ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Мнениеот Madridist » 20 май 2012 20:31

sl321 написа:Честито на феновете на Челси!
Вчера за пореден път се доказа че футбола е игра в която по-слабия може да победи.За конкретния мач,Чесли игра много по-слабо от Байерн Мюнхен,но както виждам от коментарите които прочетох,победителите никой не ги съди.

Челси срещу Юнайтед в Москва удариха две греди, но тогава едно подхлъзване на Тери ги лиши от трофея. Следващата година срещу Барселона, с първия и единствен точен удар на каталунците в 91 минута допуснаха изравняване, което ми костваше финала. Тогава и в двата случая играха по-силно, но не взеха купата. И никой от Челси не го топлеше факта, че са надиграли съперника си. В живота трябва да има баланс, справедливост, равновесие и смятам, че на Челси и неговите фенове, никой няма право да им отнеме радостта от трофея. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 20 май 2012 20:34

Много ми е странно когато някои хора започнат да говорят:"грозен футбол,не било честно,дърварски отбор....Онези с "красивият футбол" къде са???".Почти съм сигурен,че повечето дори не са излизали на истински стадион да играят мач....Момчета:
ИСТОРИЯТА ПОМНИ САМО ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!!
НАКРАЯ СЕ БРОЯТ ГОЛОВЕТЕ В ТАЗИ ИГРА!!!
ВАЖНА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ПОБЕДАТА,А НЕ КАК Е ПОСТИГНАТА!!!

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 20 май 2012 20:35

Честита ни първа купа на европейските шампиони. Няма такава емоция, няма такива чувства, няма такъв дух. Браво на момчетата, заслужаваха го повече от всичко на света.
А относно въпроса дали Роберто Ди Матео трябва да остане, мисля че има само един вариант. Тази снимка казва всичко.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2012 20:41

Аз също не споделям тезите за грозен и красив футбол, в крайна сметка се гледа резултата. Просто Байерн снощи нямаше късмет и характер, докато Челси го имаше. Гърция също спечели Евро 2004 по подобен начин, но това няма никакво значение. И след 100 години имената им ще в историята.
Изображение

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 20 май 2012 20:51

Santiago Munezz написа:И какъв е бил тоя хейт от фенчетата на Пуул незнам.Знаем че са комплексирани от липсата на трофеи и от аналните болки,които им причинихме за ФА къп,ама такава злоба няма никъде...разбирам да сме спечелили след нагли съдийски подпирачки и прочие,тогава бих приел критиките,но при положение,че момчетата бяха готови да умрат на терена във всеки един мач от турнира,трудиха се,бориха се,показаха невероятен дух и да ми говорите,че не сме заслужавали купата.Имахме и късмет,огромен късмет,но кой победител в турнира го няма?Нима е лесно да победиш немски отбор,на собствения му стадион със дузпи при отсъствието на най-добрия ти играч за последния месец(Рамирес) и без двата стълба в отбрана?Или е лесно да изравниш на Барса от 0-2 с човек по-малко почти цял мач и да ги изхвърлиш от турнира?И всичко това направено без съдийски подаръци....
Като неможете да приемате загубите достойно и да честитите без да правите тъпи намеци,по-добре замълчете и не пишете глупости,имайте малко уважение към европейския клубен шампион,колкото и да ви е неприятно ще сме на трона през следващата 1 година.

Прав си.Злобата идва от безплодието на любимия им отбор.За това сините фенове не трябва да възприемат омразата лично.Трети основен принцип на Толтеките за щастлив живот-Не приемай обидата лично,дори и някой да те наскърби,той го прави,защото има някакъв проблем и той го мъчи.
Blue is the colour. WINNING IS OUR AIM.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 20 май 2012 20:54

Nomer_9 написа:Честита Шампионска лига на всички фенове на Челси, които най-накрая сбъднаха мечтата си. Искам първо да ви кажа, че изживях най- великата футболна вечер в своя живот и това, което направиха тези футболисти на Челси и РДМ ще остане вечно в историята.
Освен това искам специално да поздравя с победата Sardukar, защото той доказа, че е не само най-грамотният футболен фен в този форум, но и най истинският фен на Челси, защото до последно не спря да вярва в Дрогба, Лампард и компания, които някои от нас бяха пенсионирали преждевременно ! Сигурно има и други фенове като него, но аз наистина съм впечатлен от неговия футболен интелект, вяра и любов в отбора !

Нека празненствата започнат и да очакваме синьото лято !

пич, абсолютно съм съгласен с теб... малко бяхме тези, които вярвахме в Дрогба, Тери, Лампард и др. най-вече през есента, защото тогава тук във форума всеки пенсионираше Дрогба и компания...
радвам се, че се оказах прав тогава :)

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 20 май 2012 21:06

Дори не знам какво да напиша, освен едно Честито на всички фенове на CHELSEA! Най-малко още 1 година ще се събуждаме като европейски шампиони.

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 20 май 2012 21:46

Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 20 май 2012 22:15

При гола на Мюлер, първото нещо, което ми мина през главата беше, това е краят. Дрогба, Лампард, Тери, Коул, Есиен и т.н. няма да спечелят ШЛ. Стана ми изключително кофти, че едни от най-големите футболисти, които съм гледал, емблемите на Челси ще слезнат от колелото на големият футбол без да са спечелили най-големият трофей. Не помислих, че ще дойде ЛЕ, че Челси ще бъде тотално разтърсен из основи от една загуба. Просто ми беше кофти за играчите. Не виждах кой е тоя начин по който ще изравним и тогава дойде свръхестественият гол на Дрогба. След него знаех, че някаква висша сила е с отбора. Знаех, че вече сме спечелили, просто не го знаем. Бях убеден, че Робен ще изпусне. Изгледах дузпите знаеки, че не е възможно да загубим. Господ беше с Челси.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 20 май 2012 22:19

marmi52 написа:8-)

Аз не мога да разбера защо Челсофобите постоянно внушават за някакъв слаб Челси ?! :roll:
Резултатите на Челси в ШЛ, откакто се махна АВБ са повече от впечатляващи: Челси - Наполи 4:1; Бенфика - Челси 0:1; Челси - Бенфика 2:0; Челси - Барселона 1:0; Барселона - Челси 2:2; Байерн - Челси 1:1 ...
На практика Челси няма загубен мач в Шампионска лига с Ди Матео ! Наполи, Бенфика, Барселона и Байерн слаби съперници ли са ?! :shock:
В кой мач спечелихме нечестно ? С измислена дузпа, с измислен гол, с пресилени червени картони за противниците ?... Напротив ! Червените картони бяха за нас, а дузпите срещу нас !
Срещу Наполи обърнахме резултата от двата мача от 1:3 до 4:1 ! Бенфика ги бихме и в двата мача ... Срещу Барса играхме с човек по-малко почти цял мач и то при положение, че губехме с 2 гола разлика ... Успяхме да изравним ! Кой друг отбор го е правил на "Камп Ноу", че не се сещам нещо ? :roll:
На финала срещу Байерн вчера играхме на чужд терен ! Пред тяхна публика ! На техния стадион ! На всичко отгоре цели 4 титуляра в това число и капитана ни бяха наказани !
Дадоха и дузпа срещу нас. Вярно имаше я, но все пак при аналогично положение минути преди това срещу Торес, съдията си затрая ...
Бихме германци на дузпи ! И то не Херта или Кайзерслаутерн, а самия баварски колос Байерн Мюнхен !!!

И след всичко това да се твърди, че Челси е слаб ... :o :shock:

Освен всичко друго в спечелването на ШЛ от Челси има и справедливост. В последните 10 години Челси беше 6 пъти на полуфинал и 2 пъти на финал. Никой друг отбор не е постигал това !
В тези полуфинали и финала в Москва късметът и УЕФА бяха против нас ! Да ви припомням ли гола-фантом, с който отпаднахме на полуфинала от Ливърпул ? А, четирите дузпи срещу Барселона в Лондон, които дори сляп съдия щеше да отсъди ? За капак Джон Тери се подхлъзна злощастно на финала в Москва и изпусна решаваща дузпа, при положение, че бяхме надиграли Юнайтед в редовното време ...
Е, не мислите ли, че Господ просто тази година ни върна всичко, което ни беше отнел предишните ? ...

мислим еднакво :)
сега чак прочетох твоя коментар, но е 99% като моя :)

Върни се в “Челси”