Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 авг 2009 10:09

HanPagan767 написа:.

Унгарците дойдоха и играха футбол с марка Европа и момчетата заслужено си взеха своето. Така се играе правилно. Прав си най-добрата защита е атаката, но при нас и при всички отбори в Бг липсва.
Бижутера:
Срам че отбора като Дебрецен отбор с нашият бюджет играе футбол!!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea:
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот Pro-European » 20 авг 2009 10:13

delpi написа:
Pro-European написа:
delpi написа:Аз съм "братовчед" на Ицо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и затова мнението ми е... Ицо завинаги в Левски!
Автора на темата, хейтър такъв, марш!!!

Ти не си в час, приятелю

Всеки гледа нещата под различен ъгъл. В предното ми мнение имаше доста ирония, която явно някой не разбират :mrgreen:
Тъпо е когато след един неуспешен мач хвърляме вината върху един и същи футболист. Аз смея да твърдя, че Йовов беше доста активен докато беше на терена. Да, изпусна чист гол и сега виждам от мненията тук, че е има грешен пас при първия гол на унгарците, може. Но на фона на целия отбор и апатията на отбора, Йовов смея да твърдя, че не се представи по-зле от всички останали за да обира псувните, ругатните и освиркванията. С какво по-добре се представи Г. Христов? Ами този Дениран? Колко по-добре трябваше да му я качат на главата за да вкара???

Виж, Йовов ни къса нервите от много време.
Не е проблем, че пропусна от 1 метър, проблем е че го прави за 26-ти път. В ключов мач!!! А още по-лошо е, че свикнахме с левашките му изпълнения, и вече не реагираме при тях!

Не знам с какво толкова те очарова, може като мъж да го харесваш - всеки с предпочитанията си, ти си знаеш,
ще си позволя само да кажа, че товите изказвания за него са абсолютно едностранчиви и ...не дотам адекватни.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
mikata

Re: Истината и равносметката

Мнениеот mikata » 20 авг 2009 10:13

Такива шансове като миналата и тази година повече няма да имаме за ШЛ. За всичко си е виновен Батков като не ще да дава пари за селекция толкова. В ЛЕ нищо добро не ни чака там отборите са по-добри от Дебрецен :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Weingro
Контакти:

Мнениеот Weingro » 20 авг 2009 10:14

Защото, колкото и изтъркано да звучи, всеки мач си е сам за себе си. Пък и все пак, когато бием, поне аз се дразня, като слушам тия прехвалвания за победите срещу Дери и Сант Хулия, но победата си е победа и човешкият дух е по-спокоен и с пренебрежение посреща такива венцеславения. Най-много да кажеш едно "чак пък толкоз..." (Само много се смях на думите на Любо Пенев, че Дери се били "отървали" само с един гол. Мъчиха го тоя гол 90 мин и едва го вкараха, ама нейсе, нали биха.)

Но като паднеш... Проблемът е, че снощи не просто загубихме мача. Проблемът е, че ПАДНАХМЕ, защото не играхме добре. Когато Барса ни би 5:0, играхме с пъти по-добре от снощи, както и в останалите мачове от ШЛ тогава.

Най-много ме е яд, когато гледам как правят разни хубави финтове, хващат трудни топки, правят добри разигравания - и всичко това до линията на наказателното поле. И като стигнат там, и като почне едно чудене "сега какво да правим с тая топка...". СТРЕЛЯЙ! може да не влезе, но може и да вкараш гол. Но не, всички очакват да влязат с топката вв вратата. На снощния мач това особено важи за Георги Христов - стига добре с топката до наказателното поле или някой го намира на добра позиция и там започват мъките. Наляво, надясно, нагоре, надолу, на тоя, на оня и току виж, топката върната към Гошо Петков, вместо да се поти техния вратар....
САМО ЛЕВСКИ!

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 20 авг 2009 10:16

Абе хора аз ли съм гледал друг мач ? вие не видяхте ли че след излизането на Йовов и Тасевски Левски приключи с футбола , Ицо може да прави пропуски но е безценен в организирането на играта и в създаването на опасности . Някой задавал ли си е въпроса защо Жоро Христов примерно не прави такива пропуски ? Защото никой друг там няма нюха на Йовов за пласиране и за комбинативен футбол . Аз лично съм псувал Йовов много за пропуските но въпреки всичко той е прекалено важен за обора !
И моето мнение е също че треньора сбърка смените , трябваше да поправи защитата Шакиб на мястото на Веско , Жо на мястото на Зе и Ицо да мине от дясно и мноооого по ранна смяна на Гошо Христов с Еньо защото се видя че и Демиран не става за нищо .

Потребителски аватар
isark77
Контакти:

Мнениеот isark77 » 20 авг 2009 10:16

Това е. Точно такава е деиствителността в БГ футбола. Докато всички други държави се развиват и се опитват да вървят напред, ние сме на дъното и копаем, защото ни е плитко. Прост пример: Дебрецен се класира за плейофите и купува трима футболисти , за да се подсилят, а ние зимаме само един на 35 години който не е тренирал и който на тея години трябва да плаща за да играе в Левски. Преди 3-4 години Батков казваше, че не разбира от футбол, а от право и бизнес и си има изпълнителен директор, който се занимава с това, отбора вървеше на преде. Сега почна много да разбира и сме много батак. Без стратегия за дългосрочно развитие, без селексия, без добър треньор. Нищо добро не ни чака, не само Левски а и всички други наши клубове, защото сме на един хал всички.
САМО ЛЕВСКИ!!!
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 авг 2009 10:17

Аз няма какво да допълня,но това е голата истина и с мъка трябва да го призная.Бях убеден в успеха на левски,но за първи път виждам толкова уплашени футболисти.дебрецен просто знаеха слабото място на левски,а в този мач всичко при нас беше ТРАГЕДИЯ,МЪКА,СРАМ.Но има още един мач-отидете и го изиграйте за НАС-ФЕНОВЕТЕ МИСЛЯ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 10:18

Добре, ще се опитам да погледна нещата от твоята гледна точка... тогава кой да играе? Ок и аз казвам, че Ицо е време да седне малко на пейката и да влиза като резерва в напечени моменти, когато играта не върви. Но кой да играе? Хичо ли? Та той има тежък психически проблем и с него дори не става вече и за БГ мачовете. За справка погледни играта му в Баку. Жо е контузен и незвъсатановен. Не е изкарал нормално подготовка, той до Нова година няма да може да влезе във форма именно заради подготовката и контузиите.
При това положение ти какво предлагаш???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 10:19

Omynigo написа:Абе хора аз ли съм гледал друг мач ? вие не видяхте ли че след излизането на Йовов и Тасевски Левски приключи с футбола , Ицо може да прави пропуски но е безценен в организирането на играта и в създаването на опасности . Някой задавал ли си е въпроса защо Жоро Христов примерно не прави такива пропуски ? Защото никой друг там няма нюха на Йовов за пласиране и за комбинативен футбол . Аз лично съм псувал Йовов много за пропуските но въпреки всичко той е прекалено важен за обора !
И моето мнение е също че треньора сбърка смените , трябваше да поправи защитата Шакиб на мястото на Веско , Жо на мястото на Зе и Ицо да мине от дясно и мноооого по ранна смяна на Гошо Христов с Еньо защото се видя че и Демиран не става за нищо .

Внимавай какво говориш, защото може и на теб да ти кажат, че харесваш Йовов като мъж а не като нападател... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 10:20

Между другото наистина, откакто Дарко излезе нямаше никаква идея в играта ни! Факт!

Върни се в “Архив”