вкара онзи кървав гол. Да, гипсовата бригада беше поработила здраво в нашата съблекалня.... Как няма да има 24 удара към Петков, когато чуждите нападатели се пазеха от 3-4 и дори 5 метра. Дори в нашето наказателно поле. Когато не можем да си подадем точно топката на съвсем малко разтояние. Това не е от неможене. Това е от огромно напрежение, от скованост. Защо се получи така ще отговарят Достанич и Гонзо. Защо отборът не може да ходи след 60-та минута също трябва да се каже. Сигурно Ви е направило впечатление, че унгарците винаги имаха числено преимущество навсякъде по терена. С тази игра по - добре да не влизаме в Шампионската лига. Няма смисъл.... А и как ще влезем.... Имало втори мач. Е и какво от това. Та ние никога в историята си не сме отстранявали отбор след загуба на собствен терен. Дори и в турнирите за нашите си национални купи.... Няма да стане и сега. Просто няма как да се получи. За съжаление... Вярно е, историята се пише и всичко може да се случи, но си мисля, че няма да е точно сега.
В една приказка обикновенно се започва с нещо хубаво, преминава се пред всякакви спадове, докато накрая доброто победи... Дано доброто наистина победи и отново чуем дорият разказвач да ни разказва за успехи, пък били те и срещу "квартални италиянски отборчета". Да квартални, но през пролетта в Европа. Нещо за което някой само си мечтаят или си спомнят от черно - бели снимки, защото тогава цветни е нямало. А иначе поне остава шанс да ми се сбъдне една от мечтите. Да вярно, че в групите на Лига Европа, а не в Шампионската лига, но..... Пожелавам си един от съперниците ни в групите на Лига Европа да е носител на купата на УЕФА. Не последният носител, този преди него......
Само Левски и горе главите!!! Нищо страшно не се е случило......
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Йовов вън завинаги
Pro-European, с други думи нищо по-различно от Йовов не предлагаш. За Хичо си съгласен с мен, а за Жо казваш, че трябва да го чакаме да се оправи
Това е положението. За момента Йовов няма алтернатива и затова критиките към него са неоснователни!

Това е положението. За момента Йовов няма алтернатива и затова критиките към него са неоснователни!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Йовов вън завинаги
mnogo haren be drajte go o6te toi 6te vi opravi 

Re: Физическа подготовка на Левски
абе недей да сравняваш Барселона с нашите
. Меси , Иниеста са ниски но въобще не са слаби физически , напротив даже Меси е доста здрав , единия му крак само е голям колкото двата на Зе Соарес.

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа
INZAGHI_99, да смешно е! Аз не мога да си представя играч като Зе Суарес, бразилец със супер техника и да не може да центрира един път като хората... просто ума не ми го побира. Какво правят тези хора на тренировките незнам...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- petarivanov1985
- Контакти:
За снощният мач имаше точно две грешки,които Достанич направи и това предреши мача.Още като видях титулярния състав и разбрах че нищо добро не ни чака.Не може един класически ляв бек като Веско да се пусне да играе вдясно,а на пейката да стои Шакиб.Почти всичко опасно стана от зоната на Минев.Другата грешка беше,че махнахме Бистрон(колкото и другите да го плюят те двамата с Рабех бяха невероятна двойка защитници).Снощи Генев беше адски пренавит,не знаеше къде се намира.И видяхте ли какво стана след смяната на Тасевски-НИТО ЕДНА СВЯСТНА АТАКА.
Въпреки всичко имам надежда за реванша.Все пак два гола не са много а и с Жиката,Юсеф и Жо ще изглеждаме по друг начин.
Въпреки всичко имам надежда за реванша.Все пак два гола не са много а и с Жиката,Юсеф и Жо ще изглеждаме по друг начин.
delpi написа:INZAGHI_99, да смешно е! Аз не мога да си представя играч като Зе Суарес, бразилец със супер техника и да не може да центрира един път като хората... просто ума не ми го побира. Какво правят тези хора на тренировките незнам...
Лочат в Син сити, какво друго?! Какво по-нормално за един спортист?!
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Re: Истината и равносметката
В интерес на истината ние не сме и за групите на лига Европа .С тази игра в лига Европа ни чака същото каквото беше в групите на ШЛ...а като се замисля с Кокала беше зле ,но с този сръбски некъдърник ще става още по зле!!
Re: Истината и равносметката
Pro-European написа:по моето скромно мнение:
- победи по-добрият отбор; унгарците са мн добри във физически и тактически план, подават си добре и икономично, ефективни;
- от Левски ми хареса само Лусио, донякъде и Топузаков.
- защитата ни не беше подредена добре;
- Йовов - трагедия, но с това отдавна сме свикнали;
- в нападение ни липсва класа. Георги Христов може би тренира, старае се, но ..липсва му класа. Той е един посредствен играч. Като центр.нападател трябва поне да може да овладее топка отпред, да задържи, да затрудни защитата. А той не може, макар да се старае.
- Ортега- две левашки изпълнения пред гола, едно недоразумение, което не знам защо е в Левски;
- В заключение, футболистите ни играха това, което могат. Това ни е потенциала.
За бой е Батков, който трябваше да финансира някаква селекция. Ние от 5 години караме без селекция, ако излезе някой със свободен трансфер го вземаме-това е унизително за Левски. Като имаш амбиции за ШЛ, трябва да привлечеш поне 1-2 класни играчи, в т.ч. задължително класен голмайстор.
Кое ти хареса на Лусио, всяка една топка към Колибали стигаше до него, от там всяко едно влизане на Колибали към вратата ни беше или удар към нея, или паническо чистене в корнер с помощта на Генев или Топузаков. Да не говорим как го разминаха за втория гол на унгарците. Да не говорим, че единственото му извинение за първия гол на унгарците е, че беше малко по-далече от неговата зона. А онова положение през първото полувреме, дето остана под топката?
Нямаме нападател - нито Христов, нито Кръстовчев. Ортега - чакай го да стане.
Иван Цачев и Мариан Огнянов трябва да се върнат час по-скоро.
Re: Спокойно момчета!!!
То аз не казвам, че са по-слаби от Литекс и Пирин Дебрецен, нито от Левски са по-слаби. Ама не са непреодолими, не е такава голяма разликата, особено като си влязат на реванша поне Рабех и Жо, а и ако ви подценят след снощния мач, като нищо може да ги ударите. А за групите дано успеете да подсилите отбора малко.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.