ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Мнениеот Roger_Federer » 20 май 2012 17:00

Честита победа! Огромен Челси, огромен Дрогба, Чех, Лампард и всеки един, който бе облечен със синята фланелка вчера в тази магическа вечер! Най-накрая спечелихме европейската титла! Покоримхме върха! Уникален момент, исторически, епохален, велик!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 май 2012 17:40

Честито ! А между другото аз бях на село и не можах да гледам мача, а един фр му звъннах по тела за дуспите познах всяка една дуспа пропуск гол .. Просто отдавна бях казал, че Челси ако играе с/у Байерн сините ще са шампиони. Честито на феновете на Челси ;) Браво :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
C'mon Chelsea
Контакти:

Мнениеот C'mon Chelsea » 20 май 2012 18:04

Всички се присмиваха когато феновете на Челси казваха, че отборът ще спечели ШЛ...Малцина вярваха, че Челси ще си върне на Барселона за онази резачка през 2009 година. Мнозина отписаха Челси след загубата с 3:1 от Наполи...Но мечтата на Абрамович и милиони фенове по света да видят Тери, Чех, Лампард, Дрогба европейски шампиони се СБЪДНА !!!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 май 2012 18:16

Така, като си по-прехвърлям пътят на "Сините" от Лондон в турнира, мисля си че нямаше да е лошо УЕФА да беше дала купата още след реванша с неаполитанците ! :lol:

То след първият полуфинал с каталунците се разбра, че има нещо много могъщо, което закриля Челси, и че няма как да не триумфират накрая.

Въпросът - дали е заслужено ... Въобще не би трябвало да стои на дневен ред !
Да, направихме го с не-толкова атрактивен отбор, но това сякаш е за сметка и доказване ( натриване на носа ) ... Заради онзи, наистина мега силен Челси в предишните години :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
C'mon Chelsea
Контакти:

Мнениеот C'mon Chelsea » 20 май 2012 18:22

Разбира се, че триумфът е заслужен ! Всеки отбор заслужава трофеите които е спечелил...няма значение с какъв стил на игра. По-добре с дефанзивен футбол отколкото с измислени дузпи и червени картони като един друг отбор...всички знаят кой !
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 20 май 2012 18:31

Има хора във форума, които разбират от футбол колкото 70-годишна американка, която даже не е чувала за футбол и под популярното "soccer".
Мисълта ми е, че футболът е игра на ситуации, игра колкото на атака, толкова и на защита. Накрая се броят головете! Ако това, ако онова, ама то трябваше да бие еди кой си... смешна история! Подобни коментари означават едно от двете: много злоба или никакво понятие от тази игра!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

СИНЬО_БЕЛО

Мнениеот СИНЬО_БЕЛО » 20 май 2012 18:44

Абе и съдбата се намеси тука-спор няма...още когато ни прати Байерн за противник на финала.Щото с този осакатен състав, срещу Реал(Мадрид) воден от Моу, шансовете на ЧЕЛСИ бяха почти нулеви-няма защо да се лъжем ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 май 2012 18:51

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Lukanku
Контакти:

Мнениеот Lukanku » 20 май 2012 19:02

Най-хубавата нощ в живота ми.. Дрогба ми е наи-любимия футболист и не мога да си го представя в друг отбор.

Все пак искам да отдадем заслуженото на ламата, която предвиди този сензационен обрат :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/376/5844376F.jpg[/wrapimg][/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 20 май 2012 19:29

ето дойде и моя ред да драсна някой ред, цяла нощ съм празнувал (с алкохол, разбира се :))
за първи път в живота ми, изключих телевизора преди да започнат дузпите, просто нямаше да издържа при още един провал както през 2008 г. в Москва
но 10 мин след като изкл. телевизора, почнаха да ми звънят... и разбира се повода може да е само един... пускам телевизора и гледам Дрогба ликува... такъв кеф отдавна не бях изживявал, може би от мача Левски - Киево :)
колкото до "капацитетите", ще им кажа само едно - Челси спечели ШЛ по един честен и достоен начин, без съдийски аванти, както някои отбори през последните няколко сезона, Челси спечели ШЛ на терена, въпреки някои съдийски отсъждания, които бяха в наша вреда (снощи съдията дава дузпа за Байерн, а минута по-рано идентично положение е подминато, когато Торес бе фаулиран)
Челси игра във всеки един мач от ШЛ с множество проблеми, като започнем от реванша с Наполи, когато трябваше да наваксаме пасив от 2 гола, което беше много много трудно срещу този корав италиански отбор, след това срещу Барса, всички помним как на реванша при 2:0 и изгонен Тери, капитана и символа на Челси, при поредната смешна дузпа за Барселона, как направихме 2:2 и то на Камп Ноу... Снощи, за първи път в историята на ШЛ, единият финалист бе домакин на собствения си стадион и публика, та Челси трябваше да се изправи и срещу това, и с много наказани, далеч по-важни играчи от наказаните на Байерн, а да не забравяме, че двамата ни централни защитници вчера играха за първи път от 30-40 дни, нямаха и един изигран мач през това време, само 3-4 тренировки...
е кой заслужаваше ШЛ? кой, друг, ако не Челси?!
Съдбата върна всичко, което ни взе през последните години...
Историята помни само победителите, а победителите не ги съдят :)
Честито на всички фенове на Челси в България, заслужихме си тази радост...

Върни се в “Челси”